|
|
|
Od jutra niby 6,80 paliwo.Nie wierzyłam dopuki dziś nie zobaczyłam info,że ludzie tankują na potęgę.Wgłebilam się bardziej w info i chyba to prawda.A w marcu 7,00:(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czego siejesz panikę i wypisujesz głupoty? Masz przestarzałe info do od jutra paliwo ma być po 8 zł, na koniec lutego po 10 zł, a od 1 marca w promocji po 19,99 zł.
|
|
|
|
|
O to jeszcze lepiej;)jutro zobaczymy
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Od jutra niby 6,80 paliwo.Nie wierzyłam dopuki dziś nie zobaczyłam info,że ludzie tankują na potęgę.Wgłebilam się bardziej w info i chyba to prawda.A w marcu 7,00:( I tacy idioci jak ty nakręcają tę propagandę. Zero szacunku do takich jak ty dzbanów. Już jest jutro, sprawdź dzbanie na jakiego kretyna wyszedłeś. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Czego siejesz panikę i wypisujesz głupoty? Masz przestarzałe info do od jutra paliwo ma być po 8 zł, na koniec lutego po 10 zł, a od 1 marca w promocji po 19,99 zł. ciebie pierwszego trzeba zamknąć na kilka miesięcy w obozie i dać do ręki kilof |
|
|
|
|
CYTAT Od jutra niby 6,80 paliwo.Nie wierzyłam dopuki dziś nie zobaczyłam info,że ludzie tankują na potęgę.Wgłebilam się bardziej w info i chyba to prawda.A w marcu 7,00:( tobie też kilof w łapy i na pół roku do kopania dołów |
|
|
|
|
kabi i po co się nakręcasz? Ty na prawdę uwierzyłeś,że ja piszę poważnie i nie wyczułeś ironii w mojej odpowiedzi? Naiwniak jesteś jak nie potrafisz odróżnić takich postów.
Promocja po 19,99 zł. Hahahaha |
|
|
|
|
A właściciele cpn zacierają rączki do liczenia kasy i ustawiają się w rankingu kto miał większy utarg bo ktoś coś powiedział...
|
|
|
|
|
CYTAT A właściciele cpn zacierają rączki do liczenia kasy i ustawiają się w rankingu kto miał większy utarg bo ktoś coś powiedział... Tak właściciele zlikwidowanego w 1999 CPN napewno liczą kasę. |
|
|
|
|
o szczepionki się też "bili" ma początku ich propagandy..............
|
|
|
|
|
CYTAT kabi i po co się nakręcasz? Ty na prawdę uwierzyłeś,że ja piszę poważnie i nie wyczułeś ironii w mojej odpowiedzi? Naiwniak jesteś jak nie potrafisz odróżnić takich postów. Promocja po 19,99 zł. Hahahaha Ja znam żarty i nawet nie ruszyłem doopy żeby zatankować choć w baku 1/4 ale są ludzie podatni na takie fejki co widać wczoraj na stacjach i dzisiaj przy bankomatach. I to wcale nie 50+ jak pisał gdzieś na forum madras a 30+ i 40+ a nawet młodsi. Dlatego jak coś piszesz to licz się że możesz wywołać nieoczekiwany efekt. |
|
|
|
|
Kabi napisałem:
CYTAT PKO BP - bank dla nierozgarniętych emerytów i PISiorów ;)))) Pod innymi bankami nie widziałem dzisiaj kolejek. |
|
|
|
|
Nawet portal się dołączył ale zaraz dał wersje alternatywną gdy Orlen zareagował i skończyły się żarty.
Jest nawet trochę tych hien i sępów ale ogony podkulają gdy tupniesz. https://www.youtube.com/watch?v=r3ifnN9xNEQ Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
rosyjskie trolle się obudziły.
|
|
|
|
|
CYTAT Kabi napisałem: CYTAT PKO BP - bank dla nierozgarniętych emerytów i PISiorów ;)))) Pod innymi bankami nie widziałem dzisiaj kolejek. W Aliorze i Santanderze też były kolejki idiotów. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT (kabi) CYTAT (jasio) Czego siejesz panikę i wypisujesz głupoty? Masz przestarzałe info do od jutra paliwo ma być po 8 zł, na koniec lutego po 10 zł, a od 1 marca w promocji po 19,99 zł. ciebie pierwszego trzeba zamknąć na kilka miesięcy w obozie i dać do ręki kilof To po co wypisujesz takie bzdury? Prowokujesz a potem pretensje, że ktoś cię obraża wpisami.Zaczepiasz bo lubisz czy taki masz charakter? |
|
|
|
|
no to ruskim trollom udało się namieszać w głowach Polaków.
|
|
|
|
|
CYTAT no to ruskim trollom udało się namieszać w głowach Polaków. No niestety masz rację. To bardzo smutny obraz. Pocieszające jest, że na stacjach benzynowych i w sklepach nie dochodzi do rękoczynów. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT No niestety masz rację. To bardzo smutny obraz. Pocieszające jest, że na stacjach benzynowych i w sklepach nie dochodzi do rękoczynów. Na razie bądźmy dobrej myśli, że stanie ale na razie walki toczą się daleko od granic RP, a co będzie jak podbiją Ukrainę i staną tuż za granicami. |
|
|
|
|
i człowiek chce teraz zatankować przed trasą bo jedzie i nie ma gdzie za bardzo bo te pojeby wykupiły paliwo i lały po butelkach. Ciekaw jestem czy nie bedzie teraz wysypu awarii jak leją do - to oczywiste - nieatestowancyh butelek itp.
|
|
|
|
|
Wie ktoś może jak obecnie wygląda sytuacja z paliwami w Stalowej ? Pilnie potrzebuje ON zatankować niestety nie dało się go kupić przez dwa ostatnie dni.. wiadomo coś jak z dostawami ?
:) |
|
|
|
|
Podbijam, da się gdzieś dzisiaj zatankować?
|
|
|
|
|
na lotosie juz normalnie 95tka po 5,70
|
|
|
|
|
Wczoraj (7 marca) po południu tankowałem Pb95 na stacji MZK - cena 6,49zł/l, na innych stacjach było: Orlen 6,50/l, Ria 6,43...
|
|
|
|
|
panikarzom nie pozwalają tankować do mauzerów i paliwa nie brakuje
|
|