|
|
|
CYTAT CYTAT ". twój świat to Stalowa Wola, Tarnobrzeg, Sandomierzu i Zamościu honorują peeleny. Na cholere ci konto walutowe. @Neptun1983 W przeciwieństwie do Ciebie,czasami jeżdżiłem samochodem,raz tu,raz tam, po Europie.Wówczas praca. Teraz bardziej dla rekreacji. Coś,ktoś przegapił. W XXI wieku jest to normalne. A czy kasę mam czy nie-moja prywatna sprawa. Żyję na poziomie normalnego Europejczyka. Wez się do roboty,a nie tylko narzekanie,pretensje,zazdrość,zawiść... Zrozum.Ja się nie chwalę,po prostu nie lubię nierobów z tzw.własnej winy. Roszczeniowych,pyedol@nych socjali z pokolenia na pokolenie. Nie mam pożyczek.Nikomu niczego nie kradnę. Czy to jest złe??? Co do długów-Zadłużenie przeciętnego Polaka to ok.22 tys.zł. Dług przeciętnego Amerykanina wynosi ok.156 tys.dolców. Jak sobie pościelisz,tak się wyśpisz. Spiesz się.Niedługo nie znajdziesz pracy w Polsce.Z Ukrainy nadciąga fala gastarbeiterów.Aby przeżyć,będą pracować za miskę zupy z brukwi,aby resztę wysłać rodzinie. Ty bita ruro. Czego mam ci zazdrościć? Pisaniaa bzdur i totalnego bałaganu w lbie? Twoje wypowiedzi tak sie trzymaja kupy, jak glut klamki. Więc przestań piepszyć. Jeździłeś po europie. No . Chyba schowany w bagażniki albo pod plandeką z cebulą i ziemniakiem. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Ty bita ruro. Czego mam ci zazdrościć? Pisaniaa bzdur i totalnego bałaganu w lbie? Twoje wypowiedzi tak sie trzymaja kupy, jak glut klamki. Więc przestań piepszyć. Jeździłeś po europie. No . Chyba schowany w bagażniki albo pod plandeką z cebulą i ziemniakiem. @Posejdonku 3113 To jest twoja wersja o mnie i trzymaj się jej,jak pijany krzywego płotu. Co do łba- Idż do takiego sklepu,gdzie samemu możesz zważyć wybrany produkt i sprawdzić cenę. Połóż na wadze swój"łeb" i wciśnij ikonkę"BURAK". Napisz ile wyszło za 10 dag. Ja płacę. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Ty bita ruro. Czego mam ci zazdrościć? Pisaniaa bzdur i totalnego bałaganu w lbie? Twoje wypowiedzi tak sie trzymaja kupy, jak glut klamki. Więc przestań piepszyć. Jeździłeś po europie. No . Chyba schowany w bagażniki albo pod plandeką z cebulą i ziemniakiem. @Posejdonku 3113 To jest twoja wersja o mnie i trzymaj się jej,jak pijany krzywego płotu. Co do łba- Idż do takiego sklepu,gdzie samemu możesz zważyć wybrany produkt i sprawdzić cenę. Połóż na wadze swój"łeb" i wciśnij ikonkę"BURAK". Napisz ile wyszło za 10 dag. Ja płacę. Wow. Ale pocisk Zaraz zęby połamie. Chyba dobrze znasz sie z prowadzącym familiade. Psycholu |
|
|
|
|
Bankomat PEKAO SA NA KEN beż problemu wybrałem gotówkę 20 minut temu
|
|
|
|
|
Dziękuje! Pozdrawiam!
|