|
|
|
Przesyłam życzenia Świąteczne.ale po kolei.
Zacznę od końca. I tak-Wrogom Pana@juska życzę tego, co oni mnie,pomnożone razy dwa.Nie będę na"nich" oszczędzał! Niech poznają jak jestem szczodry. ------------- Dla Znajomych. Tego co sam chciałbym mieć-też razy dwa. Wtedy zobaczycie, jaki ze mnie szaleniec. Świąt spędzonych w gronie Rodziny i Przyjaciół. Zabawy w Sylwestra i braku kłopotów w nadchodzącym nowym roku. Zdrowia i spokoju. Dla "drugiego sortu",aby przeżył koronawirusa( i inne badziewie),jak i "kaczą PiSdę. Damy radę! Przeżyliśmy komunę,SLD.PO,przeżyjmy i PiSiurów. ------------- Tradycyjnie,dla Prezesa... !akraJ i SiP ćabeJ Nie mógłbym zapomnieć! Anżeju! Aby zaciął Ci się długopis,kiedy będzie podpisywał jakiś kolejny, prawny"pasztet". -------- Klechom,aby każde kłamstwo jakie wypowiadają,"cudownie"przemieniało się w gębie w... goownoo. PS.Matełuszku!!! Podwyżki ceny mojej ulubionej wódki,nigdy ci nie wybaczę,kłamczuszku! SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|