|
|
|
Dobry Wieczór. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Leciał po Ciebie deklu.
Chciał zabrać tam,gdzie Twoje miejsce...Tam, skąd Ciebie wcześniej przytargał. Afryka.Go home-pierwsza palma na lewo od bananowca. PS.Wracając do "drutów wysokiego napięcia"-Kiedy ostatnio yebn@ł Cię prąd? PS.W stalowowolskiej elektrowni, znajdzie się jakiś komin,gdzie założysz własne gniazdo.Oddział psychiatryczny w Jarosławiu podobno szuka pacjenta z krokodylem. Ogólnie opis się zgadza, "...debil z niebieskim krokodylem,w bocianim gnieździe, na kominie elektrowni" Tego jeszcze nie przerabiali. A gdybyś umierając,panie Thomas Vavrusco,zobaczył "światełko w tunelu",to nie podążaj w tamtym kierunku tylko... spyerd@laj z torów,bo maszynista nie wyhamuje. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Leciał po Ciebie deklu. Chciał zabrać tam,gdzie Twoje miejsce...Tam, skąd Ciebie wcześniej przytargał. Afryka.Go home-pierwsza palma na lewo od bananowca. PS.Wracając do "drutów wysokiego napięcia"-Kiedy ostatnio yebn@ł Cię prąd? PS.W stalowowolskiej elektrowni, znajdzie się jakiś komin,gdzie założysz własne gniazdo.Oddział psychiatryczny w Jarosławiu podobno szuka pacjenta z krokodylem. Ogólnie opis się zgadza, "...debil z niebieskim krokodylem,w bocianim gnieździe, na kominie elektrowni" Tego jeszcze nie przerabiali. A gdybyś umierając, zobaczył "światełko w tunelu",to nie podążaj w tamtym kierunku tylko... spyerd@laj z torów,bo maszynista nie wyhamuje. Jezeli on pisząc normalnie jest dla ciebie deklem, to po twojej odpowiedzi , słowo dekiel to dla ciebie komplement. |
|
|
|
|
CYTAT [cytat] Jezeli on pisząc normalnie jest dla ciebie deklem, to po twojej odpowiedzi , słowo dekiel to dla ciebie komplement. Ty i on... Bratnia krew? PS.Sam sobie komplementów nie prawię,bo wystarczą pogłoski,iz jestem Boski. Dzięki za uwagę,pryszczu. INTELIGENCJA to nie choroba. Ode mnie się nią nie zarazisz. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Kenijczykom było żal polskiego bociana. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT [cytat] Jezeli on pisząc normalnie jest dla ciebie deklem, to po twojej odpowiedzi , słowo dekiel to dla ciebie komplement. Ty i on... Bratnia krew? PS.Sam sobie komplementów nie prawię,bo wystarczą pogłoski,iz jestem Boski. Dzięki za uwagę,pryszczu. INTELIGENCJA to nie choroba. Ode mnie się nią nie zarazisz. Rymy z podstawówki. Teksty z zawodówy. Puenta spod monopolowego na "świnskim ryju". Brawo. Ryju |
|
|
|
|
CYTAT Rymy z podstawówki. Teksty z zawodówy. Puenta spod monopolowego na "świnskim ryju". Brawo. Ryju Rodziny,przyjaciół czy kontaktu z lekarzem szukasz,debilcze? A może @Neptunie1313,widły do gnoju zgubiłeś? Brawo Ty! Prosiaczku...chrummm,chrum... PS.Wiem gdzie jest w STW "świński ryj"-Partyzantów,Zwirki ...jeszcze 6 ulic.Jedna z nich nie jest..."prosta" Które deklu? SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Rodziny,przyjaciół czy kontaktu z lekarzem szukasz,debilcze? A może @Neptunie1313,widły do gnoju zgubiłeś? Brawo Ty! Prosiaczku...chrummm,chrum... PS.Wiem gdzie jest w STW "świński ryj"-Partyzantów,Zwirki ...jeszcze 6 ulic.Jedna z nich nie jest..."prosta" Które deklu? Jakbym przesiadywał na swinskim pod monopolowym, żebrając na piwo z kolegami jak ty, wiedziałbym. |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
W aktualnej sytuacji, coraz więcej bocianów decyduje się pozostać na zimę w Polsce: |
|