|
|
|
Czy ktoś z Państwa korzysta może z prywatnej opieki medycznej w naszym mieście?
Może jakieś opinie o firmach i cenach usług/pakietów? Trzeba coś pomyśleć i skończyć chodzić daremno na g#$o warte wizyty NFZ. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niedawno na Stalowym Mieście był artykuł o planach utworzenia hospicjum w Stalowej Woli. |
|
|
|
|
Chodziło mi raczej o inny rodzaj opieki ;) place dodatkowe składki co miesiąc na prywatną przychodnie i korzystam później jak mi trzeba z wizyt w tej przychodni, z badań itp. Tak jest w większych miastach...
|
|
|
|
|
@ Salamandra |
|
|
|
|
Poprzednik ma rację. W Stalowej taka przychodnia nie miałaby racji bytu. Kilkunastu może kilkudziesięciu pacjentów może. Ja wiem ze chciałabyś beż kolejki,praktycznie z chodnika do lekarza itd ...To jest za małe i biedne miasto na takie coś. Prywatnie,szybko tylko dentysta narazie
|
|
|
|
|
Najgorzej właśnie jeżeli przyjeżdża ktoś nowy i daje się zwieść świeżemu styropianowi ("ociepleniu") którym oklejone są 40-letnie bloki z lat 80-tych |
|
|
|
|
Poszukaj na stronach luxmed czy enel-med (bo rozumiem, że o takie odpowiedniki Ci chodzi, tj. abonamentowa opieka prywatna).
Poza opcjami dla firm mają też pakiety dla klientów indywidualnych i może - w ramach placówek współpracujących - coś uda się znaleźć na terenie Stw lub w okolicach. Wbrew pozorom może to być ciekawe - szczególnie w odniesieniu do diagnostyki - mam na myśli tomografię, rezonans oraz szeroki wachlarz badań laboratoryjnych i biorąc pod uwagę ceny za prywatne "wizyty" lekarskie, które nic nie dają. rzeczywiście warto rozważyć. |
|