|
![]() |
|
CYTAT Bolku to mimo Twego emerytalnego epizodu filmów gatunkowo nie do końca smacznych jednak masz troszkę w sobie wrażliwości jeśli Cię wzruszyła moja historia. I to się chwali. Powtórzę Ci jeszcze raz ucieszyłem się gdy Tusk przestał politykować w Polsce ze swoją partyją tylko że okazało się że zero prawa i jeszcze mniej sprawiedliwości jest też nic nie warte. A konfederacja? Ona może tylko mówić i dobrze im to wychodzi. po-pis rozłożyła państwo na łopatki i kraj już niestety się nie dźwignie. Ten kraj został rozłożony na łopatki w dniu w którym bandzie wpływowych nikczemników udało się wmówić prostym ludziom, że jak wejdziemy do Unii , to spłynie na nas morze złota. Że wybudujemy sobie infrastrukturę , a wujek Hans będzie nas klepał po dupci i zachęcał do jeszcze większego rozwoju... ![]() To co jest teraz , to jest pudrowanie trupa , ewentualnie walka o truchło. Dopóki nie znajdzie się w tym kraju człowiek, grupa ludzi , która wyprowadzi nas z UE, nie mamy szans na poprawę losu. Tak ja to widzę , rock... ![]() I nie wierzę w ani jedno twoje słowo. Wszyscy czasem kłamią, ale bezpartyjni wolnościowcy wyjątkowo perfidnie... ![]() Szczerze mówiąc/pisząc od Anżeja nie ma większego łgarza na tym forum. A w kraju to chyba tylko Tusk miałby szansę... ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Edek, jesteś wiernym żołnierzem walki o pudrowanie tego trupa.
Zgadzam się z @Rock1, pis i po rozłożyli Polskę na łopatki. Inaczej niż on wierzę, że jednak Polacy to mądry naród i są w stanie wybrać normalnych posłów. Do tego musi się zmienić ordynacja wyborcza by szefowie partii mieli minimalny lub żaden wpływ na nasz wybór. O forumowym kłamcy nawet nie będę się wypowiadał. Nie dam się wciągnąć w twoje idiotyczne i nic nie wnoszące gierki. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Znowu dzwonisz , Anżej...
![]() Wiem doskonale że bez zmiany systemu ( wyborczego również) nie dokonają się żadne poważne reformy w tym kraju. Jesteśmy póki co skazani na walkę dwóch zwaśnionych plemion. Nic nie wskazuje , że Konfie nagle poparcie skoczy kilkukrotnie . Kukiz też chyba się już wypalił , a Hołowni nie ufam w najmniejszym stopniu. To tylko pacynka , która ma zadanie do wykonania a po wyborach klęknie przed mieczem Donalda Rudego i złoży mu hołd lenny... ![]() W każdym razie z tych dwóch walczących plemion ,jedno jest trochę mniej szkodliwe niż drugie. Niestety życie czasami wymaga od nas pewnych ustępstw , niektóre z nich przyprawiają nas o niesmak , ale i tak musimy dokonać wyboru. Wobec możliwości przejęcia władzy przez koalicję Tuska , Hołowczyca , Kosiniaka i Biedronia , nie ma innego wyjścia.. ![]() W najbliższych wyborach parlamentarnych zagłosuję pewnie na Konfę, i cóż z tego skoro miliony poprą albo PiS ( wyznawcy Jarosława Kaczyńskiego) albo POKO bądź ich koalicjantów ( ty Anżej , rock i reszta sztabowych chłopaków)... ![]() |
|
|
![]() |
|
Ja akurat zagłosuje na konfederację ewentualnie na Kukiza jeśli będzie miał u nas reprezentanta.
Tobie to oczywiście nie odpowiada, bo psuje scenariusz który sobie założyłeś i opierasz na nim wszystkie swoje wypowiedzi. Na pewno nie zagłosuje na nikogo z PiS ani z PO. Wole oddać nieważny głos. PS. Powiedz mi Edku na kogo głosowałeś w ostatnich wyborach parlamentarnych. Pytam o człowieka, a nie partię. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Anżej , Konfa jest eurosceptycyczna. Nie wiem czy to właściwy wybór dla reprezentanta Polski uśmiechniętej? O ile rzecz jasna piszesz prawdę , a akurat tutaj mam wyrobione zdanie...
