|
|
|
Ostatnio byłem świadkiem jak koreańczycy którzy robią na inkubatorze technologicznym zrobili awanture o to ,że ktoś zarysował im samochód ,wezwali policję ale nie tylko bo także prezydenta nadbereźnego który szybciutko przyjechał. I tu moje pytanie : czy prezydent nadbereźny jest popychadłem albo służącym tych koreańczyków żeby latał na każde ich wezwanie ? jest to co najmniej dziwne
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT (...)wezwali policję ale nie tylko bo także prezydenta nadbereźnego który szybciutko przyjechał. I tu moje pytanie : czy prezydent nadbereźny jest popychadłem albo służącym tych koreańczyków żeby latał na każde ich wezwanie ? jest to co najmniej dziwne W Twoim pytaniu jest zawarta odpowiedz. Ferdek Kiepski powiedziałby:"Jak nie ,jak tak!". Dziwne byłoby,gdyby nie przyjechał. Nie zrobił nic,co uwłaczało jego funkcji.Przecież np.nie umył im szyb w samochodzie.A mógł!!! Prawdziwy włodarz miasta. Nie zapomina o zwykłych ludziach. Nawet na zdjęciach z Prezesem Jarosławem,wyglada na...nizszego. Nie wywyższa się.Doceńmy to! SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
już wiem gdzie dzwonić jak mi ktoś zarysuje samochód na parkingu, a zdarza się to nader często... do UM po Lucjusza, niech przyjeżdża i załatwia sprawę ze swoim elektoratem...
|
|