|
|
|
Pogrzebu nie będzie.
Będziemy wozić tego trupa aż do śmierci politycznej włodarzy miasta. ANDRZEJ WRÓĆ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aaaaaaaa
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Ciekawe czy "niezależni" kibice dadzą upust emocji na jutrzejszym meczu?
a może znowu zaczną udawać że nic sie nie dzieje a zwolnienie czajki i zielinskiego załatwi sprawe |
|
|
|
|
CYTAT Ciekawe czy "niezależni" kibice dadzą upust emocji na jutrzejszym meczu? a może znowu zaczną udawać że nic sie nie dzieje a zwolnienie czajki i zielinskiego załatwi sprawe Przyjdź i sie przekonaj. P.s I bez tekstów - nawet zlotówki na to nie dam. Bo i tak dajesz |
|
|
|
|
W sobotę mecz z KSZO - hutnicze derby. Niezależnie od sytuacji sportowej i tego co robią nasi "piłkarze", idziemy wszyscy do młyna i przez 90 minut zaznaczamy, że jesteśmy dumą tego miasta. Bilet tylko 5 złotych - w miarę uczciwa cena na "jakość" osób kopiących piłkę w Stali (nie mylić z piłkarzami - tacy są w Tarnobrzegu).
WSZYSCY NA MECZ! STAL - KSZO 28.05, godz. 17! Pokazujemy dominację na trybunach! KIBICE DUMĄ STALÓWKI! |
|
|
|
|
To już lepiej zabrzmiało
|
|
|
|
Ja poprosze o komentarz naszej rzecznik Pani Sylwii Wojdyły na tematy bieżące mianowicie :
a) sprawozdanie finansowe klubu b) wizja trenera c) zarząd -jego działania i podjęte kroki na przyszłość "You fuckin' idiots turn jewellery store into Wild West and you wondering why the cops show up?" - Nice Guy Eddie. |
|
|
|
|
CYTAT Ja poprosze o komentarz naszej rzecznik Pani Sylwii Wojdyły na tematy bieżące mianowicie : a) sprawozdanie finansowe klubu b) wizja trenera c) zarząd -jego działania i podjęte kroki na przyszłość I co dostałeś odpowiedź? |
|
|
|
|
CYTAT W sobotę mecz z KSZO - hutnicze derby. Niezależnie od sytuacji sportowej i tego co robią nasi "piłkarze", idziemy wszyscy do młyna i przez 90 minut zaznaczamy, że jesteśmy dumą tego miasta. Bilet tylko 5 złotych - w miarę uczciwa cena na "jakość" osób kopiących piłkę w Stali (nie mylić z piłkarzami - tacy są w Tarnobrzegu). WSZYSCY NA MECZ! STAL - KSZO 28.05, godz. 17! Pokazujemy dominację na trybunach! KIBICE DUMĄ STALÓWKI! Tzn kto jest duma „ my „ czy grajki ? |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT W sobotę mecz z KSZO - hutnicze derby. Niezależnie od sytuacji sportowej i tego co robią nasi "piłkarze", idziemy wszyscy do młyna i przez 90 minut zaznaczamy, że jesteśmy dumą tego miasta. Bilet tylko 5 złotych - w miarę uczciwa cena na "jakość" osób kopiących piłkę w Stali (nie mylić z piłkarzami - tacy są w Tarnobrzegu). WSZYSCY NA MECZ! STAL - KSZO 28.05, godz. 17! Pokazujemy dominację na trybunach! KIBICE DUMĄ STALÓWKI! Tzn kto jest duma „ my „ czy grajki ? Czytać ze zrozumieniem nie potrafisz? |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT W sobotę mecz z KSZO - hutnicze derby. Niezależnie od sytuacji sportowej i tego co robią nasi "piłkarze", idziemy wszyscy do młyna i przez 90 minut zaznaczamy, że jesteśmy dumą tego miasta. Bilet tylko 5 złotych - w miarę uczciwa cena na "jakość" osób kopiących piłkę w Stali (nie mylić z piłkarzami - tacy są w Tarnobrzegu). WSZYSCY NA MECZ! STAL - KSZO 28.05, godz. 17! Pokazujemy dominację na trybunach! KIBICE DUMĄ STALÓWKI! Tzn kto jest duma „ my „ czy grajki ? A od kiedy grajki idą do młyna i dopingują 90 minut? Dumą miasta są kibice. Tylko i wyłącznie Brygada Zielono-Czarnych! |
|
|
|
|
Podobno mamy nowego dyrektora sportowego? Ktoś coś wie?
|
|
|
|
|
I Siarka wejdzie do 2 ligi z dużo mniejszym budżetem, a my zakiśniemy w 3 lidze na lata.
|
|
|
|
|
ta trzecia liga nie jest taka pewna.... po ostatnich wyczynach naszych kopaczy.
|
|
|
|
|
Wynik meczu Siarka II Tarnobrzeg - Stal II Stalowa Wola wygrany przez Stalówkę 3-0 zweryfikowany na walkower dla drużyny z Tarnobrzega. Już po raz czwarty przegrywamy mecz w tym sezonie z powodu wystąpienia nieuprawnionego zawodnika...
|
|
|
|
|
To interesujące
|
|
|
|
Widzieli wynik z Koroną Rzeszów?
tak wiem , wiem, nie ma czym się jarać :p |
|
|
|
|
Na otarcie łez, wygrana Pucharu Polski, tylko w wersji regionalnej, ale dobre i to, przy odrobinie szczęścia, jako że to dało nam awans do normalnego PP, może trafimy na jakiegoś ligowca...
|
|
|
|
|
i znowu zmiana trenera...
|
|
|
|
|
CYTAT i znowu zmiana trenera... Nie wierzę! |
|
|
|
|
Witajcie mam dla was dobrą wiadomość słyszeliście ze Łukasz Sokół Sokołowski dokonuje kradzieży na kobietach 3 tyg temu pobił i okradł Moją mame kto jest chora ma nowotwór powiem nie będę robił z tego afery dużej wiadomo jest tak samo że Łukasz Sokół Sokołowski bardzo dużo spotyka się z chłopakami z Resovi jak i czuwajem przemyśl pół roku temu zgwałcił moją bratanicę która miała 3 lata dziecka nie udało się uratować. Stop pedofili i kradzieży jebać Łukasz Sokół Sokołowski
|
|
|
|
|
CYTAT Witajcie mam dla was dobrą wiadomość słyszeliście ze Łukasz Sokół Sokołowski dokonuje kradzieży na kobietach 3 tyg temu pobił i okradł Moją mame kto jest chora ma nowotwór powiem nie będę robił z tego afery dużej wiadomo jest tak samo że Łukasz Sokół Sokołowski bardzo dużo spotyka się z chłopakami z Resovi jak i czuwajem przemyśl pół roku temu zgwałcił moją bratanicę która miała 3 lata dziecka nie udało się uratować. Stop pedofili i kradzieży jebać Łukasz Sokół Sokołowski
|
|
|
|
|
Czy coś się dzieje w sprawie kontraktów? Na razie słyszę tylko o odejściach.
|
|
|
|
|
Cicho sza, a do ligi został miesiąc.
|
|
|
|
|
Ostatnia konferencja prezesa - żenada. Zero konkretów. Na żadne pytanie Biela nie udzielił konkretnej odpowiedzi. Po co zwoływali tę konferencję?
|
|