![]() Na Brauna , bo z tego co pamiętam to on otwierał listę Konfy... ![]() Anżej a TVN i na Onet bardzo nie lubią Konfy. Nazywają ich faszystami i agenturą Putina. Nie zniechęca cię to do nich? ![]() Swoją drogą , zabawne , bo TVP swoim widzom powtarza te same oszczerstwa... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Anżej , Konfa jest eurosceptycyczna. Nie wiem czy to właściwy wybór dla reprezentanta Polski uśmiechniętej? O ile rzecz jasna piszesz prawdę , a akurat tutaj mam wyrobione zdanie... ![]() Nie ty o tym decydujesz. smutasie ![]() CYTAT Na Brauna , bo z tego co pamiętam to on otwierał listę Konfy... ![]() No i gratuluję ![]() CYTAT Anżej a TVN i na Onet bardzo nie lubią Konfy. Nazywają ich faszystami i agenturą Putina. Nie zniechęca cię to do nich? ![]() Swoją drogą , zabawne , bo TVP swoim widzom powtarza te same oszczerstwa... ![]() Widać po tym wpisie, że jesteś na bieżąco. Po co tak się katujesz tym onetem, tvn i tvp. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Anżej , Konfa jest eurosceptycyczna. Nie wiem czy to właściwy wybór dla reprezentanta Polski uśmiechniętej? O ile rzecz jasna piszesz prawdę , a akurat tutaj mam wyrobione zdanie... ![]() Nie ty o tym decydujesz. smutasie ![]() CYTAT Na Brauna , bo z tego co pamiętam to on otwierał listę Konfy... ![]() No i gratuluję ![]() CYTAT Anżej a TVN i na Onet bardzo nie lubią Konfy. Nazywają ich faszystami i agenturą Putina. Nie zniechęca cię to do nich? ![]() Swoją drogą , zabawne , bo TVP swoim widzom powtarza te same oszczerstwa... ![]() Widać po tym wpisie, że jesteś na bieżąco. Po co tak się katujesz tym onetem, tvn i tvp. Anżej prędzej mi kaktus na ręce wyrośnie niż obrońca praworządności , reprezentant Polski uśmiechniętej, zagłosuje na Konfę. Wszystko to jedno wielkie łgarstwo... ![]() Co do katowania się TVN-em , to już ty , Anżej, wiesz najlepiej jak to jest. Z drugiej strony taki fakt uporczywego wyparcia świadczy o pozostałościach czegoś na kształt sumienia. Może rzeczywiście podskórne czujecie , że to nic dobrego... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ja akurat zagłosuje na konfederację ewentualnie na Kukiza jeśli będzie miał u nas reprezentanta. Tobie to oczywiście nie odpowiada, bo psuje scenariusz który sobie założyłeś i opierasz na nim wszystkie swoje wypowiedzi. Na pewno nie zagłosuje na nikogo z PiS ani z PO. Wole oddać nieważny głos. Oj chłopcy ,,, Mentzwel/Wilk z innymi od KorWiN agitowali dokładnie tak samo. Sam Trzaskający-Rabiej poszedł jeszcze dalej w pierwszej rundzie bo nawet na MN się wybierali z Somsiadami z kasty ![]() "PiS PO jedno zło" wiec głosuj na kogo chcesz (!!! pewnie na ZSL ![]() To jeden z najprzewrotniejszych bon motów które słyszałam. Z wyjątkiem klasyka, numero uno - "jestem za a nawet przeciw". Plusy ujemne , plusy dodatnie. To musiała wymyśleć ta sama osoba ![]() Nooo zagłosuj na nas bo co tracisz, potem zagłosujesz jak chcesz ale pamiętaj ze PiS PO jedno zło wiec spoko zagłosujesz na nich w drugiej turze ![]() https://youtu.be/1buwsuhF5qQ?t=40 PS. CYTAT Anżej prędzej mi kaktus na dłoni wyrośnie niż obrońca praworządności , reprezentant Polski uśmiechniętej, zagłosuje na Konfę. Wszystko to jedno wielkie łgarstwo... - Święta prawda ale nie o take prawdę chodzi. Wszyscy pamiętamy ze nie o te wstrętne partie chodzi ale o merytoryczne propozycje na stole,,,, i pozamiatane dla licealisty.
![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Mam nadzieję że następcy PISłodziejstwa nie będą mieli skrupułów. Trzeba sprawić aby PISożytnictwo spłaciło długi na nas zaciągnięte i zapewnić odsiadkę za malwersacje.
