NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 32 33 34 35 36 37 38 ... » »»
PIS=DROŻYZNA ,
ff
Wysłany: 11 Sie 2023r. 05:10  
Może i tak jest. Jednak ze złem się walczy a nie je wybiera. mlotek

socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 11 Sie 2023r. 05:10  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Sie 2023r. 08:27  
CYTAT
CYTAT
przekonałeś mnie, na następne wakację jadę nad morze z kukurydzą:cwaniak:

no jednak cos się zesrało , nie macie większości , dalej musicie dosypywać socjlalu, straszyć babki nie wiem
po tylu latach dobrobytu z wizją na jeszcze większy nie wiem
tacy niewdzięczni wyborcy czy jak?
Chodziło mi o pracę wyłącznie dla młodych,sezonową.Młodzi i tak np.w Stalówce nie zostaną.To miasto umarło,młodych ciągnie wielki świat,kolorowy,wolny.Mi brakuje tylko sportu na dobrym poziomie.Mam nadzieje że z pracą będzie coraz lepiej i z zarobkami.Koreańczyk ponoć na pytanie prezia superiora jak znajdzie ludzi do pracy w swojej fabryce powiedział;,,Dam im tysiąc więcej niż u Ciebie''.Kopara delikatnie opadła felgowemu i po rozmowie.Oby zaczęli walczyć o ludzi pensjami a nie ugadywaniem się na pewną medianę.I tak na koniec naprawdę bardziej mi do PiS-u bo Oni dla mnie bardziej są wiarygodni jako Polacy,rozumiesz.I to jest to mniejsze zło o którym pisałem.Akurat im najgrożniejszym rywalom nie wierzę,po prostu ku.wa nie wierzę...

patrzysz na pinokia, obajtka, maciore i resztę , myślisz ... wiarygodne chłopy... uśmiech no ok, każdy ma swoją definicję wiarygodności

fajnie, pensje rosną tylko wraz z nimi ceny , jak pamiętasz już byliśmy milioneramiuśmiech

dalej nie odpowiedziałeś na nurtujące mnie proste pytanienie wiem

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Sie 2023r. 09:28  
CYTAT
Może i tak jest. Jednak ze złem się walczy a nie je wybiera. mlotek
Nie skłamałeś nigdy,powiedzmy dla kogoś ważnego,w ważnej sprawie?Nie zdarzyło Ci sie nie powiedzieć całej prawdy?Świadomie ale tezżeby komuś pomóc?Gdybys musiał coś zrobić,niekoniecznie dobrego ale żeby ratować bliską Tobie osobę?Załatwić Jej np. przeszczep organu chociaż są inni,pierwsi w kolejce?Nawet zeznać w Jej sprawie gdyby miała kłopoty i od Ciebie zależałby Jej dalszy los?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Sie 2023r. 16:05  
Np. bić kogoś to zły uczynek. Ale już nastukać komuś kto ci nęka młodszego brata złym uczynkiem nie jest.
umiech

Wybacz ale chyba już nie będę się rozpisywał bo za dużo czasu spędzam za forum :/

pozdrawiam wszystkich i pamiętajcie na jesieni na Donalda Tuska potluczony

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Sie 2023r. 16:06  
3m sie

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Sie 2023r. 19:37  
https://twitter.com/MorawieckiM/status/1690038559237976073?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1690038559237976073%7Ctwgr%5E1ed3eabd4c92b820273321282ec827355d608847%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fniezalezna.pl%2F494141-premier-morawiecki-ekipa-tuska-wyprzedawala-dobra-narodowe-aktywa-1000-spolek-za-58-mld-zl

pAMIETAMY rEGRESIE,,, cool girl oszustów i lodziarnie

Obrazek
Regres dostanie soczystej trawki do szczypania a reszta miskę ryziu i chwilówkę.

PS.
Samorządowe Śmieci i Rtęć też pamiętamy
Blokady wszystkich inwestycji, od via Carpathia po Centralny Port umiech
Ciągle Targowicy polskojęzycznej jest mało 3m sie

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Sie 2023r. 23:45  
CYTAT
Np. bić kogoś to zły uczynek. Ale już nastukać komuś kto ci nęka młodszego brata złym uczynkiem nie jest.
umiech

Wybacz ale chyba już nie będę się rozpisywał bo za dużo czasu spędzam za forum :/

A czemu nastukać?Wytłumacz,masz dziecko,bądż wzorem.Świruje ale chodzi mi o wybór który wtedy podjąłeś.Może ten chłopak miał ADHD,Aspergera lub autyzm.Działałeś lub działałałbyś intuicyjnie a każdy jest inny i rozkminia to na swój sposób.Ktoś powiedział.,,Tak mnie wychowali''.Uwierz mi że są sytuacje,w ch.j skrajne w życiu w których sprawdzasz swoje człowieczeństwo.Można grzeszyć mową,czynem,myślą lub zaniedbaniem i to są ku.wa piękne słowa.Każdy z Nas z osobna odbierze je na swój sposób.Zdradzić żonę a myśleć o innych z językiem na wierzchu.Zabić kogoś czy zlecić komuś zabicie.Czy jeden grzech równa się drugiemu?Nie o to chodzi.Chodzi o to żeby zacząć od siebie i spojrzeć sobie w lustro i dawać z siebie to co najlepsze...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Sie 2023r. 08:12  
CYTAT
CYTAT
umiech

