|
![]() |
|
CYTAT Edek, niezmiennie zadowolony z partii PiS. Bo przecież PO. Ta inteligentna bieda nie potrafi inaczej myśleć, a na myśl o Tusku puszcza mu zwieracz. Też to zauważyłem, Anżej. Okropnie się to pisiorstwo rozpanoszyło... ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Informacja dla niewtajemniczonych z różnych przyczyn.
Może z powodu młodego wieku w tamtym czasie. Dla cierpiących na demencję i nawiedzonych. ![]() Zwolenników radia co "Ma ryja" i PiS-uarów. ![]() Zwolennikiem wstąpienia Polski do UE, był Karol Wojtyła,czyli Papież Jan Paweł II. ![]() Dokument podpisał ówczesny prezydent,także będący za UE, Lech Kaczyński.Brat Kociarza z Żoliborza. ![]() To ten normalny w tym tandemie. ![]() Dzięki m.in. tym ludziom(ale nie tylko),mam możliwość, jako obywatel-w Polsce tzw."drugiego sortu i morda",podróżować po Europie jak cywilizowany człowiek. Nie wstydzę się być Polakiem,ale tego, że tu, rządzi ch.....owy Anżej. ![]() I patafian na kaczych łapach. ![]() Wolę być operatorem koparki, niż długoPiSu. ![]() Wszystkie inne grzechy Wam odpuszczam. ![]() Zacznijcie jeść preparaty z lecytyną a nie żrecie słoninę i komunikanty. ![]() Oddajcie kasę,jaka dostaliście z UE. Kraśnik dał dupy,a teraz wycofuje się okrakiem,z gaciami na kostkach. ![]() Nasz Lucyjusz siedzi dziwnie cicho... ![]() Zachobił się?Umrzył? ![]() https://demot(...)sze-zyja ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Jarosław,stary wypłowiały tetryk,doznał wizji.
![]() Tym gorzej że na trzeźwo. ![]() Mnie tak nie odpierdala. ![]() Bóg dla mnie wynalazł wódkę,abym nie przejął władzy w PiS. Jemu dał kota i tak wyglądają opłakane skutki niepicia wódki. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 19 Lip 2015r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Zielony cudaczek wrócił do pracy i to na pełnych obrotach. W każdym temacie wklejka.
|
|
|
![]() |
|
![]() Już lecim na debatę ![]() ***** *** |
|
|
![]() |
|
miruś777 pracujesz ja dawniej od 7.00 do 15.00 czy dostałeś kompa z netem również do domu i można liczyć na więcej?
|
|
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Z oświadczenia Banasia wynika, że mamy państwo mafijne.
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Jprdl.
Pokusiłem sie o przeczytanie dwóch ostatnich postów "juska". Co za bełkot. On sam chyba tylko potrafi okielznać swój przekaz. Choć przekaz to za duże słowo. Zostaje bełkot Offtop |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
CYTAT Z oświadczenia Banasia wynika, że mamy państwo mafijne. Nie wierze Anżej powiedział tak o nadzwyczajnych sędziach? PS. Assman sięga po religioznawstwo bo już zapomniał jak mama znaczyła chleb krzyżem. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Z oświadczenia Banasia wynika, że mamy państwo mafijne. Nie wierze Anżej powiedział tak o nadzwyczajnych sędziach? Głupio napisałaś, ale napisałaś. Piątak wpadł i już bliżej realizacji planu ![]() Z oświadczenia ..... A ty przeczytałaś, że to ja powiedziałem? Zero zrozumienia czytanego teksu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Takich głupoli zatrudniają na farmie? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Już poprawiam interpunkcje:
Nie wierze Anżej, powiedział tak o nadzwyczajnych sędziach? Znasz mnie, fejk newsy to nie moja dziedzina ![]() PS. To ty nie jesteś już OTUA? Chwała przeżuwaczom! Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Polexit.
