|
![]() |
|
Darmoszkę to regresie rozdaje wujek Hans z Brukseli. A kto z nas dwóch lubi wujka Hansa?
![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
O widzę ze Bolus popuścił i zabrudził forum na brązowo, fujcia Bolusiu fujcia
![]() |
|
|
![]() |
|
Były komuchowy prorok Stanisław Piotrowicz, który obecnie jest sędzią TK, odniósł się do swojej "pracy" w czasie PRL. Na antenie TVPiSda powiedział, że "za krytykę stanu wojennego był szykanowany", a nawet "zdegradowany z prokuratury wojewódzkiej do rejonowej".
![]() Komusza przeszłość Piotrowicza budzi kontrowersje, z czego często się tłumaczy. W czwartek w programie "O co chodzi" na antenie TVSzczujnia i znów odniósł się do swojej "pracy" podczas stanu wojennego. ![]() Jak mówił, kiedy pełnił funkcję prokuratora, "otwarcie krytykował stan wojenny" i jemu się to "nie podobało". Jak powiedział, za taką krytykę został zdegradowany z prokuratury wojewódzkiej do rejonowej. Nie wspomniał,że obie prokuratury w Krośnie są w tym samym budynku.Judaszowe srebrniki jako pensję miał takie same. ![]() "Degradacja" polegała na tym, że w 1984 r. dostał Brązowy Krzyż Zasługi, "a przymierzali go do srebrnego". Piotrowicz od 1978 należał do PZPR,gdzie członkiem egzekutywy(kierownictwa) w Prokuraturze Wojewódzkiej i Rejonowej w Krośnie, a także kierownikiem szkolenia partyjnego i społecznym inspektorem pracy. Jednym zdaniem-"Człowiek orkiestra. ![]() Podczas stanu wojennego był autorem aktów oskarżenia przeciwko działaczom opozycji m.in.Antoniemu Pikulowi, oskarżonemu o kolportaż wydawnictw drugiego obiegu. W 1984 zwierzchnicy służbowi stwierdzili, że "jest pracownikiem pilnym i zdyscyplinowanym, ambitnym i wydajnym. Powierzone mu obowiązki wykonuje prawidłowo". ![]() Wzorcowy człowiek PISuaru. ![]() Kryształ i diament w jednym. Ikona oporu i walki.Męczennik. ![]() Taki człowieku że ...aż się prawie popłakałem... ![]() Santo subito !!! ha ha ha ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Bolku darmoszke od europy to najbardziej lubi partyja którą Ty nie do,, końca '' popierasz, ale w ostateczności będziesz za nią szedł jak w ogień tylko dlatego że nie są pO.. I Ty chcesz aby konfederacja miała poparcie? Przecież oni nic nie dadzą takim jak Ty i wielu wielu innym, a to już problem bo Jarek dał i jakiejś części społeczeństwa to pasuje i poparcie będzie mimo syfu w kraju. Durne i patologiczne myślenie - byle nie pO, ale inni złodzieje niech kradną i rządzą do doopy.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT O widzę ze Bolus popuścił i zabrudził forum na brązowo, fujcia Bolusiu fujcia ![]() Masz rację pizdas , ale musisz wziąć pod uwagę okoliczności łagodzące... ![]() Nie każdy z nas ma tak silną psychikę i twardy kark ( zakuty łeb), jak ty ... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Bolku darmoszke od europy to najbardziej lubi partyja którą Ty nie do,, końca '' popierasz, ale w ostateczności będziesz za nią szedł jak w ogień tylko dlatego że nie są pO.. I Ty chcesz aby konfederacja miała poparcie? Przecież oni nic nie dadzą takim jak Ty i wielu wielu innym, a to już problem bo Jarek dał i jakiejś części społeczeństwa to pasuje i poparcie będzie mimo syfu w kraju. Durne i patologiczne myślenie - byle nie pO, ale inni złodzieje niech kradną i rządzą do doopy. Wszyscy bezpartyjni wolnościowcy z waszego sztabu, rock, piszą to samo. Jeżeli ja twierdzę , że zmiana Morawieckiego na Tuska , nie jest wartością samą w sobie , to opieram to na swojej wieloletniej obserwacji zjawisk zachodzących w polityce. Powrót do władzy ryżego i jego pożal się Boże koalicjantów , to w tym momencie wyjątkowo kiepski pomysł. Dodatkowo słuchając tych oszołomów z tzw opozycji totalnej , odnoszę nieodparte wrażenie , że chcieliby wprowadzić covid passy. Innymi słowy marzy im się segregacja sanitarna w najlepszym