|
![]() |
|
Koszt utrzymania p-osła wzrosły plus 60 proc.
![]() Dobra zmiana. ![]() Dojna. ![]() Spotkanie wyborcze PiSiurasów w Płocku z 2019 r. cytat"W przyszłym roku będzie 13. emerytura. Chcę to bardzo mocno podkreślić — to jest i będzie. Ale w kolejnym roku — i też już na stałe — będzie 14. emerytura "— mówił prezes Kaczasty. ![]() Komentarze mile widziane. ![]() Tego typu jak "Zbawca Narodu"".Uczciwy Polityk","Prawdomówny",Cnotliwy",Słońce znad Wisły"itp. ![]() Proszę nie używać słów np.hooy,sqrw...syn, pyerd@lony kartoflel,kłamca... ![]() A nawet wypowiedzianych przez jego brata,Lecha-"Spieprzaj dziadu". ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Poseł Sienkiewicz kolejną ofiarą nowiczoku. Po tym jak pisowscy siepacze próbowali podpalić przenośny sracz pod oknem posła Brejzy ( teraz senator Łajza) , chcieli się też pozbyć mecenasa Konia używając neurotoksyny. Wszystko wskazuje na to że praprawnuka noblisty również chcieli zlikwidować...
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Premieru Matełuszu Zmorawiecki zapowiedział obniżenie stawki VAT na żywność z 5 do 0 proc. w ramach tarczy antyinflacyjnej 2.0.
![]() Zaapelował do Polaków i Polek-to taki drugi sort,tyle że z cyckami,aby sprawdzali, czy sklepikarze(czytaj burżuje) obniżyli ceny. ![]() Równocześnie zagroził nasłaniem na nich całej kontrolnej machiny państwa. ![]() Za "komuny"były trzyosobowe grupy kontrolne tzw.Inspekcja Robotniczo-Chłopska.W tym był jeden ORMO-wiec (Ochotnicza Rezerwa Milicji Obywatelskiej). Teraz pewnie będzie ktoś z wojska"maciora". ![]() Z całej konferencji echem odbiło się jednak zdanie, w którym "Kłamczuszek" zwrócił się bezpośrednio do przedsiębiorców. ![]() "Apeluję do wszystkich przedsiębiorców, którzy handlują towarami żywnościowymi, produktami spożywczymi o odpowiednie obniżenie cen produktów o 5 zł." — powiedział szef rządu. ![]() Wyobrażam sobie... ![]() -Idę do sklepu, a tam właściciel daje mi browara i ...dopłaca 2 zyle! ![]() "Małpka" wódki za złotówę. ![]() Qrva-Pi SRaj... ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Pi-S'Raj, PISłodziejska wersja dobrobytu
![]() .... i ich roszczeniowy elektorat łasy na zasiłki socjalne i "darmoszkę*. Darmozjady i nieroby. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 16 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT ![]() Chciał dorównać Pani posłance Kruk. Jak brać przykład, to z najlepszych pisiorskich wzorców... "Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() Narazie to tyle z dzisiaj do godziny 14:00 ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Ja do czternastej miałem dwie kupy. Coś mi się wydaje , że wyniknął z tego większy ciężar gatunkowy , niż te twoje wysrywy...
![]() |
|
|
![]() |
|
Gonić socjalistyczne nieroby bo biedę nam serwują. To przez tych dziadów Polacy robią za miskę ryżu i skamlą o zasiłki.
Hańba! ![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Tusk z Zandbergiem już pędzą , żeby to wszystko odkręcić , regresie...
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() ***** *** |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ja do czternastej miałem dwie kupy. Coś mi się wydaje , że wyniknął z tego większy ciężar gatunkowy , niż te twoje wysrywy... ![]() A którą stroną poszły? ![]() Dołem ,czy górnym odbytem? ![]() W Twoim przypadku, to jest zresztą bez znaczenia. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
A może coś na temat "dodatku osłonowego"?
Co o tym sądzicie? Wg mnie to jest 'perfumowanie' tego, wiecie czego. Czytaliście warunki? Mamy 2022 a do dodatku będą brane dochody za 2020 ![]() |
|
|
![]() |
|
Czy to prawda co Onet podał , że skutkiem rażącego niedbalstwa obecnej władzy, Federacja Rosyjska , zna rozmieszczenie naszych głowic jądrowych?
