|
|
|
CYTAT Styczeń zapowiada się „ bardzo gorący „ Bardzo,bardzo gorący. Od palonych opon pod Sejmem. nieRząd podobno zamówił milion "koksiaków" gdzie niczym w stanie wojennym,pierwszy sort,na ulicy,będzie się mógł ogrzać. Drugi sort, zbiera chrust i szyszki. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Przymrozki zapowiadają
Się dzieje proszę państwa. Uszy odmrozi. https://tvrepublika.pl/Ale-zzzzzimno-Pierwsze-przygruntowe-przymrozki-Wiemy-gdzie-wystapia,141701.html W Europie susza a w Pakistanie leje za nas i za nich https://twitter.com/US_Stormwatch/status/1564444648742850560?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1564444648742850560%7Ctwgr%5E752e51a268cd38558dbe48b078fb286241ad3e72%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Ftvrepublika.pl%2FPakistan-tonie-Jedna-trzecia-kraju-pod-woda-ludzie-blagaja-o-pomoc-wideo141697.html Niech przyjdą takie powodzie w Polsce!! Może to pokona "Bób hummus włoszczyzna". Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Polskie"patriotyczne"ławki w kolorach sowieckiej flagi.
Co za zjeb to wymyślił. link do artykułu. https://www.onet.(...)79cfc278 SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Co do suszy,to jesteśmy w Europie na 4 miejscu... od końca jeśli chodzi o bezpieczeństwo hydrologiczne.
Qrva mać,nawet nie trzecim,bo przynajmniej byłoby podium. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
https://youtu.be/SYSuj0GzDO0
Jaki węgiel pis sprowadza do Polski Polska byla potęga węglowa i starczalo nawet na export. A teraz jestesmy importerem takiego chłamu, pyłu i kamieni. |
|
|
|
|
Każdy jest wściekły na Zielonych. Zawsze powtarzałam ze puszczą nas z torbami. Remontują na gwałt elektrownie jądrowe a to oznacza ze ruski Rottweiler w najbliższej przyszłości szczek nie otworzy na karku ofiary. Chociaż kto wie gdy każdy kombinuje blok Korea/Chiny/Rosja/Niemce robi wrażenie ale słabo im idzie,,,
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
A pseudo lasy państwowe to prywatny folwark. Nie mają drewna do sprzedazy zwyklemu Kowalskiemu. Leśniczy ma dla swoich znajomych i tyle, i ściemniają ze ludzie zapisani czekaja 3 miesiace na drewno. Wiem bo dzwoniłem po wszystkich. Banda złodzieji.
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Każdy jest wściekły na Zielonych. Zawsze powtarzałam ze puszczą nas z torbami. Remontują na gwałt elektrownie jądrowe a to oznacza ze ruski Rottweiler w najbliższej przyszłości szczek nie otworzy na karku ofiary. Chociaż kto wie gdy każdy kombinuje blok Korea/Chiny/Rosja/Niemce robi wrażenie ale słabo im idzie,,, Ty, stolec. Czytaj co wklejasz. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Nie napinaj się tak bardzo Anżej Plany na weekend na błoniach?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Za Folksdojczy i Sowieciarzy nie byłoby nas Herbatko.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zamarzniesz Madras.
Kacapy wprowadzili zakaz eksportu do Polski węgla,gazu,a teraz jest embargo na... walonki i kufajki. Jest zakaz Kociorza z Żoliborza dla Polaków, na palenie oponami w piecach. Bardzo dobrze!!!? Przydadzą się pod Sejmem i na Nowogrodzkiej. "Na teraz" mam 6 sztuk osobówek, dwie od traktora i karton gnijących jajek. Pomidory dokupię w Biedrze. Na Jarku,oszczędzał nie będę. PS.O kartonie tequili dla mnie i znajomych, nie wspomnę... SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Zamarzniesz Madras. Kacapy wprowadzili zakaz eksportu do Polski węgla,gazu,a teraz jest embargo na... walonki i kufajki. Jest zakaz Kociorza z Żoliborza dla Polaków, na palenie oponami w piecach. Bardzo dobrze!!!? Przydadzą się pod Sejmem i na Nowogrodzkiej. "Na teraz" mam 6 sztuk osobówek, dwie od traktora i karton gnijących jajek. Pomidory dokupię w Biedrze. Na Jarku,oszczędzał nie będę. PS.O kartonie tequili dla mnie i znajomych, nie wspomnę... tobą, baranie powinni rzucic w jarka. Jesteś na tym samym poziomie co opona, zaraz przed zgnilym jajem |
|
|
|
|
CYTAT tobą, baranie powinni rzucic w jarka. Jesteś na tym samym poziomie co opona, zaraz przed zgnilym jajem" jest oddanie dla prezesa ( za prezesa ) |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Znalazłeś profil stolca? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT [cytat] tobą, baranie powinni rzucic w jarka. Jesteś na tym samym poziomie co opona, zaraz przed zgnilym jajem Neptunku Ogłosiłem konkurs. Będziesz walczył o 4-tą pozycję.Chodzi o to jak mam ciebie traktować. Jaka konkurencja? Do podium kandydują- pies Pluto i kot Alik . Kto jest przeciwnikiem dla ciebie? To Jaro,Donek.Maciorek i pani Paw...icz oraz świnia mojego znajomego. Staraj się debilcze,chociaż i tak wiadomo,że wygrasz,ośli capie. PS.Swinia skończy jako kabanosy. Wtedy ty, przejmiesz jej imię-Krzywy Ryj. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT
Znowu PutinInflacja pójdzie w górę. Onuce i wolnościowcy wystąp ! Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
https://twitter.com/gfkot/status/1576301328384462849
https://twitter.com/ArturooArtur/status/1576275761849196545 Dziadyga już totalnie nie ogarnia |
|
|
|
|
Zaskakująca szczerość rządu. W "skrajnych przypadkach" możemy być uznani za niewypłacalnych
https://businessinsider.com.pl/gospodarka/makroekonomia/zaskakujaca-szczerosc-rzadu-w-skrajnych-przypadkach-mozemy-byc-niewyplacalni/r8jpw5d |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT [cytat] tobą, baranie powinni rzucic w jarka. Jesteś na tym samym poziomie co opona, zaraz przed zgnilym jajem Neptunku Ogłosiłem konkurs. Będziesz walczył o 4-tą pozycję.Chodzi o to jak mam ciebie traktować. Jaka konkurencja? Do podium kandydują- pies Pluto i kot Alik . Kto jest przeciwnikiem dla ciebie? To Jaro,Donek.Maciorek i pani Paw...icz oraz świnia mojego znajomego. Staraj się debilcze,chociaż i tak wiadomo,że wygrasz,ośli capie. PS.Swinia skończy jako kabanosy. Wtedy ty, przejmiesz jej imię-Krzywy Ryj. Wodorosty jusek. Postaraj się bardziej |
|
|
|
|
Czy jest jakiś zakład bukmacherski,który przyjmuje zakłady,kiedy Jaro i jak, "odwali kitę"?
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
@jusek: pewnie tak, ja jednak bym się założył jak się psy na kości po tym fakcie rzucą, który będzie głośniej ujadał...
|
|