|
|
|
Ktoś wie co to wczoraj było nad miastem? Po 19 był duży błysk i huk. Ma ktoś jakiś filmik?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..zaczynają do was strzelać, wczesniej bili was Covidem, teraz gdy covida juz niet, a dystans 1,5 nie obowiązuje, bed was bombardować kolejnymi pomysłami.. Medialna Komercyja Szopka tzw. MKS
|
|
|
|
|
zwykła awaria prądu... bez jaj, teorie spiskowe z d....
błysnęło mi w jednym pokoju światło górne. Lampka, tv, wszystko co w gniazdach nie ruszyło nawet, bo zegary by mi się zresetowały, a nie doszło do tego... Jak trzeba mieć pełno w majtach żeby takie bzdury pisać |
|
|
|
|
do Mryszard
A mi wyłączył się telewizor i włączył oraz mignęło światło, więc nie pierdziel. To, że tobie się nic nie wyłączyło nie znaczy, że nigdzie tak nie było. Do Inhabitant Też się zastanawiam, chodź ja huku nie słyszałem. |
|
|
|
|
Mryszard jakie teorie spiskowe? Ja nawet nie wiedziałem, że coś było z prądem, bo byłem na zewnątrz i sam widziałem i słyszałem. Napisałem, że to pewnie meteor i fajnie byłoby zobaczyć filmik gdyby ktoś przypadkowo nagrał jak meteroid wchodzi w atmosferę nad Stalową.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Macie tu do obejrzenia dla każdego Polaka obowiązkowo co nam PiS i reszta bandy przygotowali.
Przewin do 4 minuty, skandal!!!! https://m.fac(...)eed_dial "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
Akurat wracałem z pracy i też widziałem , ale huku nie słyszałem.
|
|
|
|
|
CYTAT Macie tu do obejrzenia dla każdego Polaka obowiązkowo co nam PiS i reszta bandy przygotowali. Przewin do 4 minuty, skandal!!!! Wiktor po co wszędzie wklejasz to gówno? |
|
|
|
|
CYTAT Dzień Dobry. TO ŚCIŚLE TAJNE! "ZabłySZCZAŁ"nasz portalowy geniusz od technologii broni hipersonicznej niskich prędkości. Po tym, jak nie odpalił mu w doopje trzeci człon rakiety nośnej,zajął się elektryką. Nasz portalowy ThomasW chciał być w"kontakcie" ze służbami specjalnymi. Udało się częściowo.Kontakt miał na ścianie i... wsadził gwoździa do gniazdka. Przez chwilę nawet lewitował. PS.Ten człowiek zna się na każdej technologii.Spec od czarnych dziur,zwłaszcza...swojej. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT CYTAT Macie tu do obejrzenia dla każdego Polaka obowiązkowo co nam PiS i reszta bandy przygotowali. Przewin do 4 minuty, skandal!!!! Wiktor po co wszędzie wklejasz to gówno? Po to aby jak najwięcej ludzi wiedziało co pisuary i reszta bandy z sejmu wam przygotowują. "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
Obejrzałem film do momentu aż gość powiedział że nie brał udziału w wyborach. Skoro nie głosował to wypadało by się nie wypowiadać. Ci ludzie którzy nie odwiedzają lokali wyborczych mogli by dużo zmienić ale po co? Lepiej później narzekać!
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Macie tu do obejrzenia dla każdego Polaka obowiązkowo co nam PiS i reszta bandy przygotowali. Przewin do 4 minuty, skandal!!!! Wiktor po co wszędzie wklejasz to gówno? Po to aby jak najwięcej ludzi wiedziało co pisuary i reszta bandy z sejmu wam przygotowują. Ale tam nie ma żadnych rewelacji Wiktor. Naprawdę wierzysz w to że jakiś pracodawca będzie uchodzcom płacił pełną pensję za niepełny etat Wyłącz Facebooka włącz myślenie I jeszcze na koniec ta Niebiańska Jerozolima |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Macie tu do obejrzenia dla każdego Polaka obowiązkowo co nam PiS i reszta bandy przygotowali. Przewin do 4 minuty, skandal!!!! Wiktor po co wszędzie wklejasz to gówno? Po to aby jak najwięcej ludzi wiedziało co pisuary i reszta bandy z sejmu wam przygotowują. Czy ty masz chorą głowę? Nie dość że nie na temat to jeszcze bzdury. |
|
|
|
|
Nie patrz w górę;)
|
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
CYTAT [justify]Dzień Dobry. [. Minę ustawia się obok drogi, w kępie trawy albo krzaków, ewentualnie za jakimś śmieciem leżącym obok drogi. W odległości do 40 metrów. Jest podłączona do światłowodu który kładzie się w poprzek drogi. Jadący czołg zgniata światłowód, co dla miny jest sygnałem do odpalenia granatu rakietowego z głowicą kumulacyjną, który uderza w /justify] Thomasku Jak nie ma krzaków i śmieci,to co wtedy? Wówczas ty, kładziesz się i z gałęzią doopje i jako "śmieć", odpalasz zamiast granatnika...pierda. Chłopie, ogarnij się,bo na taktyce walki,znasz się jak świnia na gwiazdach. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Pewnie terminator przybył z przyszłości by zlikwidować przywódcę ruchu oporu
|
|