|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT Toś się popisała! Tekst chamskiej Pawłowicz i debilny mem. Na serio porównujesz ofiary ruskiego ataku na Ukrainę z dbaniem o praworządność w Polsce? Pawłowicz to twoja idolka? Jebać Pis i Konfederację! Zapomniałeś dopisać "Wróć komuno" Tęsknota a dawnymi przywilejami i nienawiść do uczciwości przechodzi z rodziców na dzieci. "J**** PiS" i "Wróc komuno" - to się wyklucza. Ktoś, kto kocha komunę i tęskni za PRL-em musi głosować na tych bolszewików z PiS-u. ciężko się nie zgodzić. Nawet obsadę na stanowiskach PIS ma ludzi z PRL. PRZEKONAŁEM PolakazPolski20 do noszenia i skuteczności maseczek! W zasadzie sam się przekonał! |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
PRZEKONAŁEM PolakazPolski20 do noszenia i skuteczności maseczek! W zasadzie sam się przekonał! |
|
|
![]() |
|
Najlepszym tego przykładem jest chyba ta kanalia.
![]() ***** *** |
|
|
![]() |
|
Nienawiść za zdradę nadzwyczajnej Kasty Rysia już nie opuści
![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Co ty tam znowu pierdolisz?
***** *** |
|
|
![]() |
|
CYTAT Co ty tam znowu pierdolisz? Kto jak kto, ale ty powinieneś rozszyfrować każde pierdolenie. Przecież w pierdoleniu jesteś miszcz |
|
|
![]() |
|
Twojej starej...
***** *** |
|
|
![]() |
|
CYTAT Twojej starej... ![]() |
|
Dołączył: 16 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Nienawiść za zdradę nadzwyczajnej Kasty Rysia już nie opuści ![]() Tę zdradę, która zagwarantowała temu czerwonemu ścierwu medal za zasługi w latach 80-tych? "Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
|
![]() |
|
Piotrowiczowi czy Iwulskiemu, ujamuzrobi?
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Twojej starej... ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Twojej starej... No, twoja siostra i brat też mówili że dobry z ciebie jebaka i że nie mają w domu spokoju |
|
|
![]() |
|
Czy Folksdojcze i Sowieciarze dadzą rade wybronić kłamczuszkę?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Nienawiść za zdradę nadzwyczajnej Kasty przez Piotrowicza, Rysia już nie opuści ![]() CYTAT Co ty tam znowu pierdolisz? To regulaminowo tak pisać? ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Póki PiS daje 500 plus to będzie wygrywac
|
|
|
![]() |
|
Wystarczy nie Mataczyć
![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Wystarczy nie Mataczyć ![]() Możesz rozwinąć myśl? Serio jestem ciekaw |
|
|
![]() |
|
Nie znasz tego oddelegowanego mocarza praworządności?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Nienawiść za zdradę nadzwyczajnej Kasty przez Piotrowicza, Rysia już nie opuści ![]() CYTAT Co ty tam znowu pierdolisz? To regulaminowo tak pisać? ![]() Widzisz, ja jestem prosty chłopak. Czasami wulgarny ale szczery i uczciwy. Ty ładnie piszesz, ale jesteś z farmy PiSowskich trolli a to gorsze od kurewstwa. Lepszy brzydki cukierek, niż gówno w ładnym papierku. Wystarczy nie mataczyć. ***** *** |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Twojej starej... No, twoja siostra i brat też mówili że dobry z ciebie jebaka i że nie mają w domu spokoju Dlatego twoja stara już do mnie nie przyjeżdża. ***** *** |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT Twojej starej... No, twoja siostra i brat też mówili że dobry z ciebie jebaka i że nie mają w domu spokoju Dlatego twoja stara już do mnie nie przyjeżdża. No, bo preferujesz ruchać rodzine. W tym wypadku rodzeństwo. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT Twojej starej... No, twoja siostra i brat też mówili że dobry z ciebie jebaka i że nie mają w domu spokoju Dlatego twoja stara już do mnie nie przyjeżdża. No, bo preferujesz ruchać rodzine. W tym wypadku rodzeństwo. Tak ale twoje ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT Twojej starej... No, twoja siostra i brat też mówili że dobry z ciebie jebaka i że nie mają w domu spokoju Dlatego twoja stara już do mnie nie przyjeżdża. No, bo preferujesz ruchać rodzine. W tym wypadku rodzeństwo. Tak ale twoje ![]() No to zacznij walic konia. Bo rodzenstwa nie mam. Pozatym coś ty taki wyszczekany dziś? Pewnie stary poszedł na nocke tyrać i wiesz że dzisiejszej nocy dupa nie zapiecze. Nie? |
|
|
![]() |
|
Poćwicz riposty bo masz słabe, neptunku.
***** *** |
|
|
![]() |
|
CYTAT Poćwicz riposty bo masz słabe, neptunku. Mowi to ktoś kto ripostuje tekstem "twoja stara" , "tak ale twoje". Dobrze zryty łeb masz. Miszczu dissów ![]() |
|
|
![]() |
|
Nie zesraj się.
![]() ***** *** |
|