A czemu nastukać?Wytłumacz,masz dziecko,bądż wzorem.Świruje ale chodzi mi o wybór który wtedy podjąłeś.Może ten chłopak miał ADHD,Aspergera lub autyzm.Działałeś lub działałałbyś intuicyjnie a każdy jest inny i rozkminia to na swój sposób.Ktoś powiedział.,,Tak mnie wychowali''.Uwierz mi że są sytuacje,w ch.j skrajne w życiu w których sprawdzasz swoje człowieczeństwo.Można grzeszyć mową,czynem,myślą lub zaniedbaniem i to są ku.wa piękne słowa.Każdy z Nas z osobna odbierze je na swój sposób.Zdradzić żonę a myśleć o innych z językiem na wierzchu.Zabić kogoś czy zlecić komuś zabicie.Czy jeden grzech równa się drugiemu?Nie o to chodzi.Chodzi o to żeby zacząć od siebie i spojrzeć sobie w lustro i dawać z siebie to co najlepsze...
Tak,to są wyrzuty sumienia...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Sie 2023r. 10:47  
Nowy pomysł pis czylismiech2 TRUMNA PLUS dla emerytów.Ale w zamian za to emeryci będą musieli oddać prawa jazdy po 70 roku życia.Kto jest za tym pomysłem?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Sie 2023r. 22:29  
Konfa+, to byłaby dopiero trauma na padoku. Ale uspokójcie się, cool girl pewnie,,,,, Konfa )

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Sie 2023r. 14:25  
CYTAT
Nowy pomysł pis czylismiech2 TRUMNA PLUS dla emerytów.Ale w zamian za to emeryci będą musieli oddać prawa jazdy po 70 roku życia.Kto jest za tym pomysłem?

Miałbyś odwagę zatrzymać prawo jazdy Jarkowi?chytry

SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Sie 2023r. 18:17  
Wzrost cen zaczyna się stabilizować. Wkład 25% wolnorynkowej "zaradności" zroluje się najszybciej.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Sie 2023r. 01:11  
CYTAT
Wzrost cen zaczyna się stabilizować. Wkład 25% wolnorynkowej "zaradności" zroluje się najszybciej.

Strasz Polaków że bedą musieli jeść robaki,tak jakby nie jedli ośmiiorniczek,małży itp.sciana

Rospyedol rynek zboża, sprowadzając z Ukrainy spleśniałą pszenicę.zdegustowany

Daj rolnikom dopłaty z twoich pieniędzy jako podatnika,abyś myślał że żarcie jest tańsze.good

Wciskaj ciemnemu ludowi,że za wszystkim co złe rząd zrobi,stoi UE i Tusk.potluczony

SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Sie 2023r. 11:15  
Obrazek

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Sie 2023r. 12:02  
CYTAT
Obrazek

Myślisz, że będą chcieli kontynuować wasz program?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Sie 2023r. 12:05  
CYTAT
CYTAT

Strasz Polaków że bedą musieli jeść robaki, tak jakby nie jedli ośmiorniczek, małży itp.sciana

Rospyedol rynek zboża, sprowadzając z Ukrainy spleśniałą pszenicę.zdegustowany

Daj rolnikom dopłaty z twoich pieniędzy jako podatnika,abyś myślał że żarcie jest tańsze.good

Wciskaj ciemnemu ludowi że za wszystkim co złe rząd zrobi stoi UE i Tusk. potluczony

Tusk to polskojęzyczny pies. Ja tez jestem ciekawa czy Folksdojcze i Sowieciarze otwarcie zrobią obstrukcje do polskiej blokady importu zbóż z Ukrainy. Obstrukcje konstytutek na granicy białoruskiej onucy były ohydne . EU wiadomo ze będzie wspierać upadek naszego rolnictwa. Ba, nawet ultra postępowe holenderskie rolnictwo Zielone cyngle chciały wykończyć i przekazać ich ziemie na budowę osiedli dla Afrykanów. Ale stracili władze zanim upadło :-) Ukraińcy popełnili śmiertelny błąd.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Sie 2023r. 13:35  
Obrazek

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Sie 2023r. 22:35  
Urzędnicy za złodziei z PISu:
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Sie 2023r. 09:06  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Sie 2023r. 11:43  
O Mirek krytycznie o Tvpis good

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Sie 2023r. 06:56  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Sie 2023r. 07:45  
Oglądałem wczoraj miks wywiadów itp. kiera AgroUnii,Hołownię z Kosiniakiem i już pomijając to że nie jestem ich zwolennikiem i większości opozycji to musicie przyznać że jest wesoło jak jeszcze dotąd nie byłoumiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Sie 2023r. 08:59  
CYTAT
Oglądałem wczoraj miks wywiadów itp. kiera AgroUnii,Hołownię z Kosiniakiem i już pomijając to że nie jestem ich zwolennikiem i większości opozycji to musicie przyznać że jest wesoło jak jeszcze dotąd nie byłoumiech

polecam tvp, tam dopiero się pośmiejeszuśmiech bez miksówuśmiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Sie 2023r. 09:58  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Sie 2023r. 21:48  
A mogła powiedzieć ze obniży % drugiego progu podatkowego. A pierwszy podniesie.

I byłoby szczypanie soczystej trawki.

Prywatna wiadomość 

«« « ... 32 33 34 35 36 37 38 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »