|
|
|
w październiku odbędzie się moj slub i wesele (jestem panna młoda) i nie ukrywam ze sie bardzo stresuje. mam pytanie zwłaszcza do pan ale i do panow jak przezyc tez okres i nie zwariowac? jestem osoba niesmiala i cicha dodatkowo slabo tancze i nie lubie szumu wokolo swojej osoby.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pol litra na odwage- coco jambo i do przodu
|
|
|
|
|
Współczuję Ci, mimo tego że jest to piękny czas to wiem co przeżywasz, przerabiałam to półtora roku temu. I wiesz co Ci powiem ? Że żałuję, że zrobiłam to tak hucznie jak marzył mąż i jego rodzina. Co prawda było miło, ale mój stres, zdenerwowanie i ogrom zalatwien osiągał zenitu. Jeśli miałabym to robić jeszcze raz, zrobiłabym tak jak ja chcę, a nie inni, żebym to JA czuła się dobrze i swobodnie. Czyli kameralnie i po cichu. Bez stresu pośpiechu i poierdyliarda niepotrzebnych głupot i wydanych pieniędzy.
Możesz wspomóc się dobrym jakości olejkiem CBD, zamawianym na necie. Bardzo fajnie koi nerwy i pomaga w stresowych sytuacjach. |
|
|
|
|
ja mam dokładnie tak samo. chciałam skromna uroczystość ale rodzina przyszłego męża absolutnie sie na to nie zgadza. zaproszaja ze swojej strony chyba 4/5 gosci ....
|
|
|
|
|
CYTAT ja mam dokładnie tak samo. chciałam skromna uroczystość ale rodzina przyszłego męża absolutnie sie na to nie zgadza. zaproszaja ze swojej strony chyba 4/5 gosci .... Nie zgadzaj się na filmowanie,a tylko na fotografa. UWIERZ!!! To się opłaci! Nie będą przez następne lata,obrabiać Ci "dupy przed telewizorem. Nie przesadzaj z pierdołami i ozdóbkami. Szkoda,że nie udało Ci się zrobić wesela w ograniczonej ilości weselników+pandemia. To jeden dla dzień dla nich, ale przed Wami reszta życia. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
nie moglismy wziac w czasie pandemii bo za malo gosci mozna byloby zaprosic ... tez myslalam tylko o fotografie ale jak tu nie nagrac przysiegi ...
|
|
|
|
|
CYTAT ja mam dokładnie tak samo. chciałam skromna uroczystość ale rodzina przyszłego męża absolutnie sie na to nie zgadza. zaproszaja ze swojej strony chyba 4/5 gosci .... Przypatrz się dokładnie nowej rodzinie czy nie jest to patriarchat, gdzie mężczyzna jest panem w domu a żona mu usługuje. Znałem podobną sytuację, panna młoda też nie chciała dużego wesela ale rodzice jej męża uważali że wesele musi być i to kosztowne. Mieli okazje pochlać i na rzęsach chodzić. Po weselu oczywiście świeżo upieczony małżonek żądał usługiwania w każdej sytuacji a sprzeciwy żony karał cichymi dniami i nic nie robieniem. No bo wesele tyle kosztowało. Po kilku latach spięć, kłótni i kryzysu rozwód. Skoro z twoim zdaniem już teraz się nie zgadzają to podobnie będzie po ślubie. |
|