Dołączył: 24 Kwie 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Witam, umie ktoś grać w piłkarzyki stołowe? Szukam zawodnika(iczkę), który(a), gra minimum w miarę przyzwoicie Jeśli się znajdzie chętny do gry to podam kontakt.
gg - nieaktywne |
|
|
|
|
gg - nieaktywne |
|
|
|
|
co jakis turniej sie kroi ?
|
|
|
|
|
Są w ogóle w stw, w jakiejś knajpie przyzwoite piłkarzyki? W bili był jedynie ciężki stół, ale bardzo zaniedbany, raczej już nie do odratowania...
|
|
|
|
|
W sumie to nie wiem, wiem tyle, że w oskarze są albo były i w czarno na białym, a co do turnieju to by sie przydał. Można zorganizować jeśli byłoby troszkę chętnych (preferowany singiel)
Jak chcecie to sie odezwijcie do mnie to sie ugadamy na gre. raaczMAŁPAwp.pl Przez emaila podam swojego facebooka. gg - nieaktywne |
|
|
|
|
Co jest, nikt nie chce pograć? :p
gg - nieaktywne |
|
|
|
|
CYTAT Są w ogóle w stw, w jakiejś knajpie przyzwoite piłkarzyki? W bili był jedynie ciężki stół, ale bardzo zaniedbany, raczej już nie do odratowania... W Garażu kolo torów sa. W miare zadbany stól przynajmiej od strony technicznej. No i jak ktos chce to i sie trafi przyzwoita ekipa do gry. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Są w ogóle w stw, w jakiejś knajpie przyzwoite piłkarzyki? W bili był jedynie ciężki stół, ale bardzo zaniedbany, raczej już nie do odratowania... W Garażu kolo torów sa. W miare zadbany stól przynajmiej od strony technicznej. No i jak ktos chce to i sie trafi przyzwoita ekipa do gry. jaki garaż? Jakas konkretna nazwa? gg - nieaktywne |
|
|
|
|
Dobra widze ze nikt nie chce podjac wyzwania, no to moze znacie kogos dobrego w te klocki, ciekaw jestem czy jest w St. Woli lepszy zawodnik w singla ode mnie, bo jeszcze takiego nie spotkałem ;D
gg - nieaktywne |
|
|
|
|
Garaż - Knajpa za Hala Targową - Koło sklepu z bronią
|
|
|
|
|