|
|
|
jusek zjedz snickersa bo niczym się od tego kacapa nie różnisz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Warto zauważyć że Leopard 2 w wersji A7 nigdy nie wszedł do seryjnej produkcji. |
|
|
|
|
CYTAT jusek zjedz snickersa bo niczym się od tego kacapa nie różnisz Zjadłem. Średnio smaczny,ale nie zaszkodził. Ty musisz zjeść worek karmy dla psa. Może przestaniesz szczekać.Jak w reklamie snickersa-Głodny?Nie jesteś sobą... Pitbulu dekla. I wez prysznic. Ka-capem (tfuu)od ciebie zajeżdża.Aż w oczy"pali" @Jabar Jeśli chodzi o sowietów,to ogólnie nie mam nic przeciwko twoim ziomalom. Dlaczego? Mój F-16 jest na przeglądzie. PS.Jak widzę,zabolało że skrytykowałem Anżeja?: SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Dobry Wieczór. Kilka postów wcześniej pisałeś,że nie będą"poruszane"dane statystyczne i dlatego zakładasz nowy temat. Dalej jednak piszesz pucybucie, o ilości zniszczonych czołgów itp. Napisz ile zniszczono latryn,bo to teraz jest tobie potrzebne.Masz sraczkę umysłową. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Dobry Wieczór. Kilka postów wcześniej pisałeś,że nie będą"poruszane"dane statystyczne i dlatego zakładasz nowy temat. Dalej jednak piszesz pucybucie, o ilości zniszczonych czołgów itp. Napisz ile zniszczono latryn,bo to teraz jest tobie potrzebne.Masz sraczkę umysłową. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Thomasku
Czekam na informacje o twoich sowieckich ziomalach. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT [cytat] Ty musisz zjeść worek karmy dla psa. Może przestaniesz szczekać.Jak w reklamie snickersa-Głodny?Nie jesteś sobą... Pitbulu dekla. I wez prysznic. Ka-capem (tfuu)od ciebie zajeżdża.Aż w oczy"pali" @Jabar Jeśli chodzi o sowietów,to ogólnie nie mam nic przeciwko twoim ziomalom. Dlaczego? Mój F-16 jest na przeglądzie. PS.Jak widzę,zabolało że skrytykowałem Anżeja?: jusek, ty myślisz, że myślisz, tobie już nic nie pomoże, nawet psychiatra, została ci piana w gębie a na to zastrzyki w brzuch twoja strefa już zapowietrzona |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
tak z ciekawości, kim u diabła jest ten żełeński że jak wymieniał poszczególne miasta w PL reporterzy jak i politycy mieli pełne gacie z radości?
|
|
|
|
|
Taki chłopak który pokazał palec Fjutinowi. Skutecznie.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Poniżej zniszczony rosyjski czołg typu T-90A, sprowadzony do Kijowa jako atrakcja turystyczna: |
|
|
|
|
Ten pajac Zelenski to ator ,ktoś go wynajął żeby grał .Jak dla mnie marny to aktor.
|
|
|
|
|
mamy wojnę z 2 mocarstwem świata a na ukrainie lub cholera wie gdzie cały świat robi z nim selfie tak wygląda dziś wojna?
|
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
CYTAT Ten pajac Zelenski to ator ,ktoś go wynajął żeby grał .Jak dla mnie marny to aktor. ruski trollu, na pewno na jego miejscu dawno byłbyś już w ameryce w zażółconych portkach a on wbrew tobie i ruskim swoją rolę odgrywa i to skutecznie |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Ten pajac Zelenski to ator ,ktoś go wynajął żeby grał .Jak dla mnie marny to aktor. ruski trollu, na pewno na jego miejscu dawno byłbyś już w ameryce w zażółconych portkach a on wbrew tobie i ruskim swoją rolę odgrywa i to skutecznie ciekawe czego Ukraina 8 lat temu nie była taka mocna, chociaż dużo tam się nie zmieniło od tamtej pory. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Ten pajac Zelenski to ator ,ktoś go wynajął żeby grał .Jak dla mnie marny to aktor. ruski trollu, na pewno na jego miejscu dawno byłbyś już w ameryce w zażółconych portkach a on wbrew tobie i ruskim swoją rolę odgrywa i to skutecznie ciekawe czego Ukraina 8 lat temu nie była taka mocna, chociaż dużo tam się nie zmieniło od tamtej pory. nie poznałeś się jakie wartości prezentuje unia??? widziałeś jak się tchórze okopali na widok naszej delegacji w sprawie Turowa? potrafią wymyślać głupie dyrektywy |
|
|
|
|
chodzi o to że przestraszyli się biznesmena jacka s. zwanego sasinem?
|
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
Niech ich tylko wypatrzą bayraktary to szybko przestaną istnieć, amerykańców w tym głowa. Będzie ich o 10 mniej.
|
|
|
|
|
CYTAT Ten pajac Zelenski to ator ,ktoś go wynajął żeby grał .Jak dla mnie marny to aktor. Ronald Reagan też był aktorem,a został prezydentem USA. A co z Lechem Kaczyńskim ? To w czym problem? Teraz,u nas,jest"teatr jednego aktora",Jarka.który "zajumał" Polskę. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
Wczoraj ekipa telewizji Sky News pojechała do szturmowanego od wschodu przez wojska rosyjskie Siewierodniecka: |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|