Dołączył: 24 Kwie 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Witam, umie ktoś grać w piłkarzyki stołowe? Szukam zawodnika(iczkę), który(a), gra minimum w miarę przyzwoicie
![]() gg - nieaktywne |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
gg - nieaktywne |
|
|
![]() |
|
co jakis turniej sie kroi ?
|
|
Dołączył: 3 Lis 2014r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Są w ogóle w stw, w jakiejś knajpie przyzwoite piłkarzyki? W bili był jedynie ciężki stół, ale bardzo zaniedbany, raczej już nie do odratowania...
|
|
|
![]() |
|
W sumie to nie wiem, wiem tyle, że w oskarze są albo były i w czarno na białym, a co do turnieju to by sie przydał. Można zorganizować jeśli byłoby troszkę chętnych (preferowany singiel)
![]() Jak chcecie to sie odezwijcie do mnie to sie ugadamy na gre. raaczMAŁPAwp.pl Przez emaila podam swojego facebooka. gg - nieaktywne |
|
|
![]() |
|
Co jest, nikt nie chce pograć? :p
gg - nieaktywne |
|
|
![]() |
|
CYTAT Są w ogóle w stw, w jakiejś knajpie przyzwoite piłkarzyki? W bili był jedynie ciężki stół, ale bardzo zaniedbany, raczej już nie do odratowania... W Garażu kolo torów sa. W miare zadbany stól przynajmiej od strony technicznej. No i jak ktos chce to i sie trafi przyzwoita ekipa do gry. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Są w ogóle w stw, w jakiejś knajpie przyzwoite piłkarzyki? W bili był jedynie ciężki stół, ale bardzo zaniedbany, raczej już nie do odratowania... W Garażu kolo torów sa. W miare zadbany stól przynajmiej od strony technicznej. No i jak ktos chce to i sie trafi przyzwoita ekipa do gry. jaki garaż? Jakas konkretna nazwa? gg - nieaktywne |
|
|
![]() |
|
Dobra widze ze nikt nie chce podjac wyzwania, no to moze znacie kogos dobrego w te klocki, ciekaw jestem czy jest w St. Woli lepszy zawodnik w singla ode mnie, bo jeszcze takiego nie spotkałem ;D
gg - nieaktywne |
|
|
![]() |
|
Garaż - Knajpa za Hala Targową - Koło sklepu z bronią
|
|
|
![]() |
|