|
|
|
Witam, jak wyglądają Wasze rozliczenia centralnego ogrzewania za rok 2021. Nadpłaty czy nieodpłaty ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Spora niedopłata..
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
CYTAT Spora niedopłata.. jak chcieliście od początku września się grzać to czemu teraz płaczecie? Płakać i płacić. |
|
|
|
|
To już są rozliczenia że spółdzielni mieszkaniowej??? Tej na Okulickiego???
|
|
|
|
|
600 zł Ofiar Katynia - niedopłata
|
|
|
|
|
Tak właśnie słyszałam, że nieodpłatny.. Ja jeszcze nie mam. Czy w związku z tym podnoszą czynsz ?
|
|
|
|
|
MZB niedopłata i to znaczna ,jak żyć za co żyć??
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Spora niedopłata.. jak chcieliście od początku września się grzać to czemu teraz płaczecie? Płakać i płacić. No tak, lepiej siedzieć w swetrze i płakać że zimno. Napisałem tylko że niedopłata, przeżyje i tyle. "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
48 m2 100 niedopłaty
|
|
|
|
|
Podziękujcie PiSowi za to, że zerwał wynegocjowany do końca 2022r. kontrakt na stałą cenę i dostawę gazu z Rosji. Przeszedł tym samym na cenę rynkową i mamy efekty kolejnej nieudolności ich rządów.
|
|
|
|
|
A co ma PiS do tego.
Niedługo do przepisów kulinarnych politykę wepchacie. Dłużej się grzało jest niedoplata i tyle. Ciężko pojąć ? |
|
|
|
|
No ciężko bo ani te zimy nie są mrożne, ani śnieżne. To co jakby była znowu prawdziwa zima to by każdy miał bo tysiącu niedopłaty?
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Rozliczam się z PECem co miesiąc(dom jednorodzinny) 600-700zl w zależności od temperatury na zewnątrz. Od maja zeszłego roku stawki mam te same. Gdybym sobie policzył poprzednie lata tamten rok mnie śmiało 1000zl więcej wyniósł.
|
|
|
|
|
CYTAT A co ma PiS do tego. Niedługo do przepisów kulinarnych politykę wepchacie. Dłużej się grzało jest niedoplata i tyle. Ciężko pojąć ? Nic dłużej się nie grzało. Ciepło co roku dostarczane jest mniej więcej w tym samym czasie. Natomiast ciepło kosztuje, elektrociepłownia działa na gaz, a za idiotyczną politykę zerwania kontraktu z Rosją na STAŁE do końca 2022r. ceny gazu już odpowiada nieudolny PiS. Wystarczy zacząć myśleć, ale dla zwolennika PiSu to czynność nieznana. |
|
|
|
|
CYTAT Podziękujcie PiSowi za to, że zerwał wynegocjowany do końca 2022r. kontrakt na stałą cenę i dostawę gazu z Rosji. Przeszedł tym samym na cenę rynkową i mamy efekty kolejnej nieudolności ich rządów. Nic nie zerwał, tylko nie przedłużył kontraktu. Ale ty nic nie zrozumiałeś. Do końca roku kupujemy gaz z Rosji. Nie siej fermentu. Jaka ta stała cena była, może podpowiesz? Też uważam za błąd wypowiedzenie kontraktu ale muszą nas szanować a nie rozstawiać po kątach choćby i Gazprom. Zrzucasz komuś brak myślenia ale u ciebie jest jeszcze gorzej. |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Dobrze myśli, natomiast Twoje myślenie jest kulawe bo nie będą nas szanować a za gaz będziemy więcej płacić i obojętnie z jakich źródeł
Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|