|
|
|
Jak wam dziala dvbt2 hevc w naziemniej telewizji cyfrowej? Bo mi zniknęły Polsat tvn itp. A zostały tvp 3 rzeszow tvp1 tvp2 tvp kobieta , metro
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 19 Marz 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Multimedia - najtańszy pakiet TV, DVBT2 nic nie działa, zero sygnału
|
|
Dołączył: 24 Kwie 2008r. Skąd: Stalowa Wola/Zarzecz Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
U mnie są wszystkie programy a nawet więcej bo jest też nowy program Wydarzenia24. Programy są w jakości HD,ale są w innym miejscu więc przeszukaj.
PawloSt |
|
|
|
|
CYTAT Jak wam dziala dvbt2 hevc w naziemniej telewizji cyfrowej? Bo mi zniknęły Polsat tvn itp. A zostały tvp 3 rzeszow tvp1 tvp2 tvp kobieta , metro I tak ma być, do rycia beretu brakuje tylko tvp info |
|
Dołączył: 24 Kwie 2008r. Skąd: Stalowa Wola/Zarzecz Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ja odbieram 39 programów łącznie z tymi internetowymi takie jak:Kultura2; Historia2;ABC2;TVP GO;
PawloSt |
|
|
|
|
Nie mam dostępu do naziemnej,ale moja znajoma mówiła,że zmieniły się i doszły nowe kanały, ale"zakodowane".
Co to jest? SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
będzie ciekawa sytuacja z tymi co nie płacą abonamentu a złożą wnioski o sfinansowanie dekodera
|
|
|
|
|
Niestety nie działa.
Mimo że mam bardzo dobry telewizor z którego jestem mega zadowolony. Nie posiada on dekodera DVBT2.... I tak od wczoraj mam kilka kanałów zwykłej naziemnej w jakości HD Będe musiał w przyszłości dokupić dekoder i bawić się z dwoma pilotami |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Jak wam dziala dvbt2 hevc w naziemniej telewizji cyfrowej? Bo mi zniknęły Polsat tvn itp. A zostały tvp 3 rzeszow tvp1 tvp2 tvp kobieta , metro I tak ma być, do rycia beretu brakuje tylko tvp info Kocham Jedrule i jego kulture |
|