|
|
|
Właśnie dlatego nigdy nie zrozumiem , jak jedno gówno może być obrzydliwe, a drugie takie smaczne. Dla mnie jest nie pomyślenia by gówno wartościować...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
no jak by jakimowiczowi i reszcie płacili tym miodem kapiącym z ust dudu to by mi to latało koło dupy...
|
|
|
|
|
Jedyne dziadku co mogę ci doradzić to żebys gówno omijał z daleka. I to płynące z TVP, i to z TVN...
|
|
|
|
|
CYTAT Właśnie dlatego nigdy nie zrozumiem , jak jedno gówno może być obrzydliwe, a drugie takie smaczne. Dla mnie jest nie pomyślenia by gówno wartościować... dokładnie tak samo jak bronisz jednego gówna a atakujesz drugie gówno... |
|
|
|
|
Nieprawda dziadku. Miłośnicy gówna rządowego i opozycyjnego są dla mnie na tym samym poziomie rozwoju...
Rzecz w tym że obrońcy praworządności, próbują mi stręczyć gówno opozycyjne jako lepszą alternatywę dla gówna rządowego. A tak nigdy nie będzie. A przynajmniej dla mnie... |
|
|
|
|
Kupa Berlin-Moskwa jest wyjątkowo trująca dla Polaków.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Właśnie dlatego nigdy nie zrozumiem , jak jedno gówno może być obrzydliwe, a drugie takie smaczne. Dla mnie jest nie pomyślenia by gówno wartościować... dokładnie tak samo jak bronisz jednego gówna a atakujesz drugie gówno... PRZYGANIAŁ KOCIOŁ GARNKOWI |
|
|
|
|
CYTAT Nieprawda dziadku. Miłośnicy gówna rządowego i opozycyjnego są dla mnie na tym samym poziomie rozwoju... Rzecz w tym że obrońcy praworządności, próbują mi stręczyć gówno opozycyjne jako lepszą alternatywę dla gówna rządowego. A tak nigdy nie będzie. A przynajmniej dla mnie... Oj a właśnie że będzie. I to niedługo. Ceny energii będą jak za Donalda. Od kiedy były drastyczne wzrosty cen energii w taryfach dla firm? Przed wojną czy po rozpoczęciu? PISflacja czy Putinflacja? socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Właśnie dlatego nigdy nie zrozumiem , jak jedno gówno może być obrzydliwe, a drugie takie smaczne. Dla mnie jest nie pomyślenia by gówno wartościować... dokładnie tak samo jak bronisz jednego gówna a atakujesz drugie gówno... PRZYGANIAŁ KOCIOŁ GARNKOWI Tak tak , kacze gowno mniej gówniane ...widły masz to się przydają ... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT Właśnie dlatego nigdy nie zrozumiem , jak jedno gówno może być obrzydliwe, a drugie takie smaczne. Dla mnie jest nie pomyślenia by gówno wartościować... dokładnie tak samo jak bronisz jednego gówna a atakujesz drugie gówno... PRZYGANIAŁ KOCIOŁ GARNKOWI Tak tak , kacze gowno mniej gówniane ...widły masz to się przydają ... powiedziałeś co wiedziałeś |
|
|
|
|
CYTAT Oj a właśnie że będzie. I to niedługo. Ceny energii będą jak za Donalda. Od kiedy były drastyczne wzrosty cen energii w taryfach dla firm? Przed wojną czy po rozpoczęciu? PISflacja czy Putinflacja? Wasza centrala, a zatem i wy regresie będziecie straszyć Polaków inflacją, i obiecywać cuda na kiju po powrocie chyżego roja do władzy. Jeżeli zima będzie mroźna, zabraknie opału, a przynajmniej jego będą ceny kosmiczne to macie jakąś szansę na realizację swoich niecnych zakusów, regresie. Jeżeli pisorom dopisze trochę szczęścia to niestety po raz kolejny wasza menażeria będzie musiała obejść się smakiem... Tak jak już pisałem wcześniej, POKO-muna nie była, nie jest i nigdy nie będzie lepszą alternatywą dla obecnej marności. Wymiana jednych głupków i oszustów na drugich to żaden zysk dla Polski, regresie... |
|
|
|
|
POKOmeny to tylko strata dla RP ale indywidualnie, widma tych odebranych emerytur muszom ich tak manić,,,
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Tak jak już pisałem wcześniej, POKO-muna nie była, nie jest i nigdy nie będzie lepszą alternatywą dla obecnej marności. Wymiana jednych głupków i oszustów na drugich to żaden zysk dla Polski |
|
|
|
|
Marianna Szreiber i Grzegorz Braun też nią nie są, pizdas. Min. dlatego PiS wygra kolejne wybory. Opozycja w Polsce nie istnieje bądź nie ma nic do zaoferowania. Konfa przed najazdem ruskich bandytów na Ukrainę zdawała się być czymś w miarę atrakcyjnym . Niestety ostatnie wypowiedzi Korwina czy Brauna w moim mniemaniu zdyskredytowały tą formację...