![]() |
|
|
![]() |
|
tak, ten łonet to wszystko wie
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Czytaliście warunki? Mamy 2022 a do dodatku będą brane dochody za 2020 ![]() No a jakie miałyby być brane jak za 2021 jeszcze ludzie nie rozliczyli dochodów? |
|
|
![]() |
|
A co łotem zagranico napisały?
|
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Czytaliście warunki? Mamy 2022 a do dodatku będą brane dochody za 2020 ![]() No a jakie miałyby być brane jak za 2021 jeszcze ludzie nie rozliczyli dochodów? A kiedy kasę dostaniesz? Należysz do tych co dalej używają kalkulatora i przewalają tony makulatury? Idą MILIARDY na komputeryzację, w US gdyby nie okno to każda ściana byłaby obstawiona przez urzędników. Składasz deklarację, potem skarbówka na podstawie Twojego rozliczenia zwraca Ci kasę. Przecież nie wypłacają jej 1 lutego 2022! Ja w 2021 miałem dochód o połowę mniejszy jak w 2020 i chyba nie jestem osamotniony. No ale i tak pewnie niewielka liczba osób dostanie. Specjalne mydlenie oczu aby plebs widział że coś się dzieje. No chyba że się op...ło to się jak NAJBARDZIEJ NALEŻY!!! Nawet zrzucę się podwójnie!!! |
|
|
![]() |
|
Prezydentu Anżej Dóda po po raz trzeci zaraził się koronawirusem i był na kwarantannie.
![]() Gratulacje! ![]() Kwarantanna skończyła się "głowie państwa"-czytaj operatowi pencila, w sobotę,czyli półtorej godziny temu. ![]() Ciekaw jestem czym popier@la do Zakopca? ![]() W niedzielę(a to już dziś) o 8 rano mają być w Zakopanem na stoku Polana Szymoszkowa, gdzie prezydentu ma być na nartach. A po kiego chu..chu? ![]() Impreza gdzie ją zaszczyci swą obecnością Zwierzchnik Sił Zbrojnych ![]() ![]() Każdego roku zapisani do udziału w wydarzeniu celebryci i sportowcy, starają się w przeciągu 12 godzin przejechać na nartach jak najwięcej kilometrów. Za każdy kilometr sponsorzy wypłacają pieniądze pewnej,zakopiańskiej fundacji. Sponsorzy to państwowe firmy, takie jak Orlen, PZU czy bank PKO BP. ![]() Oprócz Anżeja na imprezie pojawiali się w przeszłości były minister zdrowia Łukasz Szumowski(teraz chyba pod kupionym respiratorem), prezydencki minister Andrzej Dera(nie znam) Bywał tam były wójt Pcimia ,a obecnie prezes PGNiG. ![]() Ciekawe co przy okazji sprzeda zakopiański handlarz od nart, bo numer z respiratorami nie przejdzie. To może z...wibratorami? ![]() Ogólnie będzie PiSiarnia. ![]() Picie,żarcie i ...kolejna rosdupcona, rządowa limuzyna. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Ja do czternastej miałem dwie kupy. Coś mi się wydaje , że wyniknął z tego większy ciężar gatunkowy , niż te twoje wysrywy... ![]() A którą stroną poszły? ![]() Dołem ,czy górnym odbytem? ![]() W Twoim przypadku, to jest zresztą bez znaczenia. ![]() Jusek ty stara murzyńska pijanico, o co ci chodzi? Ta wóda cię kiedyś wykończy , nigga , i ten dzień już nadciąga... ![]() Znowu gałganie wylądowałeś w innej strefie czasowej. O drugiej godzinie ludzie zazwyczaj śpią , a nie posty klepią. Bezpartyjni wolnościowcy mogliby cię zatrudnić na nocną zmianę. Anżej postawiłby ci flaszkę na stole i odpalonego laptopa i mógłbyś walczyć z kaczyzmem. A reszta chłopaków by się w tym czasie regenerowała i zbierała siły do kolejnego ataku... ![]() |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT ![]() Chciał dorównać Pani posłance Kruk. Jak brać przykład, to z najlepszych pisiorskich wzorców... Oni liczą, że ludzie już nie pamiętają pani Kruk coś tam, coś tam ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Ja do czternastej miałem dwie kupy. Coś mi się wydaje , że wyniknął z tego większy ciężar gatunkowy , niż te twoje wysrywy... ![]() No bo to nie wysrywy o POKO. Te zapewne byś lajkował, kopiował i przekazywał dalej ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Być może , Anżej. Niemniej zwróć uwagę że kiedy pisowscy siepacze dokonywali prób fizycznej eliminacji wrogów reżimu , najwięcej o tym na forum informowałem...
![]() Tak było pod Sejmem kiedy strzelano do Diduszki ( padł trupem , a potem wstał , otrzepał się i ruszył dalej), wtedy gdy pod domem ówczesnego posła Łajzy , podpalono przenośy sracz pod oknem. Również próba zabójstwa mecenasa Konia przy użyciu neurotoksyny ( w znacznym stopniu dzięki mnie) dosyć głośnym echem się odbiła na tym forum. Zresztą ja pierwszy informowałem o ponownym użyciu nowiczoku przeciwko Bartłomiejowi Sienkiewiczowi. Weź to wszystko pod uwagę , Anżej... ![]() |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Edo tu na forum większość czyta z uwagą twoje publikacje
![]() Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|