|
![]() |
|
CYTAT Szkodniki z PISu nadal premiują nierobów. Tarcza antyinflacyjna obejmie osoby o najniższych dochodach. Czyli często alkoholików, narkomanów, nieuków, leni, złodziei i patologię. Ludzie którzy ciężko pracują żeby coś osiągnąć, (mający parę groszy więcej ale za to np z kredytami na mieszkania albo najmujący) niemieszczacy się w widełkach PISłodziejstwa zapłacą podwójnie. Raz za drożyznę a drugi za patologię. Równamy w dół czyli PISowska wersja dobrobytu kosztem rodaka. ***** ile wlezie w te socjalistyczne a antypolskie ***** Ponadto z powodu drożyzny beneficjenci defakto wydają krocie tego co otrzymają. Mimo to i tak będą w pas się kłaniać za zasiłki. Ciemny lud nie bez powodu otrzymał swoje miano. PRL v 2.0 Ratują od inflacji pchając piniądz w rynek. Polska bida aż PIS szczy. Nie tylko w portfelu ale też na umyśle. ![]() ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Co tam Bolec dobrodzieju? Zatkało kakao?
![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Regresie poproście o jakąś nową jakość tych materiałów propagandowych , które sztab POKO , wam wysyła. Moim zdaniem z obecnych zieje nudą...
![]() |
|
|
![]() |
|
Z twojej japy zieje rozkładem.
Jeśli tu widzisz propagandę i sztab POKO to znak że najwyższy czas przyjąć leki dobrodzieju. Nie krępuj się. Jak najbardziej po prostu ci się należą. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
No coś ty regresie. Możesz innym wciskać bajerę o swojej bezpartyjnej wolnościowości. Na mnie to jakoś nie działa...
![]() A coś ty się taki zaczepny zrobił? Zawsze myślałem, że kto inny w waszym sztabie jest od tych spraw... ![]() |
|
Dołączył: 16 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Regresie poproście o jakąś nową jakość tych materiałów propagandowych , które sztab POKO , wam wysyła. Moim zdaniem z obecnych zieje nudą... ![]() Z Twoich wrzutek, które otrzymujesz z Nowogrodzkiej od chlebocawców z PiS-u także. Więc jak wyciągasz źdźbło z oka regresa to najpierw zajmij się krokwią w swoich pisiorze FiutkuPiSowski1313. "Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
|
![]() |
|
Ojcu bida matce bida a synowi stoi dzida jak mawiał profesor Bartoszewski, h***...
![]() Innymi słowy , wyciągnij belkę ze swojego siedzenia. Od razu poczujesz się lepiej i nie będziesz już rozsiewał tego okrutnego bezbectwa... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ojcu bida matce bida a synowi stoi dzida jak mawiał profesor Bartoszewski, h***... ![]() Innymi słowy , wyciągnij belkę ze swojego siedzenia. Od razu poczujesz się lepiej i nie będziesz już rozsiewał tego okrutnego bezbectwa... ![]() Nie interesują mnie gejowskie zabawy, tak jak Ciebie. Więc nie ten adres Fiutku1313. "Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
|
![]() |
|
Dobrze h*** , będę pamiętał...
![]() Nie wiem co tam widziałeś gejowskiego, ale powiedzmy , że coś dostrzegłeś , h***. W sumie to zapomniałem , jaki z ciebie beznadziejny bezbek... ![]() A niby wszyscy widzowie TVN to reprezentanci Polski uśmiechniętej... ![]() |
|
|
![]() |
|
Uśmiech to nadbudowa,,, Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Pedofilia to nie grzech. Pedofilia to przestępstwo.
![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
![]() Regresie jedziecie na protest? A może centrala POKO każe wam na miejscu coś zorganizować? ![]() |
|
|
![]() |
|
Nie mam pojęcia co u POKO słychać. Nic mnie to nie interesuje Bolek. Trafiłeś jak kulą w płot.
Za to nadchodzące obostrzenia mogą sprawić że złodziejom z PIS znów opadnie mimo że się dzielą zdobyczą. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Wściekają się bo transformacja systemu na koszt obywatela miała im dać pełną szkatułę, władze na zawsze i niepodważalny szacunek od Ciemnego Ludu. A tu zdechło i został się ino sznur: wilcze oczy, zgrzytanie kłów dzikiej Lempartcicy, załgany Robercik, masoński Rafau i papa Czao.
