Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
w takim razie "Piękne kobiety zostawmy mężczyznom bez wyobraźni." - Marcel Proust
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT w takim razie \"Piękne kobiety zostawmy mężczyznom bez wyobraźni.\" - Marcel Proust Wyjątki od reguł,stanowią o uroku życia (napędzają świat) |
|
|
|
|
jestem troszke zawiedziony "muzyka na zywo". jest sprzet, myslalem ze fajna muzyka bedzie a tam jeden Pan przynudza przy pianinie.
przyznam ze atmosfera w sobote byla "sztywna". |
|
|
|
|
CYTAT jestem troszke zawiedziony \"muzyka na zywo\". jest sprzet, myslalem ze fajna muzyka bedzie a tam jeden Pan przynudza przy pianinie. przyznam ze atmosfera w sobote byla \"sztywna\". Była, Jest i Będzie...hehehe, myśleli że kokosów się "nachapią" |
|
|
|
|
to "Badziewie" dalej tam pracuje??? Mówię o głupiej kierowniczce "Marcato"?
|
|
|
|
|
to "badziewie" pracuje i bedzie pracowlao!!!
|
|
|
|
|
przepraszam bardzo piszecie o kims ( badziwie) kto to jest wlasciwie i na jakiej podstawie tak sadzicie ?
czy swoje obowiazki wykonuje nagannie a moze zarabia za duzo lub malo przystojna nie lapie nic ;-( ze co ? |
|
|
|
|
gdzie jest to marcato ? dawna pokusa ?
|
|
|
|
|
pir
tak to dawna pokusa ,teraz ponoc jest tam eksluzywna restauracja z muzyka na zywo ...i takie tam nie wiem nie bylam ... ze co ? |
|
|
|
|
TAK TO JEST ZE LUDZIE MOGA SIE BESZTAC A PRZESZKADZAJA DUZE LITERKI :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
ifeelgood
czy Ty aby nie pomyliles tematow ? mi osobiscie nie przeszkadzaja duze literki ale sa ogolnie uznawane jako nie na miejscu i wyrazajace krzyk, wiec drzec sie nie mam zamiaru milego dnia ze co ? |
|
|
|
|
może kiedyś się wybiorę hehe jak już nie będę student hehe bo jak student mówi że ma kasę to zawsze kłamie
[IMG]http://img197.imageshack.us/img197/1930/photo1507fg0.gif[/IMG] |
|
|
|
|
nie pomylilem tematow ;] jezeli chcesz jeszcze o cos zapytac to wal smialo ;]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
zachecona niezwykle wyczerpujaca odpowiedzia sle nastepny zestaw pytan
byles w rzeczonej knajpie ?? ze co ? |
|
|
|
|
nie nie bylem :] widze ze sie rozkrecasz ^^ :]
|
|
|
|
ulubione danie ?
ze co ? |
|
|
|
|
babciny barszcz bialy :]
|
|
|
|
Jesli babcia sama kisi to jestem sklonna sie podpiac .
ja uwielbiam szparagi mmm pycha...z szynka i beszamelem a wracajac do pytan : czy calowanie nagiej kobiety w reke jest dla ciebie strata czasu ? ze co ? |
|
|
|
|
eeeee...sklepowa kierowniczka wymiata.
|
|
|
|
|
sama chleb + zboze :]
a kobiet czy to ubranych czy rozebranych w reke calowac sie nie powinno bo niby z jakiej okazji ? ;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
to byla mala przenosnia ,chodzilo bardziej o sam szacunek do drugiej osoby wy tym momencie do kobiety
no coz powiem tak : testu nie zaliczyles barszyk 1 klasa pozdrowienia dla babci ze co ? |
|
|
|
|
kminie ze chodzi o szacunek :] pan jak jest dzentelmen to ma calowac ?, dla mnie zasada z dupy :] skad to sie niby wzielo ? i dlaczego to dziala tylko w jedna strone ? calujesz w reke mezczyzn ktorych szanujesz ? jezeli tak przepraszam i z szacunku moge reke twa po nadgarstek nawet wylizac ;]
|
|
|
|
no , no ostroznie z takowymi deklaracjami
mi tam egal moge i calowac faceta jesli jest tego wart a tak od siebie dodajac sama nie lubie tego zwyczaju i mysle ,ze powoli zanika ,zdarzy sie jeszcze jakis emeryt dystyngowany , nonszalandzki i cmoknie .Dla mnie podanie reki jest wyrazem partnerstwa i rownosci w rozmowie i nie tylko . ulubiony film ? ze co ? |
|
|
|
|
nie nonszalancki, tylko wbili w glowe glupoty i sie nie zastanawial, 5-6 lat temu tez calowalem bo "wypadalo" ale nigdy wiecej :]
lot nad kukulczym gniazdem :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Ulubiony film ? |
|