|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT No ja tak. Ale co z twoją matką? Spokojnie twoja matka też pójdzie w piach. Uwierz że nad grobem twojej starej, przypomniesz sobie moją ksywe z forum. Nara frajerze |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Hahhahahahahha teraz napewno zapamiętasz buhhahaha grzebanie truchła twojej starej czyli twojej matki. Neptun1983 . Ejakulancie. .NEPTUN 1983. |
|
|
|
|
CYTAT Moja nie żyje od 2007 Na pewno chcesz ją wykorzystywać do durnego napierdalania na tym forum? Chyba jej nie kochałeś. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Moja nie żyje od 2007 Na pewno chcesz ją wykorzystywać do durnego napierdalania na tym forum? Chyba jej nie kochałeś. zjebie. Ty zacząłeś wstawkami z matkami. wyskoczyłeś ze spaczeniem umsysłowym kontentu "matki". więc bierz na "psełdoklate " ciury. Jebał cie pies i twoją matke też. I zapamiętaj. ,NEPTUN 1983. NAD GROBĄ STAREJ ZAPŁACZESZ. NEPTUN1983 |
|
|
|
|
@madras: ale co się "kopiesz z koniem", radzieckie geny się przebijają, tam nie było pojęcia "matka", a tym bardziej szacunku dla osoby matki. Równie dobrze maciora mogła go spłodzić, dla niego bez znaczenia... Zastanawia mnie tylko jedno, czy dawanie praw wyborczych takim pasożytom, to nie jest jak dawanie brzytwy małpie... nie dość, że sama się potnie, to jest niebezpieczna dla otoczenia... a nie czekaj, a co się dzieje teraz w tak zwanej polsce... małpiszony z pisu naqr...ą się z małpiszonami z po, przy akompaniamencie babunów z konfederacji i bonobo z lewicy...
|
|
|
|
|
CYTAT Równie dobrze maciora mogła go spłodzić, dla niego bez znaczenia. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Równie dobrze maciora mogła go spłodzić, dla niego bez znaczenia. Zakwiczysz. Neptun1983 |
|
|
|
|
CYTAT Zakwiczysz Jak twój stary jak cię zobaczył? |
|
|
|
|
Panowie i pedałowie,we wpisach raczej nie mieszałbym do tego rodziców swoich oponentów.
To że proces wychowawczy był jaki był-trudno. Może wada genetyczna ,czy ewent.nastąpił uraz fizyczny,syndrom bezrobocia,bycie znanym politologiem, zacofanie cywilizacyjne albo miejsce pochodzenia np."I cóż że ze Szówska".. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Ale dlaczego nie rodziców? Jusek boisz się o swoją starą?
Przecież całkiem nieźle się trzyma |
|
|
|
|
Moi Rodzice,od dawna nie żyją.
----------------------- A ta ze zdjęcia,nadaje się do"tartaku". SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Zakwiczysz Jak twój stary jak cię zobaczył? Dobry z ciebie rigcz i bandyta wscieknięty. Forumowy kozak, walacy gruche do zdjeć z neta. Kochajacy tekst o matce. Czekam na twoją fraze o bigosie i sraniu frajerze |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Też o tym pomyślałem. W punkt. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Też o tym pomyślałem. W punkt. PiS dzieli biedę. Polską klasę średnią zamienili w biedotę. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Regres, od ilu zer zaczyna się klasa średnia, Zdradek poziom?
PS. Chrust jak mróweczka zbierałam na grzybobraniu, cukru nakupiłam pod Grunwaldówke i pietruszki na rosół. Ziemniaki podbiorę dziczkom w lesie z kopca. Węgla cała góra w loszku czeka to może dociągnę jakoś do jesieni zanim Donek wróci i będzie tak jak było klasie średniej? Ale nie tylko tu zajdzie zmiana: KORWiN zmienia nazwę. Stowarzyszenie "Nowa Nadzieja" wzywa partię Sławomira Mentzena do zmiany nazwy. "Partia KORWiN miała świadomość, że Nowa Nadzieja już dawno funkcjonuje, w naszym przypadku od trzech lat na Dolnym Śląsku i jest związana z zupełnie innymi poglądami, niż te, które są przez działaczy Korwin-Mikkego lansowane" - przekonuje członkowie stowarzyszenia. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Poziom "dajta nam zasiłki a tłustym kotom pozwolimy+"?
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Nie podzielisz się ustawką na wyborach ?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Nie podzielisz się ustawką na wyborach ? stolec, swój cenny głos oddasz oczywiście na pis. Przecież "dajo" Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Należy wprowadzić podatek o posiadania kota.
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT O qrwa nawet jeśli ktoś to ludziom powie wprost Nie poczują sie dymani bo maja 500+ A jak czarnek sie weźmie to zrobi z dzieci intelektualne braki Zamiast Polaków zostaną Pustaki. Jak widac metoda ta już działa Nadchodzi pokolenie braku intelektu. Voila |
|