|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Anżej grzęźniesz coraz głębiej. Otwórz okno, przewietrz pokój, dotleń tępą dzidę, przestań słuchać Marcina i Stokrotki. A konkretnie co autor artzero miał na myśli? Czy może autor artzero nie myśli bo czeka na instrukcje? Narracja w Sztabie Bezpartyjnych Wolnościowców pękła, został gruz. Lifting wizerunkowy już w drodze. PS. Jeżeli chcecie pomóc, to proszę o kontakt na messengerze lub o kontakt telefoniczny pod nr 695 616 963, bądź mailowy: - rm.stw.butryn.renata_(at)_gmail.com - rm.stw.przytula.dariusz@gmail. com - rm.stw.marczak.damian_(at)_gmail.com Jeżeli znacie rodziny z Ukrainy, które potrzebują mieszkania na jakiś czas, to także proszę o kontakt. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Sucho.
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Skończyły się Igrzyska Olimpijskie i Kurvizja nie miała czego pokazywać.
![]() Z pomocą przyszedł Fjutin, atakując Ukrainę. ![]() Tematu dotyczącego stanu naszej gospodarki i inflacji,jakoś nie ma. ![]() Do błędów w polskim ładzie,że takie istnieją,korzystając z wojny na Ukrainie,potwierdził Naczelny Rozpierduch, czyli Jaro. Winę ponoszą oczywiście tylko inni. "Zielone ludziki" z UE i Tuskacz. ![]() Prezes czysty jak dziewica. ![]() Obiecany nam"polish dream" zdechł. ![]() Czego można oczekiwać od kociarza z Żoliborza, który jest twarzą tego burdelu? ![]() Dla mnie był i jest jednak, tzw. inną,"podbrzuszną" ![]() ![]() Mącić,mataczyć kłamać,szczuć,obiecywać,ale rządzić. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
co ty jusek pieprzysz, jak widzisz ten Kaczyński miał wyrobione zdanie o Putinie. Pisałeś że ma urojenia a musisz przyznać że byłeś w błędzie a teraz piszesz jakieś bzdety.
Zresztą trudno coś merytorycznego u ciebie przeczytać. |
|
|
![]() |
|
Zdanie Kaczyńskiego możesz sobie wsadzić. Wszyscy mieliśmy podobne a PISorzytnictwo nie zrobiło nic żeby uczynić nas potęgą militarną.
Ukraina się wykrwawia a my na to tylko patrzymy. Człowiek który nie zadbał o nasze bezpieczeństwo już jest robiony bohaterem. ![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Regresie , a może by tak wysłać wasze stado na Putina. Bądź co bądź, hieny to groźne drapieżniki...
![]() ![]() |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Przyjaciel naszego rządu (jeszcze będzie Budapeszt w Warszawie) wraz z Cyprem nadal przeciwko wyłączenia Rosji z systemu swift.
Nadal kupujemy węgiel, gaz i ropę z Rosji. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Podobno wszystkie kraje UE wyraziły zgodę na odłączenie Federacji Rosyjskiej , od systemu Swift. Jako ostatni rząd Niemiec , Anżej...
![]() |
|
Dołączył: 28 Sie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Nadal kupujemy węgiel, gaz i ropę z Rosji. Pod koniec roku nie będziemy zależni od Rosji w sprawie gazu. Od węgla i ropy już jesteśmy. I tu obecny rząd ma duzy plus. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Podobno wszystkie kraje UE wyraziły zgodę na odłączenie Federacji Rosyjskiej , od systemu Swift. Jako ostatni rząd Niemiec , Anżej... ![]() Sytuacja jest dynamiczna. Pinokio zaraz przekona kanclerza Niemiec. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Nadal kupujemy węgiel, gaz i ropę z Rosji. Pod koniec roku nie będziemy zależni od Rosji w sprawie gazu. Od węgla i ropy już jesteśmy. I tu obecny rząd ma duzy plus. Możesz jeszcze raz? Jesteśmy zależni czy niezależni. Nie wiem za co ten plus dla naszego rzadu. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Widzisz, Anżej, każdy ma swoje źródła wiedzy. Ja mam takie. Możesz ujawnić swoje?
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Anżej , to też fejk?
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Wrzuć swoje źródła wiedzy. Zobaczymy co tam ma w zanadrzu sztab bezpartyjnych wolnościowiców?
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Widzisz, Anżej, każdy ma swoje źródła wiedzy. Ja mam takie. Możesz ujawnić swoje? ![]() ![]() Sytuacja zmienia się dynamicznie, kiedy pisałem to Niemcy byli za ale Węgrzy i Cypr się wstrzymywały. Teraz Niemcy się wycofali, ale przecież Pinokio nad nimi pracuje. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT Wrzuć swoje źródła wiedzy. Zobaczymy co tam ma w zanadrzu sztab bezpartyjnych wolnościowiców? ![]() Musisz pytać w sztabie, ja nie wiem. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Stara śpiewka bezpartyjnych wolnościowiców: nie jestem w żadnym sztabie, TVN-u nie oglądam ,Onetu nie czytam a tak w ogóle to głosuję na Konfę...
![]() To że sytuacja się zmienia ( i to szybko) jest dla mnie zrozumiałe. Niezrozumiałe pozostaje , dlaczego uderzasz w Orbana ( swoją drogą pies go trącał ), skoro najwięksi sojusznicy Putina w Europie to Niemcy? ![]() Myślę że nikt , kto ma rozum większy od orzeszka nie ma wątpliwości, gdzie się ukrył sprzymierzeniec botoksowego karła ( jak nazywają władcę Rosji)... ![]() Książki Tomasza Piątka ( które z ujowozrobionym ) przewertowaliście , okazały się być niewiele warte. Niepotrzebnie uwierzyliście... ![]() |
|
|
![]() |
|
Bolek w sztabie to powstałeś. Z pomieszania genów pana Rydzyka Szarlatana i Jarosława Ekonomicznego Imbecyla. Z miłości do koryta i przywilejów.
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Hieny szczekają karawana jedzie dalej, regresie...
![]() Możesz zrobić z książką Tomasza Piątka to samo co ze swoim paszportem covidowym... ![]() |
|
|
![]() |
|
Jaka karawana? Chyba raczej karawan...
![]() Hieny masz w rodzinie niecnono. ![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Nie obrażaj kolegów, regresie...
![]() Cały wasz sztab to przecież jedno stado ujadających hien... ![]() |
|
|
![]() |
|
Nie jesteś moim kolegą.
Stosowanie argumentów personalnych obnaża twoją biedę kulturową i pustosłowie. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Nie jestem regresie. Chodziło mi o twoich ujadających kolegów ze sztabu bezpartyjnych wolnościowiców...
![]() |
|
|
![]() |
|
Weź te tabletki jak ci lekarz przykazał a wszystko się wyjaśni.
![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|