![]() Ch... na kaczych łapach,wreszcie czuje i widzi,że "ciemnogród" jeszcze nie objął wszystkich. ![]() Chyba ktoś mu powiedział,co nas czeka,gdy wystąpimy z UE. Przykładem są "brytole". Miało być pięknie, w "Anglii dla Anglików". ![]() Mniej konkurencji (w tym Polaków), więcej miejsc pracy i za lepsze pieniądze. Miało,ale wyszło... ![]() A teraz nie ma kierowców do do wożenia paliwa czy srajtaśmy do sklepów.he he he... ![]() Dla Anglików,bo np.Szkocja czy Irl.Północna była przeciw Brexitowi. ![]() I dobrze "angolom",ale i tak dżemojady,sobie poradzą. PS.Angole.Nie mylić z państwem w Afryce. ------------ @neptun1983 Teleporady w Twoim przypadku,nie działają...... ![]() ------------ @jasio Twój debilizm jest konstruktywny.Kołchozy na Białorusi czekają na zapładniacza. Zasuwaj tam, zanim zastąpią Ciebie kozoyeby ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Wytłumacz mi gargamelu jusku , co ma teleporada do tego co napisałem.
Tak sensownie i bez demotów. Jako zespół zdań. Wątpie że to zrobisz , bo wypowiedzi inne niż MADE IN CHAOS , są dla twojego łba za ciężkie P.s Trzeba być idiotą , żeby pomyśleć ze ktoś pomyli Anglie z Angolą. Trzeba być również idiotą , żeby pomyśleć że ktoś to uzna za dobry żart. Jusek to stan zjebania umysłowego P.s 2 Co ma kołchoz do zapładniacza? Książki do góry nogami , od tyłu do przodu miałeś czy co? |
|
|
![]() |
|
Miruś777 bez twoich wklejek znowu forum staje się nudne. Co się stało masz dzisiaj urlop, jesteś chory czy masz covida?
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Już poprawiam interpunkcje: Nie wierze Anżej, powiedział tak o nadzwyczajnych sędziach? Znasz mnie, fejk newsy to nie moja dziedzina ![]() PS. To ty nie jesteś już OTUA? Chwała przeżuwaczom! Znam cię, jesteś jebanym trolem. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Złość zakrywa ci trzeźwą ocenę Anżej. Ale admin ci to lepiej wytłumaczy.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Wytłumacz mi gargamelu jusku , co ma teleporada do tego co napisałem. To stan zjebania umysłowego P.s 2 Co ma kołchoz do zapładniacza? Krowy do góry nogami , od tyłu do przodu miałem @Naptun1983 Teraz to przegiąłeś. ![]() Odczep sie ode mnie,a ja zostawię Ciebie w spokoju. ![]() Inaczej powiadomię"animalsów",że "bijesz konia". ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Wytłumacz mi gargamelu jusku , co ma teleporada do tego co napisałem. To stan zjebania umysłowego P.s 2 Co ma kołchoz do zapładniacza? Krowy do góry nogami , od tyłu do przodu miałem @Naptun1983 Teraz to przegiąłeś. ![]() Odczep sie ode mnie,a ja zostawię Ciebie w spokoju. ![]() Inaczej powiadomię"animalsów",że "bijesz konia". ![]() Znowu bełkot. Niczego innego sie nue można spodziewać po tobie. Jesteś za głupi |
|
|
![]() |
|
@Neptun1983
Widzę tchórzu, że masz za dużo czasu na pisanie. Zapraszam do tematu: Godzina "W". Wiem, że "lubisz historię" pedałując, więc powinno ci się tam spodobać. P.S. "Wytłumacz mi gargamelu jusku , co ma teleporada do tego co napisałem." Najpierw nie zrozumiałeś żartu, a potem się pochwaliłeś, że nie rozumiesz. Jednocześnie piszesz o tym, że trzeba być idiotą, żeby to i trzeba być idiotą, żeby tamto. Ewidentnie w twoim wypadku teleporady nie działają. P.S. 2. A teraz poproś kogoś, żeby ci to wytłumaczył. A jak już zrozumiesz, to zacznij pisać o idiotach, którzy nie rozumieją. art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
![]() |
|
Masz kompleks szczurze.
Bole cie ![]() I boleć będe . Naczelny administratorze treści forum Od dziś jestes u mnie na jednej półce razem z juskiem. |
|
|
![]() |
|
@Neptun1983
"Od dziś jestes u mnie na jednej półce razem z juskiem." Nie rozpłacz się tchórzu. Zrozumiałeś już o co chodzi z teleporadami? Wracając do PIS. Jak tam wojna hybrydowa? Jakieś wieści z frontu białoruskiego? Wygrywamy czy przegrywamy? art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|