wydaniu. Pisiory póki co zachowują się w miarę racjonalnie w tym temacie. Mam nadzieję że na tym poprzestaną... ![]() Konfederacja nie ma dużej siły przebicia i na samodzielne rządy szans nie ma. I szkoda bo gdyby oni przejęli rządy to wtedy jałowy spór Tuska i Kaczyńskiego, można by odesłać do lamusa. Tak już pisałem tobie , czy tam innemu członkowi sztabu bezpartyjnych wolnościowiców , rola Konfy po przyszłych wyborach może mimo wszystko być kluczowa. Te ich osiem czy dziesięć procent to może być podczas głosowania sejmowego języczek u wagi. Nieważne , kto wygra , może się okazać że bez tych głosów najgłupsze pomysły obecnej czy następnej władzy polegną w głosowaniu. I to , jak sądzę, sprawi że zrobi się normalniej... ![]() Wiem , że wasi mocodawcy z centrali POKO , cisną was przede wszystkim w bezmyślnym waleniu w pisiorów na zasadzie , byle nie oni. Człowiek mieniący się inteligentnym , posiadający zdolność myślenia abstrakcyjnego, musi zadać sobie pytanie , co przyjdzie po tym odsunięciu pisiorów. To co proponuje sztab bezpartyjnych wolnościowiców ( a tak naprawdę centrala POKO) dla mnie jest perspektywą nie do zniesienia... ![]() |
|
Dołączył: 16 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Bolku darmoszke od europy to najbardziej lubi partyja którą Ty nie do,, końca '' popierasz, ale w ostateczności będziesz za nią szedł jak w ogień tylko dlatego że nie są pO.. I Ty chcesz aby konfederacja miała poparcie? Przecież oni nic nie dadzą takim jak Ty i wielu wielu innym, a to już problem bo Jarek dał i jakiejś części społeczeństwa to pasuje i poparcie będzie mimo syfu w kraju. Durne i patologiczne myślenie - byle nie pO, ale inni złodzieje niech kradną i rządzą do doopy. Wszyscy bezpartyjni wolnościowcy z waszego sztabu, rock, piszą to samo. Jeżeli ja twierdzę , że zmiana Morawieckiego na Tuska , nie jest wartością samą w sobie , to opieram to na swojej wieloletniej obserwacji zjawisk zachodzących w polityce. Powrót do władzy ryżego i jego pożal się Boże koalicjantów , to w tym momencie wyjątkowo kiepski pomysł. Dodatkowo słuchając tych oszołomów z tzw opozycji totalnej , odnoszę nieodparte wrażenie , że chcieliby wprowadzić covid passy. Innymi słowy marzy im się segregacja sanitarna w najlepszym wydaniu. Pisiory póki co zachowują się w miarę racjonalnie w tym temacie. Mam nadzieję że na tym poprzestaną... ![]() Konfederacja nie ma dużej siły przebicia i na samodzielne rządy szans nie ma. I szkoda bo gdyby oni przejęli rządy to wtedy jałowy spór Tuska i Kaczyńskiego, można by odesłać do lamusa. Tak już pisałem tobie , czy tam innemu członkowi sztabu bezpartyjnych wolnościowiców , rola Konfy po przyszłych wyborach może mimo wszystko być kluczowa. Te ich osiem czy dziesięć procent to może być podczas głosowania sejmowego języczek u wagi. Nieważne , kto wygra , może się okazać że bez tych głosów najgłupsze pomysły obecnej czy następnej władzy polegną w głosowaniu. I to , jak sądzę, sprawi że zrobi się normalniej... ![]() Wiem , że wasi mocodawcy z centrali POKO , cisną was przede wszystkim w bezmyślnym waleniu w pisiorów na zasadzie , byle nie oni. Człowiek mieniący się inteligentnym , posiadający zdolność myślenia abstrakcyjnego, musi zadać sobie pytanie , co przyjdzie po tym odsunięciu pisiorów. To co proponuje sztab bezpartyjnych wolnościowiców ( a tak naprawdę centrala POKO) dla mnie jest perspektywą nie do zniesienia... ![]() Niezły gównofikoł, aby uzasadnić czemu głosujesz na PiS oraz czemu jesteś usłużnym etatowym PiSiorem (bo przecież każdy wie, że bierzesz kaskę z Nowogrodzkiej za tę propagandę, którą tutaj uskuteczniasz bierny, mierny, ale wierny PiSiorze). "Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
|
![]() |
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Pasztety o sympatiach politycznych i stanowiskach się tu przepychają.
