|
|
|
Witam, który ze sklepów polecacie do doradzenia przy konfiguracji i zakupu komputera stacjonarnego?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tutaj masz aktualne polecane zestawy w różnych cenach z linkami do zamówienia na morele.net
https://www.purepc.pl/jaki-komputer-do-gier-kupic-polecane-zestawy-komputerowe-na-sierpien-2021-gotowe-konfiguracje-w-roznych-cenach Do tego mozesz dobrać usługę montażu i instalacji systemu gratis z kodem promocyjnym. |
|
|
|
|
Generalnie chodzi mi o kogoś na miejscu. Muszę zrobić małą sieć w tym jeden komputer jakby serwer, drugi z zapisem na dwóch HDD a trzeci taki "normalny" biurowy
|
|
|
|
|
Jak chcesz zeby cię wyruchali na hajs to nie ma problemu
|
|
|
|
|
PISZ NA PW POMOGĘ mialem kiedys siec na 8 osob
|
|
|
|
|
Jak coś to mogę złożyć komputer, wyjdzie sporo taniej niż kupując stacjonarnie w Stalowej.
|
|
|
|
|
andcomputers stalowa wola
korzystam od lat |
|
|
|
|
CYTAT Jak chcesz zeby cię wyruchali na hajs to nie ma problemu "wyruchali na hajs"? Płacisz komuś za jego wiedzę i doświadczenie - nie każdy jest taki mądry ja Ty. Proponowanie zestawów z jakiegoś forum, które ma umowę ze sklepem i dostaję prowizje od sprzedaży czym w takim razie jest? |
|
|
|
|
CYTAT Witam, który ze sklepów polecacie do doradzenia przy konfiguracji i zakupu komputera stacjonarnego? Komputronik na alejach, kupiłem u nich już kilka komputerów i nigdy nie miałem z nimi problemów, ostatnio myślałem sobie poskłądać z morele, ale po podsumowaniu cen wyszło mi śmieszna różnica więc kupiłem gotowy zestaw dla córki. |
|
|
|
|
Morele X-kom ludzie czesto krytykuja te firmy ale ja skladaja nawieszosc komputerow to zawsze im sie cos przytrafi. W Stalowej nie polecam kupowac.
|
|