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Źle życzysz Balcerkowi i Wincentemu.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Mam nadzieję że następcy PISłodziejstwa nie będą mieli skrupułów. Trzeba sprawić aby PISożytnictwo spłaciło długi na nas zaciągnięte i zapewnić odsiadkę za malwersacje. Zandberg jako przyszły koalicjant Tuska o to zadba regresie. Spłacimy dług w trymiga... ![]() |
|
|
![]() |
|
Nie będzie PiSu to nie będzie Tuska. Tusk karmi się złodziejstwem i niegodziwością PISorzytnictwa Jakubie.
Tusk rozliczy PiS jak oni rozliczyli jego. ![]() Wciskasz kit Bolec. Stara PISowska śpiewka. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Jak nie będzie PiSu to będzie Tusk z Zandbergiem , regresie...
![]() Jesteśmy uratowani... ![]() |
|
|
![]() |
|
To byłby totalny regres cywilizacyjny
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Zamiast postawić na technologię zbrojeniową Pisłodziejstwo postawiło na łapówki wyborcze za własne stołki i malwersacje. Teraz trzęsą galotami przed zagrożeniem że wschodu zamiast się śmiać i pokazać siłę. Tfu na zdrajców i ich ciemny Lud.
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Tu rozumu trzeba nie siły Regresie.
Gdy Erdoğan zagroził UE ze nie będzie blokował nachodzących to od ręki dostał hajs z unijnego kuferka. Niby dlaczego kraje frontowe nie mogły zablokować swoich granic tak jak Węgrzy? Dlaczego Litwa/Łotwa/Estonia nie ma "podobnych" do nas problemów z blokadą granic? Naród wspaniały tylko ta Ulica i Zagranica Przejazdem do bani,,,
|
|
![]() |
|
Art co masz do sprzedawców?
![]() ![]() ![]() Do sklepu nie chodzisz? |
|
|
![]() |
|
Komuś się nie wmieściło sprzedawczyki, @herbatko.
|
|
![]() |
|
Czyli pustak to robił
![]() |
|
|
![]() |
|
Rozumu wam brakło dlatego Polska ma problem.
Myślicie że na rosyjski deszcz dronów wystarczą oddziały WOT rzucający ziemniakami. Was nie można sądzić jako zdrajców. Was trzeba leczyć. ![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
No tak Regres/P**as teraz już wiemy skąd ten Ciemny Lud Roszczeniowy się wziął, wy wita rozumita, wolita dawać,,,
|
|
![]() |
|
CYTAT Rozumu wam brakło dlatego Polska ma problem. Myślicie że na rosyjski deszcz dronów wystarczą oddziały WOT rzucający ziemniakami. Was nie można sądzić jako zdrajców. Was trzeba leczyć. ![]() Prosimy o wybaczenie , regresie. No wiesz nie mamy tak jak ty/wy centrali POKO, Onetu czy TVN-u , żeby nam tak skrupulatnie wszystko tłumaczyli... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT Anżej , Konfa jest eurosceptycyczna. Nie wiem czy to właściwy wybór dla reprezentanta Polski uśmiechniętej? O ile rzecz jasna piszesz prawdę , a akurat tutaj mam wyrobione zdanie... ![]() Nie ty o tym decydujesz. smutasie ![]() CYTAT Na Brauna , bo z tego co pamiętam to on otwierał listę Konfy... ![]() No i gratuluję ![]() CYTAT Anżej a TVN i na Onet bardzo nie lubią Konfy. Nazywają ich faszystami i agenturą Putina. Nie zniechęca cię to do nich? ![]() Swoją drogą , zabawne , bo TVP swoim widzom powtarza te same oszczerstwa... ![]() Widać po tym wpisie, że jesteś na bieżąco. Po co tak się katujesz tym onetem, tvn i tvp. Anżej prędzej mi kaktus na ręce wyrośnie niż obrońca praworządności , reprezentant Polski uśmiechniętej, zagłosuje na Konfę. Wszystko to jedno wielkie łgarstwo... ![]() Co do katowania się TVN-em , to już ty , Anżej, wiesz najlepiej jak to jest. Z drugiej strony taki fakt uporczywego wyparcia świadczy o pozostałościach czegoś na kształt sumienia. Może rzeczywiście podskórne czujecie , że to nic dobrego... ![]() Zacznij użyźniać grabę. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT Jak nie będzie PiSu to będzie Tusk z Zandbergiem , regresie... ![]() Jesteśmy uratowani... ![]() Masz spory udział w tym umacnianiu "wiary" logiką jak nie PiS to PO Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|