Tymczasem Holandia stawia 2 elektrownie atomowe w kilka lat. Wy ciemny lud do kopalni wungiel skrobać i do Putina o gaz prosić. Żałośnie zebrzecie o zablokowanie Nord Streamów. PISorzyty gratulacje sukcesu polskiej głupoty energetycznej. Ty @Bolec jak głosujesz na PiS to jesteś pisior. Proste. Mnie się w głowie nie mieści jak można być takim psem ogrodnika. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
CYTAT Niezły gównofikoł, aby uzasadnić czemu głosujesz na PiS oraz czemu jesteś usłużnym etatowym PiSiorem (bo przecież każdy wie, że bierzesz kaskę z Nowogrodzkiej za tę propagandę, którą tutaj uskuteczniasz bierny, mierny, ale wierny PiSiorze). Skoro tak twierdzisz , h***. Tak już wcześniej pisałem tobie czy tam innemu członkowi sztabu bezpartyjnych wolnościowiców , nie mam najmniejszego zamiaru pozbawiać cię twojego mylnego przekonania. Rozumiem , że centrala POKO was bardziej ciśnie i to powoduje waszą wzmożoną aktywność. Chociaż nie wszystkich , bo Anżej na ten przykład jakby się pod ziemię zapadł... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Pasztety o sympatiach politycznych i stanowiskach się tu przepychają. Tymczasem Holandia stawia 2 elektrownie atomowe w kilka lat. Wy ciemny lud do kopalni wungiel skrobać i do Putina o gaz prosić. Żałośnie zebrzecie o zablokowanie Nord Streamów. PISorzyty gratulacje sukcesu polskiej głupoty energetycznej. Ty @Bolec jak głosujesz na PiS to jesteś pisior. Proste. Mnie się w głowie nie mieści jak można być takim psem ogrodnika. Mi się regresie, wiele rzeczy w głowie nie mieści. Między innymi to jak można być za tym żeby ryża kłamliwa pała wróciła do władzy. Widocznie każdy ma inne potrzeby... ![]() A i wasza centrala to też trefny towar. Niby mówią , że żaden pieniądz nie śmierdzi, ale ja bym się brzydził... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Tymczasem Holandia stawia 2 elektrownie atomowe w kilka lat. Wy ciemny lud do kopalni wungiel skrobać i do Putina o gaz prosić. Żałośnie zebrzecie o zablokowanie Nord Streamów. Zbudujemy elektrownie atomowe, pożyteczni Zieloni nas do tego zmusili ![]() ![]() Będziemy kupowali paliwo jądrowe od (.......) i fajnopolaki się cieszą. PS. W których górach będziemy składowali odpady (to 1/3 kosztów,,,) https://www.world-nuclear-news.org/Articles/Swedish-government-delays-repository-decision Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Na Wawelu.
Jedź jutro do pracy na saniach zaprzęgiem konnym nie samochodem. Rozwiążesz swoje problemy. @Bolek Rudy twojego karła socjalisty bajeranta jest godzien. Jesteście siebie warci. Bez siebie nie istniejecie. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Najfajniej będzie składować w wyrobiskach gdzieś tam pod czeską/niemiecką granicą.
Ukochani Komisarze pomogą. Nie chcecie kopalni to zamkniemy na wieczność ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Za czasów Tuska zegarek Nowaka był mega aferą. A przecież to błachostka w porównaniu milionowymi malwersacjami, złodziejstwem i notorycznym łamaniem prawa przez pisorzytniczą partię socjalistyczną.
Dlatego powoli możecie zacząć uczyć się słów piosenki "czarny chleb i czarna kawa..." ![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
No pewnie tak będzie Regresie skoro tak napisałeś. Marksizm-walenizm pod ksywą liberalnej wolności do wszystkiego uwłaszczył się z klasą. Czarny chleb i czarna kawa były zapewnione pod dostatkiem dla Ciemnego Ludu Roszczeniowego a i nie zapominano o zmywaku i świeżych szparagach dla każdego wykluczonego przy okrągłym stole.
