|
|
|
gdzie w stalowej woli moge zlozyc wniosek oslonowy o doplate do gazu i pradu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wszystko masz na stronie UM.
|
|
|
|
|
Jeszcze musisz mu napisać co to znaczy UM
|
|
|
|
|
co dzbanie odpowiedz ci sie nie podoba
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT gdzie w stalowej woli moge zlozyc wniosek oslonowy o doplate do gazu i pradu Urząd miasta, pokój numer 3. |
|
|
|
|
No teraz to już na pewno trafi
|
|
|
|
|
do madras sluchaj smieciu nie masz blizszego w rodzinie dzbanie a jakizreszta nie ma co o takim dzbanie i smieciu sie rozpisywac smiec zawsze bedzie smieciem .
|
|
|
|
|
CYTAT do madras sluchaj smieciu nie masz blizszego w rodzinie dzbanie a jakizreszta nie ma co o takim dzbanie i smieciu sie rozpisywac smiec zawsze bedzie smieciem . W poszukiwaniu wzorcowej polszczyzny... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT do madras sluchaj smieciu nie masz blizszego w rodzinie dzbanie a jakizreszta nie ma co o takim dzbanie i smieciu sie rozpisywac smiec zawsze bedzie smieciem . W poszukiwaniu wzorcowej polszczyzny... Parologia i tyle. "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
CYTAT do madras sluchaj smieciu nie masz blizszego w rodzinie dzbanie a jakizreszta nie ma co o takim dzbanie i smieciu sie rozpisywac smiec zawsze bedzie smieciem . patole 500+ |
|
|
|
|
Zeżarły lumpy gospodarkę,teraz dojedzą resztki...
|
|
|
|
|
CYTAT Zeżarły lumpy gospodarkę,teraz dojedzą resztki... Dokładnie - dosadnie |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Zeżarły lumpy gospodarkę,teraz dojedzą resztki... Dokładnie - dosadnie wszystko przejesc i przepierdziec. Nic nie robic. Tylko dej dej dej i łape wyciąga. A wszystko sponsorują przedsiębiorcy. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Zeżarły lumpy gospodarkę,teraz dojedzą resztki... Dokładnie - dosadnie wszystko przejesc i przepierdziec. Nic nie robic. Tylko dej dej dej i łape wyciąga. A wszystko sponsorują przedsiębiorcy. Hola, hola! Nie tylko przedsiębiorcy. Uczciwie pracujący również. Czy wszyscy przedsiębiorcy brudzą sobie ręce? Ktoś musi dla nich pracować. Bez przesady. Mi również rąbią podatki! W sklepie kupuję za swoje nie za "państwowe" |
|
|
|
|
Bezrobocie mniejsze niż 10 procent a wy stawiacie ich jako głównych beneficjentów. Reszta to ludzie pracujący którzy korzystają z tej kasy, niby pozjadalicie wszystkie umysły a zero wyobraźni.
Na podstawie dużej mniejszości oceniacie program. |
|
|
|
|
Nie zarejestrowanych w pup wliczasz w te 10% ? Takie te dane prawdziwe jak cała propaganda władzy
|
|
|
|
|
CYTAT Bezrobocie mniejsze niż 10 procent a wy stawiacie ich jako głównych beneficjentów. Reszta to ludzie pracujący którzy korzystają z tej kasy, niby pozjadalicie wszystkie umysły a zero wyobraźni. Na podstawie dużej mniejszości oceniacie program. Człowieku zejdź na ziemię!!! Przecież PUP nic nie robi. Sami mi kiedyś powiedzieli abym sobie szukał pracy, szkoleń a może zwrócą mi wyłożone przeze mnie środki finansowe. Dlatego ludzie tam się nawet nie rejestrują bo szkoda czasu i nerwów. Kolejny budynek z armią podległych wyborców. Pracujący, korzystający z tej kasy, odzyskują w bardzo małym procencie to co im zabierają w kolejnych podatkach. Głosowałem na nich ale to był błąd. |
|
|
|
|
CYTAT Człowieku zejdź na ziemię!!! Przecież PUP nic nie robi. Sami mi kiedyś powiedzieli abym sobie szukał pracy, szkoleń a może zwrócą mi wyłożone przeze mnie środki finansowe. Dlatego ludzie tam się nawet nie rejestrują bo szkoda czasu i nerwów. Kolejny budynek z armią podległych wyborców. Srali muchy bedzie wiosna. Mogli zaproponować szukanie na wlasną ręke. Na szkolenia to PUP daje kase, więc nie kłam. P.s Skoro sie tam pojawiasz ( "no bo ci tam kiedyś powiedzieli"). To nie zarabiasz a bierzesz. |
|
|
|
|
Zrób statystyki, ile nie pracujących bab ubezpiecza się w pracu u chłopa, jak by rejestrowały się w pup to jeszcze ktoś mógłby je niepokoić i proponować pracę, wtedy wyniki bezrobocia będą bardziej wiarygodne , niestety jest to bezrobocie z wyboru
|
|
|
|
|
CYTAT Zrób statystyki, ile nie pracujących bab ubezpiecza się w pracu u chłopa, jak by rejestrowały się w pup to jeszcze ktoś mógłby je niepokoić i proponować pracę, wtedy wyniki bezrobocia będą bardziej wiarygodne , niestety jest to bezrobocie z wyboru Napisz co miałeś na myśli po polsku. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Człowieku zejdź na ziemię!!! Przecież PUP nic nie robi. Sami mi kiedyś powiedzieli abym sobie szukał pracy, szkoleń a może zwrócą mi wyłożone przeze mnie środki finansowe. Dlatego ludzie tam się nawet nie rejestrują bo szkoda czasu i nerwów. Kolejny budynek z armią podległych wyborców. Srali muchy bedzie wiosna. Mogli zaproponować szukanie na wlasną ręke. Na szkolenia to PUP daje kase, więc nie kłam. P.s Skoro sie tam pojawiasz ( "no bo ci tam kiedyś powiedzieli"). To nie zarabiasz a bierzesz. Śledząc Twoje wypowiedzi na portalu szkoda sobie strzępić języka. Nie zejdę do Twojego poziomu. Pojawiasz? Pokaż mi gdzie użyłem liczby mnogiej? Nie brałem, nie biorę i nie zamierzam brać od nich kasy. Spokojny? Będzie więcej dla Ciebie. |
|
|
|
|
CYTAT Śledząc Twoje wypowiedzi na portalu szkoda sobie strzępić języka. Nie zejdę do Twojego poziomu. Pojawiasz? Pokaż mi gdzie użyłem liczby mnogiej? Nie brałem, nie biorę i nie zamierzam brać od nich kasy. Spokojny? Będzie więcej dla Ciebie. WTF? |
|
|
|
|
Bezrobocie na koniec roku wynosiło 5.5 procent no to z waszymi dodatkowymi niepracującymi żonami niech będzie 15 procent. To i tak stawiacie ich jako wyznacznik. O doświadczeniach z Urzędem Pracy się nie wypowiadam bo nigdy tam nie byłem.
|
|
|
|
|
Od autora tego tematu, czyli przybysz46 dostałem wiadomość prywatną
CYTAT dp madras sluchaj smieciu nie masz blizszego dzbanie w rodzinie takich smieci jak ty to nie ma sensu komentowac Ciekawe czy złożył ten wniosek czy dalej szuka |
|