NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 30 31 32 33 34 35 36 ... » »»
PIS=DROŻYZNA ,
ff
Wysłany: 26 Lip 2023r. 14:58  
CYTAT
Nie ma mniejszego zła, zło to zło...
Bronek odpierdalał numery z szogunami itp ,jakoś nie bardzo interesowala mnie polityka i może nie pamiętam poważniejszych tematów ,ale o ile na robienie siebie debila w obu przypadkach mogę przymknąć oko, przynajmniej materiał na memy jest w sieci goodto kłanianie się obcej armi, przemowy po rusku, okrzyki słava... i wiele innych sytuacji gdzie jako głową narodu sam poniżał swoje stanowisko lub pozwalał na to innym , śmieszne już nie jest ...
Miałeś chyba mało sytuacji naprawdę trudnych do wyboru jeśli uważasz że nie można wybrać mniejszego zła.Tak samo jak z kłamstwem a nie mówieniem całej prawdy.

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 26 Lip 2023r. 14:58  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Lip 2023r. 18:04  
Bolec tak nawybieral mniejsze zło że Donald wrócił do łask. Efekt odwrotny do zamierzonego.

Czyli jakby iść tą logiką i popatrzeć na wyborców PiSu to są głupcy a ty Bolek to tylko półgłówek?

socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Lip 2023r. 00:24  
Nie tak dawno była fuzja Orlenu z Lotosem.całus
To polskie spółki notowane na giełdach.good
Na przejęciu Lotosu akcjonariusze Orlenu stracili niemal 6 mld.złotych.:szok:
Akcje Orlenu spadły o 4,4 mld.zł.placze
Gdzie tu qrva zysk?nie wiem
Pytajcie arabusów z saudyjskiej firmy Aramco.chytry
I węgierski koncern naftowy MOL,zajmujący się produkcją i sprzedażą paliw i tp.jezyk
O Tych z naszego nieRządu pytał nie będę,bo zrobili przekręt stulecia.potluczony
Kasy wystarczy dla ich prawnuków,chociaż Jarek,nierozpłodzony, do grobu,kasy nie zabierze.3m sie

SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Lip 2023r. 00:27  
Jak to jest,że kiedy w Tokio jest np.3.00,to w Nowym Jorku 13.00,a w Szówsku dalej,niezmiennie,średniowiecze?chytry

SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Lip 2023r. 00:33  
Kartka "do" kalendarza...
W wieku 56 lat zmarła piosenkarka Sinead O'Connor.zdegustowany

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Lip 2023r. 08:41  
Obrazek

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Lip 2023r. 15:30  
Obrazek

Obrazek

Obrazek

CYTAT
A nawet jak wam plunąć w twarz To wy mówicie że deszcz pada Jeba*a wasza partia mać Co mi ojczyznę okrada

Tekst pochodzi z https://www.tekst(...)sld.html

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Lip 2023r. 15:46  
Regres się stacza za Donkiem umiech

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Lip 2023r. 16:46  
Nie ja się staczam.
To był tekst kukiza, ściema Rydzyka i kultura Kaczyńskiego.

Donald rośnie w siłę. Donald to potęga.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Lip 2023r. 18:01  
a cukier krzepi umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Lip 2023r. 18:32  
CYTAT

Donald rośnie w siłę. Donald to potęga.

Zmień lekarza.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Sie 2023r. 10:00  
Obrazek

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Sie 2023r. 17:38  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Sie 2023r. 18:07  

Kto i dlaczego odbiera rozum?
Obrazek

"My nie jesteśmy prounijni, proeuropejscy, my jesteśmy, k***a, antypisowscy" - standard, jedno zdanie trzy kłamstwa.

"Zdecydowaliśmy wspólnie, że tej sprawy nie komentujemy" - powiedział w rozmowie z WP poseł Marek Rutka, współprzewodniczący Nowej Lewicy na Pomorzu.

A kto by grzebał na trzy miesiące przed wyborami w ptasim guano posłanki nie wiem Śmierdzi

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Sie 2023r. 10:23  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Sie 2023r. 15:59  
Złodzieje z PiSu rozdali sobie nagrody za naprawę Pisowskiego Ładu. Gratulacje. Pozdrowienia do więzienia. Powinni zwiększyć odsetek więźniów głosujących na PiS.

Jak tam Pisowski Ład? Pamiętajcie to kłamstwo Pinokia?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Sie 2023r. 22:34  
CYTAT
Złodzieje z PiSu rozdali sobie nagrody za naprawę Pisowskiego Ładu. Gratulacje. Pozdrowienia do więzienia. Powinni zwiększyć odsetek więźniów głosujących na PiS.