Gierek zakupił tyle inwestycji na Zachodzie ze niedawno je spłaciliśmy z procentami. Potem przejęto za grosze to, co oni nam kupili na nasz bankrucki kredyt. Niezły komuszy interes nadzwyczajnej kasty. Balcerek zapewnił złotą transmutacje złodziei w biznesmanów na nasz koszt ![]() Ale, idea groźby zrujnowania kraju który zmienia swojego "prowadzącego" nie jest Rosji obca. Bolszewik tak wychodzi z żywiciela. Przyglądajcie się co zostanie ludziom z Ukrainy, skóra i kości. Nic, wierchuszka posowiecka obedrze Ukraińców ze wszystkiego, niewyobrażalna korupcja to tylko znak jak ich społeczeństwo moralnie zgniło i skarlało na skutek rosyjskiej okupacji. Nie ma dla nich ratunku przed niewyobrażalną biedą i są małe szanse ze im kiedykolwiek uda pozbyć się tego wrzodu (my dalej się liżemy z parchów i co chwile wyskakuje "wysypka" świeżych rusofilów nie wiadomo skąd). Wiadomo skąd. My na tle Ukrainy/Białorusi mamy szczęście, Naród się uchował chociaż jest nieustannie szczuty przez 3-cie pokolenie polskojęzycznej rezydentury pełniącej telewizyjne obowiązki Polaków. EU raźnie im w tej bezczelnej grabieży pomaga bo niby dlaczego nie mają korzystać z tak pięknego lenna gdy mają haki na całą posowiecką elyte, her Donek. Wielka i dostatnia Polska nie jest im potrzebna, się wyżywią na korpusie kraju. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Na"ślectfo smoleńskie maciory"wydano,a właściwie sam Antek pszepyerd@lił, do lutego 2021 r. 22 mln 628 tys. 764 zł.
![]() To podał po ustaleniach sąd, na wniosek o informację, dla senatora Brejzy. Teraz jest to już około 25 baniek. ![]() Na co poszła kasiora? ![]() Na jakąś "podkomisję".Szkoda że nie "nadkomisję", mającą na celu ponowne zbadanie przyczyn rozdupcenia się Tu-154 w Smoleńsku. ![]() Oficjalnie zakończyła ona"pracę" ![]() ![]() ![]() W tym czasie, od teorii Macierewicza, odciął się nawet sam Jaro Kaczyński ![]() ![]() PS.Nie wiem jaką diagnozę i opinię wystawili psychiatrzy o Antonim. ![]() Fruuu i odleciał...do portu lotniczego Tworki. ![]() A rospyerdsolony tupolew dalej w Smoleńsku... ![]() Może wysłać komando naszych złomiarzy? ![]() W tydzień przytargają go do WtórStalu! ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Kiedyś mieliśmy drogi gaz po podpisaniu niekorzystnej umowy przez Pawlaka. Teraz mamy drożej, ale za to pewnie umowa jest korzystna.
![]() ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Anżej , wszyscy czekamy na powrót Tuska i Pawlaka z utęsknieniem. Obyśmy rychło się doczekali...
![]() Zresztą jestem niemal pewien, że po ich powrocie gaz potanieje... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Anżej , wszyscy czekamy na powrót Tuska i Pawlaka z utęsknieniem. Obyśmy rychło się doczekali... ![]() Ja czekam na wyjazd do Warszawy. ![]() Aby upewnić się iż Jaro... ![]() Niczym faraon,razem z kocurem,w sarkofagu. ![]() I usłyszeć...! ![]() https://www.youtu(...)MFLt_eyk !akraJ i SiP cabeJ SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Anżej , wszyscy czekamy na powrót Tuska i Pawlaka z utęsknieniem. Obyśmy rychło się doczekali... ![]() Zresztą jestem niemal pewien, że po ich powrocie gaz potanieje... ![]() Ja natomiast czekam na debatę Tuska z tym socjalistycznym kurduplem którego wspiera @Bolec. (Nie piszę tu o prezydencie figurancie czy też premierze miska ryżu oczywiście ale ich zwierzchniku). socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Anżej , wszyscy czekamy na powrót Tuska i Pawlaka z utęsknieniem. Obyśmy rychło się doczekali... ![]() Zresztą jestem niemal pewien, że po ich powrocie gaz potanieje... ![]() Ja natomiast czekam na debatę Tuska z tym socjalistycznym kurduplem którego wspiera @Bolec. (Nie piszę tu o prezydencie figurancie czy też premierze miska ryżu oczywiście ale ich zwierzchniku). Kiedy regresie , zjednoczona opozycja przejmie władzę, od razu zerwiemy z socjalizmem. Już Tusk z Zandbergiem o to zadbają. Masz to jak w banku... ![]() Słyszałem że jak Tusk zostanie premierem to ropa ma kosztować dwa złote. Tak przynajmniej mówią SilniRazem... ![]() |
|