Dołączył: 19 Lip 2015r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ładne obrazki wklejasz Bolek1313
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Prezydentu Ażejó Dóda ułaskawił 32-letnią Paulinę P., która była skazana za handel mefedronem.
![]() Najpierw wykonanie kary odroczono do października 2021 r. Obrońcy zwrócili się do płezydęnta o ułaskawienie. ![]() Wniosek trafił do Antżeja w maju. Uzasadniono go m.in. iż "posiada ona duży kredyt oraz grozi jej utraty pracy"-w przypadku odsiadki. ![]() Logiczne,bo przecież trudno dilować prochami zza rat! ![]() Do wniosku była dołączona odręcznie napisana adnotacja(kto to zrobił ![]() ![]() Dziennikarze(wredne hooye ![]() ![]() A czym ma qrva mać jeżdzić? PKS-em? ![]() Kancelaria Prezydenta nie odpowiedziała na pytania dziennikarzy o powody ułaskawienia. ![]() Anżejowi podali papier to podpisał. ![]() Logiczne. ![]() Jak Jarek podał mu kota do pogłaskania,też go podpisał. ![]() Prawo prawem, a sprawiedliwość nie dla ciuli drugiego sortu. ![]() PS.Ciekawe kto od niej te prochy kupował,bo to wiele wyjaśnia. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ładne obrazki wklejasz Bolek1313 Dzięki... ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
"Ja dziękuję Bogu, że prezydent mi to postanowił, bo ja bym w życiu nie uwierzyła, że on mi to zrobi. Ale zapoznał się z aktami widocznie i zobaczył, że przecież ja nie popełniłam żadnego przestępstwa – mówi w wywiadzie dla pewnego brukowca Paulina P.
![]() Boga bym do tego nie mieszał. ![]() Ma "na karku" dwa wyroki karne, w tym za handel narkotykami i przekonuje, że" ułaskawienie jej się należało bo jest ofiarą polskiego systemu sądownictwa". ![]() Do tego jeszcze kolejną karę, dwóch lat pobawienia wolności,ale w zawieszeniu. ![]() We wniosku do prezydenta oraz we wszystkich kolejnych wnioskach i pismach do sądów powoływała się na to, że nie może odbywać kary pozbawienia wolności odwieszonej w 2020 r., ponieważ jej partner" za chwilę musi iść do zakładu karnego". ![]() Argument że jakby jechać brzeszczotem po...gołym hooyu! ![]() Okazuje się, że facet do więzienia wciąż nie poszedł, choć za handel narkotykami został skazany na ponad 4 lata bezwzględnego pozbawienuia wolności. ![]() Jeżeli łączny okres na jaki udzielono odroczenia trwał co najmniej jeden rok, wówczas jest to podstawą do starania się o warunkowe zawieszenie wykonania kary. ![]() "Niech żyje wolność,wolność i swoboda"-stara piosenka tych co"garują" w pierdlu. ![]() Pytania. ![]() Komu sprzedają prochy do qrvy nędzy,że mają takie układy? Zbynkowi? Karakanowi? Endriemu? ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
To może być gruba afera, nigga. Prezydent ułaskawił przestępcę. Jestem przekonany, że następnych wyborów już nie wygra...
![]() ![]() Znowu seniorzy w akcji. Tej siły pisiory nie powstrzymają... ![]() |
|
Dołączył: 16 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Znowu seniorzy w akcji. Tej siły pisiory nie powstrzymają... ![]() Powinieneś szanować Wasz elektorat pisowski partyjniacki propagandzisto. Gdyby nie emeryci Ty i Twoja pisowska bolszewia nie dorwalibyście się do koryta. "Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
|
![]() |
|
Zabierz babci dowód, ujamuzrobi...
![]() A ty za młodu należałeś do PZPR? ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() https://secretnyc.co/nyc-lights-up-rainbow-colors-pride/ Bardzo skromnie i dyskretnie w USA w tym roku, nie ma co porównywać udziału korporacji w masowej indoktrynacji sprzed roku. No właśnie ![]() ![]() Można się było domyślić, to co popularne na Twisterze to robota botów i fake kont bo większość człowieków ma zdanie w ciemię nie bite. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT To może być gruba afera, nigga. Prezydent ułaskawił przestępcę. Jestem przekonany, że następnych wyborów już nie wygra Antżej nie wygra,bo nie będzie trzeci raz z rzędu, zostać płęzydęntem. ![]() Czyli dłółgoPiS-em Pana "kacora". ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
jak tam , macie jakieś wieści ze sztabu czy wódz podczas objazdówki ze swoim stand-upem wpadnie do STW? czy jest szansa załapać się na wejściówkę? ponoć dobrze po jajach daje
|
|
|
![]() |
|
Nic nie słyszałam ale nie mogę się doczekać,,,
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Ja się chciałem wybrać na Tour de Konstytucja, ale nie było moich faworytów. Na sędziego Żurka czy Tuleyę na pewno bym poszedł...
![]() |
|
|
![]() |
|
Dwa stand-upy już były. Młodzież nie skakała,,,
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
W rodzinie siła...
|
|
|
![]() |
|
15,6%
"Moja wizja jest warta poświęcenia gospodarki" Jest w pytę. Jastrzębie górą. ***** *** |
|
|
![]() |
|
W Wolnej Polsce nie będzie inflacji. Ustawowo się ją zlikwiduje, a resztę zrobi charyzma Donalda Tuska...
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Jakiś ty przewidywalny w swoich odpowiedziach.
***** *** |
|
|
![]() |
|
Zaciął się nicpoń bo mu w gardle stanął.
![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Na którą godzinę chodzicie do kościoła ?
|
|
Dołączył: 19 Lip 2015r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Wcale nie chodzę bo znudziło mi się przez kilkadziesiąt lat czytanie przez księży co niedziela tych samych fragmentów Biblii. Jednak nie znacz to że nie jestem wierzący i modlę się o swojemu.
Bolek1313 Już ci pisałem, że wklejasz ładne obrazki tylko szkoda, że nic nie widać tylko ikonę. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Na którą godzinę chodzicie do kościoła ? A co mi powiesz jak się dowiesz? socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
CYTAT Na którą godzinę chodzicie do kościoła ? Jedyny kościół jaki ja uznaję to ten pod wezwaniem utraconej praworządności. Msze odbywają się non stop. Staram się przynajmniej raz dziennie uczestniczyć w nabożeństwie oglądając TVN 24... ![]() |
|