|
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Wasza centrala, a zatem i wy regresie będziecie straszyć Polaków inflacją, i obiecywać cuda na kiju po powrocie chyżego roja do władzy. Jeżeli zima będzie mroźna, zabraknie opału, a przynajmniej jego będą ceny kosmiczne to macie jakąś szansę na realizację swoich niecnych zakusów, regresie. Jeżeli pisorom dopisze trochę szczęścia to niestety po raz kolejny wasza menażeria będzie musiała obejść się smakiem... Tak jak już pisałem wcześniej, POKO-muna nie była, nie jest i nigdy nie będzie lepszą alternatywą dla obecnej marności. Wymiana jednych głupków i oszustów na drugich to żaden zysk dla Polski, regresie... Jak na razie ceny paliw, węgla i gazu spadają. Ropa jest już w cenie z przed wojny, tylko na stacjach marazm Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
|
|
Bobku, o ile na rynkach światowych ropa nie będzie biła rekordów, to przed wyborami Obajtek obniży ceny paliwa do poziomu 6 złotych. A może i taniej. Dlatego narracja waszej centrali była ryzykowna i PiS po raz kolejny wygra wybory. Zostaniecie z jedną ręką na Konstytucji a drugą w dupie...
I piszę to bez satysfakcji bo tego Morawieckiego już dawno powinno nie być na stołku premiera. Nie mieliście programu, nie potrafiliście dotrzeć do zwykłych ludzi, wystawiliście oszusta jako szefa opozycji. To nie mogło się udać... |
|
|
|
|
Pocierasz już berło z radości ?
|
|
|
|
|
G7 już myśli o regulowanych cenach paliw,,, Czy naprawdę myślicie ze liberalna lewica popełni harakiri skoro są wyznacznikiem jedynie słusznej praworządności i kierują bankami światowymi? Naprawdę, we Włoszech to chyba czuć co lud o nich teraz myśli. O USA nawet nie będę wspominała, Trump urządza dożynki libtards gdzie tylko ma swojego kandydata,,, 100/100 Obudźcie się, które partie walnie najbardziej kryzys po rogach?
Dlatego Nie ma takiej wajchy której nie ruszą żeby nie wylecieć z hukiem ze stołków Rosja jest praworządnym partnerem biznesowym EU a RP niet PS> Ludzie nie są aż takimi gamoniami żeby nie wiedzieć komu zawdzięczają all that jazz. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Nie mieliście programu, nie potrafiliście dotrzeć do zwykłych ludzi, wystawiliście oszusta jako szefa opozycji. To nie mogło się udać A wy co zrobiliście, żeby było lepiej? |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Nie mieliście programu, nie potrafiliście dotrzeć do zwykłych ludzi, wystawiliście oszusta jako szefa opozycji. To nie mogło się udać A wy co zrobiliście, żeby było lepiej? To czego nie zrobiliscie wy |
|
|
|
|
CYTAT Pocierasz już berło z radości ? Pisałem już wcześniej że świadomość porażki waszej menażerii nie sprawia mi satysfakcji, dziadku. Twój ( wasz ) mokry sen zmieni się w koszmar, kiedy chyży rój wkraczający tryumfalnie do KPRM ( na paskudnej wielkiej chabecie) zajebie we framugę i obaj upadną na progu... |
|
|
|
|
CYTAT A wy co zrobiliście, żeby było lepiej? Jak dla mnie pizdas, wasza centrala a zatem i wasza menażeria, wykazuje za dużo krytykanctwa a za mało pragmatyzmu. Nie macie żadnych racjonalnych argumentów poza odebraniem pisiorom władzy. Bezpartyjni wolnościowcy i dewianty podkarpackie pewnie pójdą wrzucić wyborczy szton za powrotem praworządności, niemniej to wszystko za mało... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT A wy co zrobiliście, żeby było lepiej? Jak dla mnie pizdas, wasza centrala a zatem i wasza menażeria, wykazuje za dużo krytykanctwa a za mało pragmatyzmu. Nie macie żadnych racjonalnych argumentów poza odebraniem pisiorom władzy. Bezpartyjni wolnościowcy i dewianty podkarpackie pewnie pójdą wrzucić wyborczy szton za powrotem praworządności, niemniej to wszystko za mało... Ty tylko krytykujesz krytykantów Też zero propozycji... |
|
|
|
|
Spokojna wasza rozczochrana.
Pan już boi się wyjść do suwerena. Robi z siebie męczennika porównując do Popiełuszki. Przekonuje że brał udział w wydarzeniach w stoczni w Warszawie i Wrocławiu... Wiedz za coś się dzieje. Ja jestem dobrej myśli. Osiem gwiazdek i do przodu idzie dobrze będzie lepiej socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT Spokojna wasza rozczochrana. Pan już boi się wyjść do suwerena. Robi z siebie męczennika porównując do Popiełuszki. Przekonuje że brał udział w wydarzeniach w stoczni w Warszawie i Wrocławiu... Wiedz za coś się dzieje. Ja jestem dobrej myśli. Osiem gwiazdek i do przodu idzie dobrze będzie lepiej To masło za 2 zeta i benzyna za 4, i 4 dni pracy jak ci obiecał tusk, to będzie dobrze i lepiej? te twoje 8 gwiazdek i do przodu, brzmi tak samo załośnie jak koko dżambo i do przodu |
|