|
|
|
Pożary u kacapów.
We wtorek ogień pojawił się w magazynie prokremlowskiego wydawnictwa Proszeszczenie w okręgu Bogorodskoye. Pożar szybko się rozprzestrzeniał i objął kompleks budynków o powierzchni 24 tys. mkw Pod koniec kwietnia ogień pojawił się na terenie zakładów chemicznych w Kineszmie. Dziennikarze sugerują, że pożary i awarie to działania dywersyjne przeciwników wojny z Ukrainą. Do tego doszło kilkanaście spalonych samochodów pracowników Centrum Specjalnego Przeznaczenia FSB. Pewnie od iskry z przejeżdżającego pociągu. PS.Deklu z Szówska,jakoś te fakty przeoczyłeś. Tak jak słowa papieża,który ma demencję.Dotyczy komentarza o wojnie na Ukrainie. Wapno wylazło,skleroza,demencja czy uwiąd starczy umysłu?... SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Już wiem dlaczego nasz Neptunek portalowy milczy.
Kacapska fregata "Admirał Makarow "płonie nieopodal Wyspy Węży na Morzu Czarnym. Ukraińskie media informowały, że okręt został trafiony pociskiem manewrującym R-360 Neptun: Cześć Tfojej pamjęci, deklu. R.I.P. Neptunek 1313 SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Vawrósco
Co tam w Szówsku? SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
CYTAT Dzień Dobry. Deklu W statystyce,zapomnies o czymś jeszcze! To tajne. Dopisz do tego skuter,cztery motocykle,rakietę do... ping-ponga i dwie kozy bojowe. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Kogo to obchodzi co dzieje sie gdzies zagranicą .Niech sie biją o coś tam,tu jest Polska i nie ma wojny.Ludzie chcą się bawić ,grilować a nie czytać jakies smuty z Ukrainy.To nie nasza bitwa ,Putin nam nie zagraża.
|
|
|
|
|
1. W Maju 2022 roku, ukraińska armia otrzyma z Niemiec 2450 sztuk świeżych "MATADOR-ów" (w Marcu wysłano 2650): |
|
|
|
|
CYTAT 1. W Maju 2022 roku, ukraińska armia otrzyma z Niemiec 2450 sztuk świeżych "MATADOR-ów" (w Marcu wysłano 2650): Świeże, bo w polewie czekoladowej. Deklu,skąd to info masz? I po drugie-na kiego hooya ta informacja jest mi potrzebna? Uzasadnij w dwóch zdaniach. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT 1. W Maju 2022 roku, ukraińska armia otrzyma z Niemiec 2450 sztuk świeżych "MATADOR-ów" (w Marcu wysłano 2650): Świeże, bo w polewie czekoladowej. Deklu,skąd to info masz? I po drugie-na kiego hooya ta informacja jest mi potrzebna? Uzasadnij w dwóch zdaniach. w twoich okolicach nie masz dostępu do psychiatry? Masz straszne fobie. |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
CYTAT w twoich okolicach nie masz dostępu do psychiatry? Masz straszne fobie. Jest taki. Nawet popijam z nim, jako sąsiadem. Znajdzie się też ginekolog,tak więc podpowiem,że będzie miał klienta. Szykuj majty. Na marginesie-odwal się ode mnie,flaku porodowy! SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
@Kabi
W przypadku tego osobnika do którego sie zwrociłeś, sztab wybitnych specjalistów od leczenia chorób psychicznych - nie pomoże. Natomiast zdiagnozowac może go każdy kto widzi co typ wypisuje. I ta diagnoza jest trafna, ponieważ człowiek upośledzony jak on (na umyśle),w jakimś stopniu, mniejszym lub większym, nie zdaje sobie z tego sprawy i myśli że jest OK. On sie nadaje do leczenia nóg, co najwyżej. Na głowe już dawno za późno. |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
CYTAT @Kabi On sie nadaje do leczenia nóg, co najwyżej. Na głowe już dawno za późno. Nogi mam zdrowe,tak więc kopa w dupę mogę zasadzić, panie Ferdku. ""Diagnoza" idioty(twoja),który szuka partnera w chorobie,nie jest dla mnie opinią. PS.Pewnie masz hemoroidy mózgu i stąd te niedosrane myśli... SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Nogi mam zdrowe,tak więc kopa w dupę mogę zasadzić, panie Ferdku. ""Diagnoza" idioty(twoja),który szuka partnera w chorobie,nie jest dla mnie opinią. PS.Pewnie masz hemoroidy mózgu i stąd te niedosrane myśli... Sam tym wpisem, dotarczasz dowodów, na diagnoze |
|
|
|
|
CYTAT [cytat] Sam tym wpisem, dotarczasz dowodów, na diagnoze Posejdonku Twoją opinię o Mnie,wydrukowałem sobie na "srajtaśmie". Przyda się, bo idę do WC. Tak,mam łazienkę,a ty niestety dalej "robisz"w krzakach i cieszysz się,ze nie ma tam kaktusów... SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT [cytat] Sam tym wpisem, dotarczasz dowodów, na diagnoze Posejdonku Twoją opinię o Mnie,wydrukowałem sobie na "srajtaśmie". Przyda się, bo idę do WC. Tak,mam łazienkę,a ty niestety dalej "robisz"w krzakach i cieszysz się,ze nie ma tam kaktusów... Co ty bredzisz. |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
[cytat]
Dzień Dobry. ]Thomasku Najedz się grochu,fasoli,kapusty,potem granat w rękę ,zapalniczka do dupy i mamy.....rakietę niekierowaną,ale z dotacją od NFZ Tworki,deklu. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
@ Jusek |
|
|
|
|
Thomasku
Twoje kacapy znów dostali wpyedool. W pobliży Wyspy Węży ,Ukraińcy zniszczyli sowiecki okręt zaopatrzenia. "Wsiewołod Bobrow". Był jedną z najnowocześniejszychjednostek we flocie Fjutina. Jeszcze pływa.Przykre. Toast piję-DO DNA bul,bul!!! SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Thomasku Twoje kacapy znów dostali wpyedool. W pobliży Wyspy Węży ,Ukraińcy zniszczyli sowiecki okręt zaopatrzenia. "Wsiewołod Bobrow". Był jedną z najnowocześniejszychjednostek we flocie Fjutina. Jeszcze pływa.Przykre. Toast piję-DO DNA bul,bul!!! Przestań bredzić. Załosny błaźnie |
|
|
|
|
Dobry Wieczór. |
|
|
|
|
CYTAT [cytat] Przestań bredzić. Załosny błaźnie Neptunku. Bodnij się w swoje "pomidory",stary capie. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|