To jest zwyczajnie słabo i nieobyczajnie. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Nie mam pojęcia co u POKO słychać. Nic mnie to nie interesuje Bolek. Trafiłeś jak kulą w płot. Za to nadchodzące obostrzenia mogą sprawić że złodziejom z PIS znów opadnie mimo że się dzielą zdobyczą. Każdy jeden ( bez wyjątku) bezpartyjny wolnościowiec indagowany w rzeczonej kwestii tłumaczy się tak samo , regresie... ![]() Mam wyjebane na srakawirusa od samego początku jego bytności. Od razu twierdziłem, że ileś ludzi umrze i żadne obostrzenia nie pomogą. Ale jeżeli pisiory będą zmuszać ludzi do szczepień , to być może ziszczą się słowa Brauna skierowane do Niedzielskiego... ![]() A najlepsze jest to że w kwestii szczepień Danka Holecka mówi to samo co Tomek Lis... ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT To jest zwyczajnie słabo i nieobyczajnie. Mówisz o pośle Mejzie? A nie wróć... Jesteś pisowskim ścierwem, to słowem nie wspomnisz. "Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() I jak był u koryta, tak jest dalej u koryta. Wiem, lubisz te pisowskie standardy w byciu ścierwami. "Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT ![]() I jak był u koryta, tak jest dalej u koryta. Wiem, lubisz te pisowskie standardy w byciu ścierwami. No co ty, h***. Musiałbym chyba być masochistą, żeby lubieć takie klimaty... ![]() Nie wydaje mi się żeby kariera tego całego Mejzy miała trwać w najlepsze. Pewnie go odwołają lada dzień. A jeśli nie to znaczy , że pisiory już się pogodzili z przegranymi wyborami... ![]() |
|
|
![]() |
|
Ten "człowieku"to faktycznie"Zero"-jak to określił Leszek Miller.
![]() Dla mnie to ZERO ze znakiem ...ujemnym. ![]() Ale był też "07" czyli Borewicz, czy "007" James Bond. ![]() Ale...Nie ma to jak 0,7 litra czyściochy... ![]() Zapraszam na jednego. ![]() On wygląda na trzeźwo ![]() ![]() CYTAT SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Mirku czy nadal uważasz Jarka K. prezesa kraju i nie tylko za wybitnego polityka? czy tylko wklejanki Tobie w głowie tak samo jak Bolkowi który to nie lubi peło, spoko i wolności gdyż lubi być pod pantoflem analfabetycznej władzy bo pewnie ma z tego pożytek własny.
|
|
Dołączył: 19 Lip 2015r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
mirek777 jak dobrze, że jesteś tak nudno tu bez tych twoich wklejek. Wypuścili cię na przepustkę z oddziału na Wyszyńskiego.
PS Fajna ta wklejka tylko zamiast TVN24 powinno być TVPis |
|
|
![]() |
|
CYTAT Mirku czy nadal uważasz Jarka K. prezesa kraju i nie tylko za wybitnego polityka? czy tylko wklejanki Tobie w głowie tak samo jak Bolkowi który to nie lubi peło, spoko i wolności gdyż lubi być pod pantoflem analfabetycznej władzy bo pewnie ma z tego pożytek własny. Uwielbiam analizy chłopaków z waszego sztabu, rock. Najbardziej wtedy kiedy siadam na kiblu, we wiadomym celu... ![]() Moja wolność od ponad dwudziestu lat dorosłego życia , jest mniej więcej na tym samym poziomie. To co ci wmówił TVN czy tam inny Onet, to już jest zupełnie inna kwestia... ![]() Moim największym problemem jest dobra pamięć. A tak się składa , że interesowałem się polityką odkąd pamiętam. Mogę zgodzić się z faktem , że pisiory to władza zdegenerowana i po prostu głupia. Niemniej to samo było i za Tuska , a nawet za Millera. Gdybym miał przekonanie , że opozycja ma coś do zaoferowania , pierwszy bym jechał po obecnej władzy. Niestety , poza Konfederacją, nie widzę tam nic godnego uwagi. Perspektywa Tuska jako przyszłego premiera jest dla mnie nie do zniesienia... ![]() |
|