|
|
|
Dobry Wieczór. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Podobno już wiozą gąsienice terenowe do czołgów. Z tego całego pośpiechu miały założone do jazdy po szosie.
|
|
|
|
|
CYTAT
@go321 Podaj numery rejestracyjne lub VIN tych czołgów. Gąsienice mają fatalne i dlatego"grzęznom w błocie",bo zrobione z jedwabnika morwowego, a nie bielinka kapustnika. Gąsienica zdechła i czołg kaput. A szybowce mają z szyb Made in Fakro. Pytanie-Te czołgi mają torpedy? PS.Znów wróciłeś "znany pierdologu"na ziemię? SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
Goł321
Jedź deklu na Ukrainę,ratuj faunę i florę Amazonii. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Gdyby Ukraina należała do NATO, to z odparciem inwazji rosyjskich wojsk lądowych nie było by większego problemu. |
|
|
|
|
@goł321
Od kiedy to Ukraina nie należy do NATO i UE,farfoclu. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Do Unii Europejskiej, Ukraina też nie wejdzie ze względu na wszechobecną korupcję. |
|
|
|
|
CYTAT @goł321 Od kiedy to Ukraina nie należy do NATO i UE,farfoclu. jusek, ten farfocel przewyższa ciebie kulturą ponad wszystko. Do pięt mu nie dorastasz żulu. |
|
|
|
|
krysz @
popieram ! |
|
|
|
|
Po tym jak produkcja czołgu T-90A (na zdjęciu po lewej) okazała się zbyt droga i została wstrzyma w 2011 roku, od 2016 roku rozpoczęto masową modernizacją czołgów T-72B (z 1985 roku) do standardu T-72B3 (w centrum zdjęcia): |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT @goł321 Od kiedy to Ukraina nie należy do NATO i UE,farfoclu. jusek, ten farfocel przewyższa ciebie kulturą ponad wszystko. Do pięt mu nie dorastasz żulu. Wpis że Ukraina należy do NATO,to taka dygresja. Pewnie @Krysz nie kumasz co to słowo znaczy. Do pięt nie dorastam. Pewnie tak,bo dziś wdepnąłem w gówno,ale but wytarłem!!! Nie gniewaj się, że twój kuzyn nie żyje... To był wypadek. Dla pewności,nie plącz się po ulicy,bo historia lubi się powtarzać. Wiem co znaczy słowo "kultura" i dlatego nie piszę "spyed@laj" w pląsach" ,tylko-"Oddal się krokiem tanecznym farfoclu". PS.Słownik języka polskiego PWN*. farfocel pot. «strzępek czegoś». SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Dobry Wieczór. Moje zdanie jest takie : Amerykanie sprzedali juz Europe Wschodnia kilka lat temu wzamian za wsparcie w konflikcie z Chinami. Rosja kilka lat temu zarzadala w swojej strefie wplywow Gruzje i Ukraine. Rosjanie zapewne zajma Wschodnia Ukraine, a my Polacy i pare panstw bedziedziemy niby wielkimi wybawicielami Ukrainy ratujac ich zachodnia czesc . Putin wyjdzie z twarza - zdobycze terytorialne i USA - ratujac Ukraine , a sami osobiscie nie biorac w niej udzialu. |
|
|
|
|
@ tank |
|
|
|
|
CYTAT Moje zdanie jest takie : Amerykanie sprzedali juz Europe Wschodnia kilka lat temu wzamian za wsparcie w konflikcie z Chinami. Rosja kilka lat temu zarzadala w swojej strefie wplywow Gruzje i Ukraine. Rosjanie zapewne zajma Wschodnia Ukraine, a my Polacy i pare panstw bedziedziemy niby wielkimi wybawicielami Ukrainy ratujac ich zachodnia czesc . Putin wyjdzie z twarza - zdobycze terytorialne i USA - ratujac Ukraine , a sami osobiscie nie biorac w niej udzialu. Filozofujesz, jak wtedy jak pytałeś po co ta szopka z ukrainą. Że wojny nie będzie. Pamietasz? Teraz wielki strateg i myśliciel. |
|
|
|
|
1. Według najnowszych danych, armia rosyjska utraciła już 815 czołgów i około 2100 lżej opancerzonych pojazdów (BMP i BTR). |
|
|
|
|
Ukraińcy dostali starsze poradzieckie samoloty z magazynów i nowoczesny sprzęt radiolokacyjny.
Czy najnowsze ruskie myśliwce są lepsze od radzieckich? Dowiemy się niebawem ile jest wart postęp i praworządność Fjutina ( gdy Zachód nie dostarczy podzespołów do ruskich odrzutowców ). Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
@ Art |
|
|
|
|
Pytanie było inne
A pomysł poskładania jest dobry ze względu na łatwy przemyt i trudniejsze zniszczenie w transporcie. Sowiecka elyta ma większe problemy. Czeka ich plażowanie nad morzem Barentsa bo na Krym się nie odważą polecieć. Czy tam są białe niedźwiedzie? Rosyjski miliarder Oleg Tinkow wzywa do zakończenia "szalonej wojny". "Rosja ma gównianą armię, a reszta kraju jest gówniana – wścieka się założyciel banku Tinkoff.
"Urzędnicy Kremla są wstrząśnięci faktem, że oni i ich dzieci nie mogą już spędzać letnich kanikuł nad Morzem Śródziemnym" – dodaje. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT @ Art Thomasku Ja mam "wraźenie"iż twój mózg został"rozmontowany",a czaszka,to "kontener",do jego przechowania na trudniejsze czasy. Pjerdopolitologu Vawrusco SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Thomasku Ja mam "wraźenie"iż twój mózg został"rozmontowany",a czaszka,to "kontener",do jego przechowania na trudniejsze czasy. Pjerdopolitologu Vawrusco twoje wrażenia nikogo nie obchodzą. Reszty twoich wypocin, nie skomentuje, bo szkoda czasu to czytać błaźnie. P.s Używanie spójnika "iż" trąci komuchem, towarzyszu. |
|
|
|
|
Neptunku
Jesteś ruski gieroj czy kałboj, bo mi prawie dosrałeś. Prawie,albowiem zapomniałeś zdjąć gacie. "iż" to poprawne słowo w języku polskim.Co do nazwy,kacapy mieli motocykle tej"marki". Pytanie-Twój dziadek, jak wracał z Berlina,nie pozostawił ci go na pamiątkę? Chętnie odkupię. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Neptunku Jesteś ruski gieroj czy kałboj, bo mi prawie dosrałeś. Prawie,albowiem zapomniałeś zdjąć gacie. "iż" to poprawne słowo w języku polskim.Co do nazwy,kacapy mieli motocykle tej"marki". Pytanie-Twój dziadek, jak wracał z Berlina,nie pozostawił ci go na pamiątkę? Chętnie odkupię. Pomieszanie z poplątaniem umysłowym... Pisz jednym zdaniem |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
CYTAT [cytat]Neptunku Pomieszanie z poplątaniem umysłowym... Pisz jednym zdaniem Pisząc "jednym zdaniem",co nie jest do końca zgodne z poprawną"polsczyzną",moja opinia o tobie- jesteś debil. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|