Tak z czystej ciekawości,pytanie do Ciebie.Jak to jest że państwo rozdaje tyle pieniędzy a jakoś funkcjonuje.Gdzie druga Grecja,Wenezuela.Ja się domyślam a Ty?Leca fajne spoty w radiu na ten temat.Nie tylko w polskim radiu.W pracy słuchają znajomi RMF i tam to usłyszałem.Ja słucham jedynki.Radio które mówi o Polsce...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Sie 2023r. 23:07  
CYTAT
państwo rozdaje tyle pieniędzy a jakoś funkcjonuje

No właśnie "jakoś", a powinno dobrze!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Sie 2023r. 23:10  
Panstwo rozdaje i nadal funkcjonuje bo przyznajemy sobie sami. Tak więc jak wąż zjadający swój ogon nigdy nie zostanie pożarte.

Ja słucham PR24. To jakaś grubsza akcja urabiania przed wyborami.

Polska wydaje 3 razy więcej na pisowskie reżimowe media propagandowe niż na wszystkie szpitale kliniczne w Polsce.

Jakie kwoty zgarnia aparat partyjny socjalistycznej republiki ludowej?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Sie 2023r. 08:51  
CYTAT
CYTAT

Tak z czystej ciekawości,pytanie do Ciebie.Jak to jest że państwo rozdaje tyle pieniędzy a jakoś funkcjonuje.Gdzie druga Grecja,Wenezuela.Ja się domyślam a Ty?Leca fajne spoty w radiu na ten temat.Nie tylko w polskim radiu.W pracy słuchają znajomi RMF i tam to usłyszałem.Ja słucham jedynki.Radio które mówi o Polsce...

tak jak i w tvp umiech
żebyście chociaż słuchali swojego prezesa, już wam tłumaczył , że nie ma worka z pieniędzmi, że musi wam zabrać a wy dalej swoje .... krew w piachmlotek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Sie 2023r. 08:52  
CYTAT
CYTAT
państwo rozdaje tyle pieniędzy a jakoś funkcjonuje

No właśnie "jakoś", a powinno dobrze!
Czyli jest gorzej niż było?Napiszcie mi co było lepsze w kraju 10,15 czy 20 lat temu?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Sie 2023r. 09:02  
CYTAT
CYTAT
CYTAT

tak jak i w tvp umiech
żebyście chociaż słuchali swojego prezesa, już wam tłumaczył , że nie ma worka z pieniędzmi, że musi wam zabrać a wy dalej swoje .... krew w piachmlotek
Taa,krew w piach.Czyli nie wierzycie w uszczelnienie szarej strefy,firmy które wałki robiły na Vacie?Nie mówimy o milionach tylko o miliardach złotych!Pamiętam jak Polacy za granicą zawsze się chwaliły o dotacjach państwowych w państwach gdzie przebywają,żyją i pracują ale jak u nas wprowadzili to lament jak tak można rozdawać!Przez te 8 lat rozdawnictwa państwo by już dawno upadło a tutaj proszę nawet drogi są porządne ale pewnie one też za grosze były zbudowane.Aha to rozdają tyle lat i jeszcze sami kradną,tłuste koty PiS-u i dalej są pieniądze.To co z tymi pieniędzmi robili poprzednicy?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Sie 2023r. 09:36  
tak jak byś się cieszył z tego że pge, pgnig, orlen , węgiel i inne notują rekordowe zyski good
szkoda , że nie uszczelnili złodziei ze spółek mlotek
wiem , wiem, też oglądam tvp i słuchając przekazu mógłbym wyciągnąć podobne do twoich wnioski :cwaniak:

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Sie 2023r. 12:18  
CYTAT
tak jak byś się cieszył z tego że pge, pgnig, orlen , węgiel i inne notują rekordowe zyski good
szkoda , że nie uszczelnili złodziei ze spółek mlotek
wiem , wiem, też oglądam tvp i słuchając przekazu mógłbym wyciągnąć podobne do twoich wnioski :cwaniak:
Nie uszczelnili złodziei ze spółek czyli kradną i dalej są pieniądze.Napisałem wcześniej o PLL LOT i ich strasznym zadłużeniu i chęci sprzedaży Lufthansie a tu nagle po zmianie rządzących linie idą jak burza wraz z flotą i infrastrukturą.Ponawiam pytanie:Co było lepszego w Polsce,co się działo,jak się żyło kilkanaście,20-25 lat temu.Co lepszego niż teraz i z chęcia poznam program NAPRAWY przez opozycję w razie wygranych wyborów.Biało-czerwone serca.Jprd!Nie wierzę...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Sie 2023r. 12:41  
Gościu żydzi założyli państwo na pustyni które jest potęgą mimo że wszędzie dookoła wróg.

Niemcy przegrali wojnę i są potęgą.

Ty po dwóch kadencjach PiSu i latach w rządzie wcześniej piszesz że się coś tam"polepszyło". Złodzieje z PiSu tłumaczą się Tuskiem, wojną na Ukrainie czy też katarem...

Prywatna wiadomość 

«« « ... 30 31 32 33 34 35 36 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »