|
|
|
CYTAT ukraińska obrona przeciwlotnicza zestrzeliła rosyjski samolot transportowy typu Ił-76, który wiózł około 100 spadochroniarzy. Wszyscy nie żyją. @FanThomasie Samoloty wożą ludzi, a samochody latają,"hemoroidzie"? Popatrz na zdjęcia i filmy jak wygląda wojna na Ukrainie. Jak widzisz,walki nie toczą sie w koszarach,z przerwami na posiłki,toaletę tylko jest rozpierducha -syf,kiła mogiła. Wyobraź sobie, jak wyglądałbyś, w swoich"spodniach rurkach",czapeczką bejsbolówką, z kałachem w jednej i... deskorolką drugiej ręce. Też się uśmiałem. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Dlatego, ze względów humanitarnych i biznesowych, trwająca rosyjsko-ukraińska wojna nie jest wojną totalną. |
|
|
|
|
Jak uruchomic cale NATO by weszli na Ukraine??
Ukraina powinna przekazac formalnie Kijow i cala zachodnia Ukraine jakiemus panstwu nalezacemu do NATO np . na jeden miesiac i w razie ataku Ruskich byla by to agresja na sojusznika NATO . |
|
|
|
|
CYTAT Jak uruchomic cale NATO by weszli na Ukraine?? Ukraina powinna przekazac formalnie Kijow i cala zachodnia Ukraine jakiemus panstwu nalezacemu do NATO np . na jeden miesiac i w razie ataku Ruskich byla by to agresja na sojusznika NATO . kogo ty chcesz wysłać na Ukrainę? Tych tchórzy z zapadniej jewropy? U nich nie ma karnego wojska a policja jest od pałowania cywilów. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Jak uruchomic cale NATO by weszli na Ukraine?? Ukraina powinna przekazac formalnie Kijow i cala zachodnia Ukraine jakiemus panstwu nalezacemu do NATO np . na jeden miesiac i w razie ataku Ruskich byla by to agresja na sojusznika NATO . kogo ty chcesz wysłać na Ukrainę? Tych tchórzy z zapadniej jewropy? U nich nie ma karnego wojska a policja jest od pałowania cywilów. To taki zart ale tak na serio moze pokaze nam jak sie sprawy maja w Europie. Zamykanie kopaln wegla bylo tylko uzaleznieniem nas od Rosji. Niemcy jak zwykle wspolpracuja z Rosjanami . Anglicy wieszcza o pomocy , a Francuzi nigdzie nie chca sie ruszac skoro nic z tego nie ma. Mam nadzieje , ze szybko wejdzie zasadnicza sluzba wojskowa , ktora szybko zmieni chlopcow w rurkach na zolnierzy. |
|
|
|
|
Niejeden z tych chłopców w rurkach nasadził by ci bomb bez problemu za robienie mięsa armatniego. Ciekawe jaki z ciebie Kozak...
Sprzęt, technologia, sojusznicy, strategia. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
CYTAT Niejeden z tych chłopców w rurkach nasadził by ci bomb bez problemu za robienie mięsa armatniego. Ciekawe jaki z ciebie Kozak... Sprzęt, technologia, sojusznicy, strategia. taaa nasadziłby, siedząc 20 m pod ziemią w bunkrze i z telefonem satelitarnym. Niech wyjdzie na powierzchnię kret jeden, z bagnetem na lufie to pogadamy. Wystarczy kilku hakerów i z tą technologia możesz palcem w doopie pogrzebać. |
|
|
|
|
Zapraszam do śledzenia aktualnej sytuacji na froncie (mapka jest aktualizowana w czasie realnym): |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
CYTAT Dzień Dobry. Usprawiedliwiasz ruskich debilu? |
|
|
|
|
Prawdopodobnie ukraińscy żołnierze ustawili mobilny zestaw przeciwlotniczy średniego zasięgu typu "BUK" w pobliżu osiedla wysokich bloków. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Dzień Dobry. Usprawiedliwiasz ruskich debilu? Madras szkoda czasu na wawruszko co popuszcza w łóżko on pierwszy będzie biegł ssać Fjutina wszak to jedyne co może.... Wojska oznaczone literami Z jadą na kijów. Wojska oznaczone literą V jadą nad polską granicę. Robi się grubo... Polecam co bardziej kumatym w IT zaglądnięcie na strony sekurak pl i niebezpiecznik pl ciągle prowadzone są ataki DDoS |
|
|
|
|
CYTAT Prawdopodobnie ukraińscy żołnierze ustawili mobilny zestaw przeciwlotniczy średniego zasięgu typu "BUK" w pobliżu osiedla wysokich bloków. A polscy żołnierze znali ryzyko jakie się wiąże z daniem ci broni do ręki gwiezdny wojowniku więc zaproponowali ci etat sprzątaczki kiepow z grupą niepełnosprawności bo wiedzieli że może udać się ten plan i będziesz potrafił odróżnić kiepa od gooofffna. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Dzień Dobry Państwu. @go321 Usunąłeś konto,szkoda że ciebie ginekolog nie osunął. Co do wojny. Czuj się bezpiecznie. Ruskie mają atakować tylko lasy,a tam wiewiórki,kolibry,kangury itp. Schowaj się na pastwisku.Do parzystokopytnych nie strzelają. Paszę dostaniesz w Tworkach. Tak myślę. Hahahaha jusek posikalem się że śmiechu prawie jak to przeczytałem. A skąd wiesz że on odróżni pasze od gofna? To może być dla niego zbyt trudne skoro kiepa od broni nie odróżnia a jedyne z czego w życiu strzelał to laksą na prawo i lewo brandzlujac się po wysprzataniu obiektu z gofna. |
|
|
|
|
1. Przyznaję, że nie wierzyłem w to, że do rosyjskiej inwazji na Ukrainę dojdzie. |
|
|
|
|
Dobry Wieczór. |
|
|
|
|
Wawruszko lubisz ciągnąć mu laskę i robić w łóżko ?
Widać mózgu nie miałeś i nigdy miał go nie będziesz ale jak masz wypisywać brednie to się powstrzymaj bo wstawiales tu na forum zdjęcie swojego parszywego ryja wyglądającego gorzej niż psia kupa a nie nakładając sankcji na Rosję i pisząc tak jak wcześniej tłumacząc ruskich jesteś poprostu zwykłym scierwem. Aha i jak ci ludzie współczuli że dziadek ci Zmarł to nie wiedzieli że z ciebie takie ścierwo co popiera ludobójstwo bo ewidentnie pokazujesz co popierasz głupi dzbanie a dziadek twój twój mieszkał u wujka bo wiedział że ty jesteś prorosyjskie gówno którego nikt patykiem by nie dotknął... Chcesz wytłumaczyć to że Rosja miała prawo najechać Ukrainę ? Słabe typie dla mnie polemika na każdym płaszczyźnie z tobą równa się polizanie psiego gówna i zbieranie kiepow na jednostce. A ja tego nie robię w przeciwieństwie do tego jak ty to uwielbiasz Pozostałych których mój język obraził z góry przepraszam ale nie sądziłem że są ludzie u nas co chcą usprawiedliwiać działania tego czuba z Rosji. Na ludobójstwo ataki na cywili karetki szpitale nie można inaczej zareagować to jest oczywiste. Ci ludzie dopuścili się ludobójstwa to jest fakt. I jeśli ktoś to popiera musi być szajbusem... |
|
|
|
|
Jak właśnie poinformowała stacja CNN, wiek poborowych na Ukrainie został podniesiony do 80 roku życia. |
|
|
|
|
A ty wawruszko co tu robisz nie idziesz fjutinowi pomagac?
|
|
|
|
|
Dobry Wieczór. |
|
|
|
|
To Rosjanie naród cały pozwala na to by taki dzban nikt rządził kłamie w Rosji mówiąc że nikt z jego żołnierzy nie zginął ciekawe jak wytłumaczy 100tysiacom ludzi że ich bliscy zginęli.... To ludzie decydują kto rządzi dając przyzwolenie na to co robi pokazują że nie są niczego warci a ty komunistyczny dzbanie zamilcz... Bo w szuwsku jak się dowiedza że taki komunista mieszka to cię dzieci będą codziennie po ryju kopac...
|
|
|
|
|
Tymczasem ja już trzy miesiące jestem zarejestrowany w PUP Jarosław jako bezrobotny, i nie ma dla mnie żadnych ofert... |
|
|
|
|
CYTAT Tymczasem ja już trzy miesiące jestem zarejestrowany w PUP Jarosław jako bezrobotny, i nie ma dla mnie żadnych ofert... Dla komucha ? Spizdzaj stąd do Rosji człowieku i to szybko tam ci pracę znajdą bo tu skończysz marnie za wstawianie się za fjutinem i usprawiedliwianie agresji Rosji na Ukrainę |
|
|
|
|
CYTAT Tymczasem ja już trzy miesiące jestem zarejestrowany w PUP Jarosław jako bezrobotny, i nie ma dla mnie żadnych ofert... Ukraina tworzy oddziały cudzoziemców chcących walczyć z putinem. Myślę, że ty jako taki ekspert wojskowości byłbyś bezcennym nabytkiem dla armii ukraińskiej. Jestem przekonany, że dzięki twoim zdolnością wojna potrwałaby góra kilka dni do ostatecznego odparcia wojsk rosyjskich i wielkiego zwycięstwa. Kto wie, może zostałbyś bohaterem Ukrainy? Ten sam kraj, ten sam język, ta sama historia. INNE MARZENIA. |
|