|
![]() |
|
CYTAT CYTAT ". twój świat to Stalowa Wola, Tarnobrzeg, Sandomierzu i Zamościu honorują peeleny. Na cholere ci konto walutowe. @Neptun1983 W przeciwieństwie do Ciebie,czasami jeżdżiłem samochodem,raz tu,raz tam, po Europie.Wówczas praca. ![]() Teraz bardziej dla rekreacji. Coś,ktoś przegapił. ![]() W XXI wieku jest to normalne. ![]() A czy kasę mam czy nie-moja prywatna sprawa. Żyję na poziomie normalnego Europejczyka. ![]() Wez się do roboty,a nie tylko narzekanie,pretensje,zazdrość,zawiść... ![]() Zrozum.Ja się nie chwalę,po prostu nie lubię nierobów z tzw.własnej winy. ![]() Roszczeniowych,pyedol@nych socjali z pokolenia na pokolenie. ![]() Nie mam pożyczek.Nikomu niczego nie kradnę. ![]() Czy to jest złe??? Co do długów-Zadłużenie przeciętnego Polaka to ok.22 tys.zł. Dług przeciętnego Amerykanina wynosi ok.156 tys.dolców. Jak sobie pościelisz,tak się wyśpisz. ![]() Spiesz się.Niedługo nie znajdziesz pracy w Polsce.Z Ukrainy nadciąga fala gastarbeiterów.Aby przeżyć,będą pracować za miskę zupy z brukwi,aby resztę wysłać rodzinie. Ty bita ruro. Czego mam ci zazdrościć? Pisaniaa bzdur i totalnego bałaganu w lbie? Twoje wypowiedzi tak sie trzymaja kupy, jak glut klamki. Więc przestań piepszyć. Jeździłeś po europie. No . Chyba schowany w bagażniki albo pod plandeką z cebulą i ziemniakiem. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Ty bita ruro. Czego mam ci zazdrościć? Pisaniaa bzdur i totalnego bałaganu w lbie? Twoje wypowiedzi tak sie trzymaja kupy, jak glut klamki. Więc przestań piepszyć. Jeździłeś po europie. No . Chyba schowany w bagażniki albo pod plandeką z cebulą i ziemniakiem. @Posejdonku 3113 To jest twoja wersja o mnie i trzymaj się jej,jak pijany krzywego płotu. ![]() Co do łba- Idż do takiego sklepu,gdzie samemu możesz zważyć wybrany produkt i sprawdzić cenę. ![]() Połóż na wadze swój"łeb" i wciśnij ikonkę"BURAK". ![]() Napisz ile wyszło za 10 dag. ![]() Ja płacę. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Ty bita ruro. Czego mam ci zazdrościć? Pisaniaa bzdur i totalnego bałaganu w lbie? Twoje wypowiedzi tak sie trzymaja kupy, jak glut klamki. Więc przestań piepszyć. Jeździłeś po europie. No . Chyba schowany w bagażniki albo pod plandeką z cebulą i ziemniakiem. @Posejdonku 3113 To jest twoja wersja o mnie i trzymaj się jej,jak pijany krzywego płotu. ![]() Co do łba- Idż do takiego sklepu,gdzie samemu możesz zważyć wybrany produkt i sprawdzić cenę. ![]() Połóż na wadze swój"łeb" i wciśnij ikonkę"BURAK". ![]() Napisz ile wyszło za 10 dag. ![]() Ja płacę. ![]() Wow. Ale pocisk ![]() Zaraz zęby połamie. Chyba dobrze znasz sie z prowadzącym familiade. Psycholu ![]() |
|
|
![]() |
|
Bankomat PEKAO SA NA KEN beż problemu wybrałem gotówkę 20 minut temu
|
|
|
![]() |
|
Dziękuje! Pozdrawiam!
|