|
![]() |
|
CYTAT W) ![]() Kacze gówienko... ![]() Niech żyje nam długie lata, a anioł stróż z białych róż niech mu bukiet splata - takie wyśpiewane życzenia usłyszał podczas wizyty na Podlasiu prezes partii PiSda ci. ![]() Jaro wzruszył się... ![]() Zasłuchanego Kaczyńskiego pokazały kamery stacji Kurvizji. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Gdyby ludzie znali wartość Eucharystii, służby porządkowe musiałyby kierować ruchem u wejścia do kościołów.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Gdyby ludzie znali wartość Eucharystii, służby porządkowe musiałyby kierować ruchem u wejścia do kościołów. Wartość materialną da się łatwo wycenić po kosztach produkcji i sprzedaży. ![]() Do kościołów,synagog,meczetów itp.nie uczęszczam. ![]() Zycie ziemskie jest zbyt krótkie aby tracić je bezpowrotnie słuchając tego samego gadania,skoro czeka nas wieczność w"zaświatach",a tam będzie można sobie pośpiewać. ![]() W islamie to przynajmniej dorzucają 72 dziewice na wieczny użytek. ![]() Oszczędzając,na tydzień wystarczy... ![]() Zycie. ![]() To ruch jednostronny, ![]() Bez powrotu.Punkt docelowy-śmierć. ![]() "Być ciągle być w tej podróży,którą ludzie prozaicznie życiem zwą." ![]() PS.Spoko. ![]() Bóg dając życie,wyznaczył za mnie kaucję zwrotną,tak więc po śmierci czeka mnie reinkarnacja. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Gdyby ludzie znali wartość Eucharystii, służby porządkowe musiałyby kierować ruchem u wejścia do kościołów. Historia pokazuje co innego. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Zauważ,że wszyscy "bogowie"o których słyszałem,a byli na Ziemi już nie żyją.
![]() Prawie wszyscy.Ja czuję się dobrze. ![]() PS.Spoko. ![]() Bóg dając mi życie,wyznaczył za mnie kaucję zwrotną,tak więc po śmierci czeka mnie reinkarnacja. ![]() Nikt nie może się zmarnować! ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Zycie ziemskie jest zbyt krótkie aby tracić je bezpowrotnie... I kończy się wiecznością w towarzystwie z wyboru jusku. Co tracisz, przyzwoitość? https://www.fakt.pl/wydarzenia/swiat/cialo-ojca-pio-wystawiono-na-stale-na-widok-publiczny/jv4nyhg PS. Potrafisz się tak zaimpregnować gorzałką to napisz którą. Będą pielgrzymki pijaków do twojego sklepu. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Zycie ziemskie jest zbyt krótkie aby tracić je bezpowrotnie... I kończy się wiecznością w towarzystwie z wyboru jusku. Co tracisz, przyzwoitość? PS. Potrafisz się tak zaimpregnować gorzałką to napisz którą. Będą pielgrzymki pijaków do twojego sklepu. art2deco. ![]() Jest mi wszystko jedno co będzie ze mnie zrobione. ![]() Czy będę wsadzony do grobu i tam spleśnieję,czy przetopią mnie na smalec dla sikorek. ![]() Nie wierzę w istnienie nieba czy piekła. ![]() Niebiańskie widoki mam kiedy się napierdolę. ![]() Piekło też przerabiałem gdy usiadłem gołą dupą na pokrzywie. ![]() Puszczenie "pawia" to pewnie byłby... czyściec. ![]() Dla zasady nie rzygam. Co do "impregnatu", jest to tequila i taka wóda o nazwie państwa którego stolicą są Helsinki.Najlepsza to grapefruitowa. ![]() No i bimber od "zaprzyjaźnionego" gospodarza-zrywa beret,brak kaca!!! ![]() PS.Prywatnie sklepu nie mam.Od tego jest Biedra. Co do pielgrzymek do mnie,to zacytuję kolędę - Przybieżeli do juska we czterech a odeszli na czterech. Chwała tequili spirytusowi wódce,alkoholowi i pokój na trzeżwiałce. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT Zycie ziemskie jest zbyt krótkie aby tracić je bezpowrotnie... I kończy się wiecznością w towarzystwie z wyboru jusku. Co tracisz, przyzwoitość? PS. Potrafisz się tak zaimpregnować gorzałką to napisz którą. Będą pielgrzymki pijaków do twojego sklepu. art2deco. ![]() Jest mi wszystko jedno co będzie ze mnie zrobione. ![]() Rozumiem ale nie polecam. Ostatni będą pierwszymi. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Rozumiem ale nie polecam. Ostatni będą pierwszymi. art2deco ![]() Będą pierwszymi do...? ![]() A co, gdy ktoś idzie sam? ![]() Jest pierwszym z ostatnich i ostatnim z pierwszych. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Jak zawsze to wszystko kwestia wyboru jusku.
