|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Robi się gorąco, powiadam Wam. Trump opowiada Republikanom bajki ze on zakończyłby wojnę w dwa dni. To oznacza ze będzie intensyfikacja działań niewidziana do tej pory.
Ja zakończyłabym w jeden dzień. To żaden wyczyn Panie prezydencie. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
@ Kochana Art |
|
|
|
|
Zasięg, liczy się zasięg artylerii i gąsienice. Koła do wora i do jeziora na Ukrainie. Wojna minimum potrwa do mokrej jesieni chyba ze przyjazd Bidena to pierwsza tura rozmów pokojowym przed generalną próbą sił przy odzyskaniu Krymu. Donbas jest nie do odbicia, ruskie wyślą 200 tyś sołdatów pod nóź i nie wypuszczą ze szponów starego poniemieckiego przemysłu w Donbasie. Krym gospodarczo cieszy mnie nawet bardziej.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Proszę również pamiętać o wsparciu dla mnie: |
|
|
|
|
CYTAT Proszę również pamiętać o wsparciu dla mnie: Wstydu i honoru chłopie nie masz za grosz.. :) |
|
|
|
|
CYTAT Proszę również pamiętać o wsparciu dla mnie Tomciu Nie będę wspierał terroryzmu i onanistów. Kasę ode mnie zobaczysz jak...oślepniesz. Państwo jako my i jako kraj,cały czas ciebie i tak wspieramy,niedorobiony nierobie. Tymczasem-lecz się. "Naegleria fowleri" to pierwotniaki żywiące się tkanką ludzkiego mózgu. U ciebie zdechły z głodu... SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Proszę również pamiętać o wsparciu dla mnie: Nowa metoda oszustwa. "Na politologa" |
|
|
|
|
Dobry Wieczór. |
|
|
|
|
Ruskich mnogo.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Proszę również pamiętać o wsparciu dla mnie: Jesteś bezczelny |
|
|
|
|
CYTAT Proszę również pamiętać o wsparciu dla mnie: Ja cię wspomogę, ale nie finansowo tylko dobrą radą. Wpisz sobie w google "praca jarosław" i coś wybierz. Bo praca jest, a lepiej chyba podjąć nawet tymczasowo jakąkolwiek pracę niż w wieku 40 lat siedzieć na garnuszku u rodziców i robić z siebie pajaca żebrając o kasę na lokalnym forum. |
|
|
|
|
[TEMAT DO ZAMKNIĘCIA] |
|
|
|
|
CYTAT [TEMAT DO ZAMKNIĘCIA] wreeeeszcie....prace znalazłes? |
|
|
|
|
CYTAT [TEMAT DO ZAMKNIĘCIA] Czyżby koniec wojny ? :) |
|
|
|
|
@ Stefan |
|
|
|
|
CYTAT Minęła 23:00 1. Dziękuję użytkownikom forum za hojne wsparcie wysyłane na moje konto bankowe: |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
CYTAT Dzień Dobry. i na tym wsparciu koniec, czas iść do pracy......https://www.jaroslawiak.pl/dam-prace-ogloszenia mojej szwagierki 16 letni wtedy syn 3 lata temu w wakacje bez problemu znalazł pracę na okres wakacji żeby sobie uzbierać na wyjazd .. Nie bądź gorszy... idz do pracy |
|
|
|
|
przestańcie mówić , że niemce złe i nie pomagają, jak ktoś nie wierzy to polecam przejażdżkę po A4, laweta za lawetą , lora za lorą pełne samochodów często uważanych za te z "wyższej półki" pędzą prosto do UA
|
|
|
|
|
@ mark |
|
|
|
|
CYTAT @ mark wez sie za robote bo niedlugo nie bedziesz miał za co "iść" po te bułki i skończ już pisać o tej wojnie bo piszesz jedno i to samo tzn kopiujesz |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Dzień Dobry. i na tym wsparciu koniec, czas iść do pracy......https://www.jaroslawiak.pl/dam-prace-ogloszenia mojej szwagierki 16 letni wtedy syn 3 lata temu w wakacje bez problemu znalazł pracę na okres wakacji żeby sobie uzbierać na wyjazd .. Nie bądź gorszy... idz do pracy Ten pan co zbierał na wyjazd też był politologiem? |
|
|
|
|
CYTAT [justify]Dzień Dobry. 1. Jedynie Powiatowy Urząd Pracy w Jarosławiu wysłał mi jakieś wsparcie (ale dobre i to). To po co kłamiesz dziękując forumowiczom za wsparcie ?? Masz chorobę afektywną dwubiegunową ?? Masz ludzi za idiotów ?? Lepiej juz się przestań udzielać. Nie rób z siebie błazna. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT [justify]Dzień Dobry. 1. Jedynie Powiatowy Urząd Pracy w Jarosławiu wysłał mi jakieś wsparcie (ale dobre i to). To po co kłamiesz dziękując forumowiczom za wsparcie ?? Masz chorobę afektywną dwubiegunową ?? Masz ludzi za idiotów ?? Lepiej juz się przestań udzielać. Nie rób z siebie błazna. Ale to jego sztandarowe zajęcie robienie z siebie debila. Teraz wcale sie nie dziwię że nie ma pracy bo to jak zatrudnić Sasina przy budowie reaktora jądrowego |
|