|
|
|
Dziecko poszło z Tata kupić myszki miały być 2 samiczki okazało się że to parka. Myszy się gryzą i samica będzie mieć małe sklep nie chce przyjąć myszy twierdząc że jak były małe to ciężko było określić płeć A teraz może zostac zagryziona. Ja sie pytam : skoro nie da się stwierdzić jaka płeć to czego mi tego nie powiesz? Nie powiesz że może mieć później 15 małych i że trzeba kupić 2 akwarium żeby je rozdzielić? Że będą się gryzly? Nie wiesz co sprzedajesz? Nie sprzedawaj ! Zwierząt nie chcecie przyjąć bo może zostać zagryziona przez pozostałe? (Tak mi odpowiedziała)To im stwórz oddzielne akwarium. Ja mam to zrobić A sklep nie stać by to zrobić? Masakra . Chore też sprzedajcie twierdząc że w sklepie były zdrowe ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
X lat temu kupiłem królika karzelka, przynajmniej miał być karzełek. Po czasie okazało się że to zwykły króliczek.
|
|
|
|
|
na co hodować myszy? po co to rozmnażać???
masakra, ludzie to tępią, kupują trutki, łapki na myszy, a niektórzy to dobrowolnie przynoszą do domu i jeszcze rozmnażają... |
|
|
|
|
dla węży
|
|
|
|
|
Kilka lat temu też kupiłam parkę myszoskoczków.Dwa razy mi się rozmnożyły i za każdym razem samiec odgryzał główki młodym.Żaden nie przeżył.To prawda samiec musi być w osobnej klatce.Ja szybko się ich pozbyłam i nigdy więcej!!!
|
|
|
|
|
juz lepszy chomik, choć ładne to mniej wiecej...
ale szczury, myszy?? Jezu w piwnicach tego pełno... tępią to i dalej jest.. co z wami ludzie nie tak? piesek, kotek, rozumiem, rybki,żółw jak sie nie ma warunkow i czasu... ale myszy??? fuuuuj |
|
|
|
|
Ze 20 lat temu jeszcze w czasach studenckich kupiłem sobie chomika - maił być samiec. Jakiś tydzień później wstaje rano, zaglądam do akwarium a tam w rogu coś się rusza - okazało się, że kupiłem ciężarną samiczkę i zostałem właścicielem kilku chomików zamiast jednego
|
|
|
|
|
daj na karme dla węży i przestaj bić piane człowieku.
|
|
|
|
|
CYTAT daj na karme dla węży i przestaj bić piane człowieku. A może ty zeżresz. Ten sklep na edukacji to porażka , właściciel prostak. |
|
|
|
|
CYTAT na co hodować myszy? po co to rozmnażać??? masakra, ludzie to tępią, kupują trutki, łapki na myszy, a niektórzy to dobrowolnie przynoszą do domu i jeszcze rozmnażają... Przecież pisze że specjalnie mi dały parę A miały być 2 suczki . Czytaj że zrozumieniem. Reszta to już moja sprawa czy chce myszkę czy królika czy psa |
|
|
|
|
To oczywiste, że młode osobniki trudno rozpoznać co do płci. Nie należy się temu dziwić. Poza tym sklep to nie wypożyczalnia, również nie ma się co dziwić, że nie przyjmuje zwrotów. Jestem klientem tego sklepu od prawie 30 lat. Właściciel prostak? Nie przesadzajcie... To facet, który generalnie zna się na rzeczy.
|
|
|
|
|
Jak ktos jest miły to i druga osoba bedzie dla niego miła Czesto robie tam zakupy akwarystyczne i pan jest ok ,nie wiem jak cała ta sytuacja wygladała ale moze wina jest tez po stronie kupujacej
|
|
|
|
|
ja tam złego słowa na temat tego sklepu nie mogę powiedzieć
|
|