|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
PAD: Zawetowałem nowelizację Prawa Oświatowego. Odłóżmy to na później.
PAD: Potrzebujemy patriotycznych postaw, wiary w suwerenną Ojczyznę. Nie odkładajmy tego na później. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 16 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT PAD: Zawetowałem nowelizację Prawa Oświatowego. Odłóżmy to na później. PAD: Potrzebujemy patriotycznych postaw, wiary w suwerenną Ojczyznę. Nie odkładajmy tego na później. Słysze pisiorskie wycie... ZNAKOMICIE! "Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
|
|
|
Widzisz jakie to było proste Wystarczy zacytować.
PS. Nie wiem tylko z czego się cieszysz Pierwsza czy druga wypowiedz Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Współczuję tak Polakom, jak Ukraińcom.
Przed konfliktem, nasza służba zdrowia jaka była,każdy wie. Momentami-agonalnym. Teraz będzie jeszcze gorzej. NieRząd Matełusza obiecał uchodźcom pomoc medyczną na takim poziomie,jak... Polakom. Chirurg za 6 miesiące,okulista półtora roku...sekcja zwłok 3 dni. Srajchujnia,gdy umierający leczy nieboszczyka... PS.Szczepionki na covida, trzeba gdzieś upchnąć. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Dla Polska na polskie dziecko 500zł a za Ukraińca 1200
Nie jestem chytry ale strategia powinna być położona na rozlokowanie ich solidarnie po Europie oraz na organizowaniu miejsc pracy - szczególnie na Podkarpaciu. Tak aby pracowali, płacili podatki, zwiększali PKB i byli z siebie dumni. Bieda idzie to można by inwestować w rolnictwo bo żywności będzie brakować. Zadowolić tym samym Polskich rolników (którzy tak bardzo krzyczą). Tu populizm - pierwsze co to socjal na koszt Polaka i już zdobywasz elektorat. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
Dołączył: 16 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Widzisz jakie to było proste Wystarczy zacytować. PS. Nie wiem tylko z czego się cieszysz Pierwsza czy druga wypowiedz Cieszę się z Twojego pisowskiego wycia politruku. "Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|