Ale Dopiero gdy skala takiego wyboru jest powszechna, zrozumiemy co szeptał wąż do uszka Ewy i dlaczego. Więcej pokory jusek. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Więcej pokory jusek. art2deco ![]() Na kolanach? ![]() Żebrać? ![]() Prosić? ![]() Sqrwić się? ![]() Dlatego nasi wrogowie,mają nad nami przewagę. ![]() Ale...Stare,silne drzewa,ZAWSZE umierają stojąc. ![]() JA STOJĘ MOCNO !!! ![]() Daj hooyom mały palec ręki,a upyerd@lą ci nogę. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
No co Ty jusek,,,,
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Ale propaganda. Tusk zawsze występował zdecydowanie przeciwko Nord Stream 2.
CYTAT Donald Tusk mówił, że wszystkie rządy starały się "doprowadzić do finału ideeę gazoportu" i tylko jeden realnie go zbudował. " I to był mój rząd, a kiedy nastały rządy PiS-u po naszych rządach, to ich wielkim sukcesem było nadanie nazwy temu gazoportowi. Więc w sprawach gazowych dobrze byłoby, gdyby PiS dzisiaj wykonał swoją robotę i milczał, jeżeli chodzi o ocenę naszych działań, bo to oni mają się czego wstydzić – stwierdził Tusk. Ktoś kto się przyczynia do wprowadzania w błąd narodu nie ma prawa nazywać się patriotą. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
A przecież Tusk nigdy nie okłamał narodu. Wszyscy politycy kłamią, ale on nigdy się tym nie splamił. Mając do pomocy mecenasa Konia i sędziów niezłomnych wypali gorącym żelazem, kaczyzm do cna. Święty człowiek, super partia...
![]() ![]() Ale jak to? ![]() |
|
|
![]() |
|
Te świadczenia nie są skierowane do ubogich. W ostatecznym rozrachunku nie zmniejszają ubóstwa. Nie wzbogacają też kraju.
PIS = bieda w Polsce. Tak to. Zaskoczony? A ze studentów ekonomii Politechniki Radomskiej się śmiejesz... ![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
No zwłaszcza rynek pracy oberwał przez pińcset plus. Ludzie zamiast pracować, siedzą na socjalu i dzięki temu mamy najniższe bezrobocie od upadku komuny...
![]() A gdzież się zapodział opas, regresie ( a propos absolwentów zaocznej ekonomii)? Centrala go wysłała na inny front, czy działa incognito ? ![]() |
|
|
![]() |
|
Regresie a co sądzisz o najnowszych propozycjach, które ogłosił chyży rój , odnośnie skrócenia tygodnia pracy?
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT No zwłaszcza rynek pracy oberwał przez pińcset plus. Ludzie zamiast pracować, siedzą na socjalu i dzięki temu mamy najniższe bezrobocie od upadku komuny... ![]() W końcu raz do rzeczy |
|
Dołączył: 11 Lis 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
A po co taki pracownik który woli nic nie robić i brac socjal, zamiast traktować to jako dodatek do wypłaty i mieć duuuzo lepiej.
|
|
|
![]() |
|
![]() Mnie śmieszy... ![]() |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
https://zapodaj.net/images/883dda0e5834c.png
PiS to jednak stan umysłu. To też wyborca PiS? https://youtu.be/yS3gsxAkBDk Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
W Wolnej Polsce zlikwidujemy PiS i problem sam się rozwiąże. Już widzę oczyma wyobraźni, jak na białej chabecie wjeżdża chyży rój. Na pełnej kurw.e rzecz jasna!
![]() Opasie a pamiętasz już ile to jest sporo później? ![]() |
|