|
|
|
Andrzej_2.0 napisał:
"Prawda jest taka, że to jeden wielki przekręt ale nikt nikogo nie pociągnie do odpowiedzialności." art2deco napisała: "wyjaśniłeś po co był ten sponsorowany artykuł." Po to, żeby przypomnieć o tym, że dezynfekcja dróg po to, żeby opony się nie zarażały to przekręt za który nikt nikogo nie pociągnie do odpowiedzialności? art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
|
|
art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
|
|
CYTAT @Neptun1983 "Gówno wiedzieć , ale sie wykłocać" "A czy zdajesz sobie sprawe , czy wiesz, że chcąc coś zrobić z użyciem ciężkiego sprzętu - dajmy na to transport tirem jabłek z np. Sandomierza do Stalowej Woli , KOSZT będzie taki sam jak zawiezienia tego samego towaru z Sandomierza do Rzeszowa ? Tym samym sprzętem?" "Dałem przykład Sandomierza oraz Rzeszowa , bo nie wiedziałem ze wolisz Pekin Budapeszt i Ateny." "Natomiast w przypadku Tira , w momencie zmiany odległości" "P.s zapomniałem że chcesz wiedzieć też ,o kosztach transportu do pięknego miasta Krosna." "P.s a jeśli już zadajesz pytanie kiedy następuje zmiana kosztów transportu, to moge odpowiedzieć , następuje wtedy gdy ten sie zepsuje." "Człowieku , nie interesuje mnie czy ktoś w to wierzy czy nie." Bene. Ktoś wie ile razy Luckowy dezynfektor przejechał ulicami naszego pięknego grodu? Odpowiednią , a żebyś się uruchomił. A za ten " przekręt " kto miałby beknąć. Za dezynfekcje i odkażanie?? |
|
|
|
|
Wszyscy Radni?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|