Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
nadal nic w temacie, że za tego złodzieja tuska była droższa ropa na giełdach, a na stacji cena benzyny niższa? Orlen wtedy dotował cenę dla mas, czy może jednak Madzia Ogórek ma rację i ta cena jest po to by Czesi i Niemcy nie wykupili naszej benzyny?
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Nie umiem na to odpowiedzieć, opasie. Chciałbym jednakowoż w końcu się dowiedzieć: ile to jest sporo później?
I ewentualnie ile sztab POKO wam płaci od posta? |
|
|
|
|
Ropa na rynkach wzrosła około 30% na stacji dobrze ponad 60%. Przypominam, że mamy obniżony VAT do 8%, więc trzeba porównywać cenę ze stycznia do dzisiejszej w kwocie netto.
No ale wszelkiej maści partyjni trole zajmują się pierdołami jak widać w tym wątku. Tak wyraźnie już dawno nie było widać kto działa na partyjne zlecenie. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Opasie, a pamiętasz już ile to jest sporo później?
Od razu wiadomo kto dostaje instrukcje z tematem wiodącym... |
|
|
|
|
W Wolnej Polsce benzyna będzie za złotówkę. A kombatanci walki o praworządność będą mieć dodatkowe upusty...
|
|
|
|
|
CYTAT W Wolnej Polsce benzyna będzie za złotówkę. A kombatanci walki o praworządność będą mieć dodatkowe upusty... |
|
|
|
|
Oni nie dostaną, pizdas...
Jak mówią ( piszą) miłujący praworządność: ***** PiS, Konfę i Kukiza! |
|
|
|
|
Głowa boli. Socjaliści, wszędzie socjaliści Anżej. Dla odmiany od w/w libertynów rząd gwarantuje tonę wyngla za 1000 PLN. Mam nadzieje ze z naszych kopalni i od naszych kupców a nie od Folksdojczów, Sowieciarzy i Franc.
Ja tu żyć w wolnej Polsze? Bienzyna budiet przymusowa po złotówce a samochód elektryczny miarą obywatelskości. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Głupich nie brakuje. Bieda w Polsce ale wina Tuska.
Ekonomiczni ibecylowie niech zaprezentują teraz wartość koszyka jak to robili z premedytacją jako opozycja. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
PS.
Sprawdziłam co się dzieje za Bidena/Harris w USA. Strasznie im bienzyna podrożała. Czas wyciągnąć folie z szafy bo Marksjanie wylądowali. Co się dzieje z globalistami, Ameryka śpi na ropie,,, To było pytanie do samodzielnie myślących. https://gasprices.aaa.com/state-gas-price-averages/ Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
No strasznie im podrożało z 4,5 na 5,9 zł
|
|
|
|
|
Kiedy Donald Tusk przywróci praworządność, cena paliwa spadnie . Koszyk znowu będzie pełny...
|
|
|
|
|
Tak, gdy międzynarodówka Zielonych połączy się w obywatelski krąg bienzyna będzie po złotówce a Ruskie w EU.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT No strasznie im podrożało z 4,5 na 5,9 zł Relatywnie za Bidena o 100% Green Deal Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
A ja poważnie pytam czy z jednego domu jesteście?
|
|
|
|
|
Razem z Piotrem Kraśko jedna krew
Niezłomnego dziennikarza wolności i autorytet moralny niewykluczających wolnościowców zaszczuły polskie siepacze. Kto następny? KE popełniła błąd dając juncie pożyczkę na KPO. Mam pełne zaufanie ze przywiślańska Rezydentura storpeduje każdą złotówkę wydaną na projekty bez 50% zatrudnienia na nich przez Zielonych i Tęczowych. Taka dyskryminacja woła o prawilną pomstę do Brukseli. PS. Będę rzetelnie raportowała postępy demokratyzacji polskiej junty. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
A ja poważnie pytam, po ile musi być benzyna by ten ciemny lud w końcu wybrał ludzi uczciwych i wiarygodnych?
|
|
|
|
|
Po eksterminacji Lisa i Kuby z mediów polskojęzycznych znaki stają się czytelne. Kto przytuli wojujących hejterow po nieboszczce Pełniącej Obowiązki? Hałownia, Kasiarz-Kamysz, Czarzasty-Biedroń ich nie uwiedzie,,, Czyżby zagranica oddelegowała Trzaskającego-Rabieja ?
"Będziesz Pan wisiał" sygnalizowało absztyfikantów Korwina ale oni nie mogą zrealizować tego co obiecują z powodów naturalnych. Trzaskający-Rabiej wydaje się być najbardziej kosmopolitycznie oderwany od otaczającej Polaków rzeczywistości. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Strach przed utratą 500+ i wizją pracy jest u was przerażający
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Strach przed utratą 500+ i wizją pracy jest u was przerażający Człowiek miłujący praworządność nie może się bać. Wizja wolnej i praworządnej Polski ( z paliwem za złotówkę) dodaje sił... |
|
|
|
|
CYTAT Głowa boli. Socjaliści, wszędzie socjaliści Anżej. Dla odmiany od w/w libertynów rząd gwarantuje tonę wyngla za 1000 PLN. Mam nadzieje ze z naszych kopalni i od naszych kupców a nie od Folksdojczów, Sowieciarzy i Franc. Ja tu żyć w wolnej Polsze? Bienzyna budiet przymusowa po złotówce a samochód elektryczny miarą obywatelskości. Ty faktycznie jesteś trolem partyjnym Nazywasz mnie socjalistą?? Orlen rzeźbi nas na paliwie mając wysoką marżę. Ja nie chcę dopłat do paliwa tylko normalnych marż. Zaraz pewnie napiszesz o wolnym rynku, nie widząc monopolu Orlenu. Ale czego wymagać od głupiego trola Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT No strasznie im podrożało z 4,5 na 5,9 zł Relatywnie za Bidena o 100% Green Deal 100%??? ty chociaż liznęłaś matematyki? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT A ja poważnie pytam, po ile musi być benzyna by ten ciemny lud w końcu wybrał ludzi uczciwych i wiarygodnych? Najpierw społeczeństwo musi się pozbyć takich kurew jak ty i art2deko Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Opasie a pamiętasz już ile to jest sporo później?
Chrum chrum prosiaczku... |
|