|
|
|
I tak zwołali specjalnie o takiej godzinie żeby tłumów nie było,podobnie i trudnych pytań które i tak były a odpowiedzi brak.Konferencja na temat szkolenie grup młodzieżowych odbyła się o 13...Mniej osób,mniej pytań,dziękujemy,do widzenia ale i tak plusem jest dużo młodzieży na sparingach,dużo juniorów i jest w końcu duet trenerów stąd,lubianych doświadczonych i znających się na piłce.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Coś drgnęło, kontrakty podpisują. Chociaż słyszałem ,że Lucek przykręcił kurek z pieniędzmi do 100 tysi na miesiąc.
|
|
|
|
|
No i wtopa na początek z rezerwami Cracovii. Słabo zaczynamy.
|
|
|
|
|
Czy ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego w rezerwach broni czterdziestokilkuletni Tomek Wietecha (mam do niego ogromny szacunek, ale to nie jest nasza przyszłość)? Na konferencjach słyszymy o stawianiu na młodzież i jak to się ma do rzeczywistości? A za chwilę będą narzekania, że nie mamy wychowanków.
|
|
|
|
|
W pierwszym składzie na mecz z Wisłoką nie wyszedł ani jeden wychowanek o ile się nie mylę. A bardzo chciałbym się mylić.
|
|
|
|
|
Regres zaprowadziłby tam porządek w rok.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Prowadzimy 2:0, jesteśmy zespołem lepszym i nagle stajemy. Wtedy młodzież z Kielc pakuje nam 5 goli. Co się stało? Ktoś wie?
|
|
|
|
|
Katastrofa, nic niegrająca Avia wywozi 3 punkty z naszego stadionu. Wstyd!!!
|
|
|
|
|
Kolejny słaby mecz naszej drużyny. Chociaż są pozytywy: 3 punkty i nasz wychowanek Bartek Pikuła. Z tej mąki będzie chleb, przynajmniej na razie to tak wygląda.
|
|