|
|
|
Zgadzam się w 100%. Mało tego, my płacimy drugi raz za tą samą butelkę! Kiedyś już ja kupiliśmy, a oni używają jej ponownie i znowu za nią płacimy! Apeluję, żeby profilaktycznie palić wszystkie plastikowe butelki! Będziemy mieć wtedy pewność, że nie będą użyte ponownie, a przy tym zaoszczędzimy na gazie! ????
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
@ rbg |
|
|
|
|
Będę zgniatał choć nie piję.
|
|
|
|
|
@ kalafonia |
|
|
|
|
Zapoznaj się chociażby z tym filmem na YouTube
https://youtu.be/cvuXX4jfCW0 Wtedy Twój post będzie do usunięcia http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=123967 |
|
|
|
|
Aż sobie konto założyłem jak przeczytałem te głupoty. Jak można pisać takie farmazony. Butelka może być nie wiadomo jak zgnieciona, a i tak trafi do recyklingu. Nawet zaleca się zgniatanie butelek żeby jak najwięcej miejsca było w kontenerach i żeby z mniejszą częstotliwością wywozić odpady. Może się zdziwisz ale swoją pepsi możesz pić nawet z butelki zrobionej po coca coli. Nikt przecież tego nie sortuje Tyle jest dostępnych filmów i materiałów jak wygląda recykling. Masz dostęp do internetu to może warto skorzystać i pogłębić swoją wiedzę. Dlaczego piszesz takie rzeczy, powinno to zostać usunięte.
|
|
|
|
|
Przyznam że nie wiedziałem w jaki sposób zużyte plastikowe butelki przerabia się na nowe. |
|
|
|
|
Go123 twoje dzieciństwo musiało nie być cruelty free. Rozumiem że masz frajdę z trollowania na tym forum ale mimo wszystko masz zryty beret. Na pewno byłeś bity przez rówieśników, a może i przez rodziców, i raczej nie po dupie.
|
|
|
|
|
CYTAT Ale nie zmienia to faktu, że czuję psychiczny dyskomfort kupując napój w butelce z recyklingu. Źle się kojarzy. Co innego kosmetyki albo leki oznaczone symbolem królika i napisem "CRUELTY FREE" (wolne od okrucieństwa, czyli nie testowane na zwierzętach). To się dobrze kojarzy.[/justify] Kto i co na Tobie testował? Obcy? W Tworkach czy Jarosławiu? Przedawkowałeś Jogobellę.Stąd ta sraczka umysłowa. Ciebie, w ramach recyklingu, przetopią na smalec dla sikorek. Kojarzysz deklu? SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
CYTAT Dzień Dobry. Tomciu Kto i co na tobie testował, w tych badaniach"naukowych". Było to w Tworkach,czy klinice weterynarii? A może takie zielone ludziki, z wyłupiastymi oczkami, zabrali cię na wycieczkę w kosmos? SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Dzień Dobry. Tomciu Kto i co na tobie testował, w tych badaniach"naukowych". Było to w Tworkach,czy klinice weterynarii? A może takie zielone ludziki, z wyłupiastymi oczkami, zabrali cię na wycieczkę w kosmos? Parówko jusku, co ty tak czesto o tych Tworkach. Tęsknota żal i sentyment. No nie? Spokojnie, popisz jeszcze troche swoim maniakalno-chaotycznym stylem. Powitają cie na nowo. Cymbale |
|
|
|
|
CYTAT [cytat] Parówko jusku, co ty tak czesto o tych Tworkach. Tęsknota żal i sentyment. No nie? Spokojnie, popisz jeszcze troche swoim maniakalno-chaotycznym stylem. Powitają cie na nowo. Cymbale A co mam pisać? Może że ty, przyjmiesz go jako uchodźcę? Przecież na Florydę czy Malediwy,NFZ dekla nie wyśle. Ale ty i on,dwa półgłówki=cała główka, ale to tak są...dwa głąby. Co do cymbała-rodziny szukasz? "Chociaż cymbalistów było wielu,nikt nie śmiał zagrać przy Jankielu"-PAN TADEUSZ--Adam Mickiewicz. Tu nie szukaj swoich przodków. Coraz częściej mam przekonanie,że ty i on to ta sama persona... SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT [cytat] Parówko jusku, co ty tak czesto o tych Tworkach. Tęsknota żal i sentyment. No nie? Spokojnie, popisz jeszcze troche swoim maniakalno-chaotycznym stylem. Powitają cie na nowo. Cymbale A co mam pisać? Może że ty, przyjmiesz go jako uchodźcę? Przecież na Florydę czy Malediwy,NFZ dekla nie wyśle. Ale ty i on,dwa półgłówki=cała główka, ale to tak są...dwa głąby. Co do cymbała-rodziny szukasz? "Chociaż cymbalistów było wielu,nikt nie śmiał zagrać przy Jankielu"-PAN TADEUSZ--Adam Mickiewicz. Tu nie szukaj swoich przodków. Coraz częściej mam przekonanie,że ty i on to ta sama persona... Ja pi**** ale ty bełkoczesz. Uchodźca, Floryda i Malediwy, NFZ. Głąb , cymbał. Jankiel, "Pan Tadeusz". Tego balaganu i poplątania w twoim łbie nie ogarnie nic. Milośniku Tworek. |
|