|
|
|
CYTAT Oświeć mnie bo nie rozumiem co wspólnego ma dotowanie ciebie ( czytaj "żebractwo" ) z tymi " zachowaniami " które wymieniłeś ? . Również jestem ciekawy, chcesz zrobić komuś krzywdę jak nie dostaniesz przelewu czy sobie ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
@ administrator |
|
|
|
|
CYTAT moja działalność redukuje prawdopodobieństwo wystąpienia zdarzeń o których pisałem. Dlatego też warto mnie wspierać finansowo. Czyli jeżeli twoja działalność ma zerowy wpływ na redukcję tych zdarzeń to wsparcie dla ciebie powinno być na takim samym poziomie, czyli 0. |
|
|
|
|
Minęła 17:00 i nad Ukrainą zaczęła zapadać Noc. |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
Tomaszu czy pod Bachmutem Ukraińcy rozkładają dmuchane HIMARSY ?
|
|
|
|
|
@ e2rd |
|
|
|
|
CYTAT P.S 28 Lutego powinienem dostać e-mail'a z banku z wyciągiem z konta. Zobaczę czy doszły te przelewy o których pisali Neptun i Mark Przyjdą 29 lutego |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT P.S 28 Lutego powinienem dostać e-mail'a z banku z wyciągiem z konta. Zobaczę czy doszły te przelewy o których pisali Neptun i Mark Przyjdą 29 lutego Bucha,cha,cha,che... SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Nie chce mi się jechać do Jarosławia, do siedziby Banku Spółdzielczego w Jarosławiu żeby sprawdzić. |
|
|
|
|
Tomciu.
Nie pogrążaj się w żebractwie. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Pro-rosyjski kanał "R&U" na YouTube opublikował najnowsze nagranie z kontrataku ukraińskich czołgów na południe od Wuhledar'u: |
|
|
|
|
CYTAT @ e2rd Tomaszu, jest niedziela, jak siądziesz pod kościołem z kubkiem i kartką z napisem "pomóżcie, bo nie sam nie daję rady" to jest spora szansa, że jakaś babcia da ci piątaka czy może nawet dychę i nie będziesz musiał czekać na przelew Postaraj się tylko licho wyglądać, jakbyś był ułomnym trepem niezdolnym do pracy, chyba nie będziesz musiał specjalnie się starać |
|
|
|
|
@ starsky |
|
|
|
|
CYTAT
Co to masz za konto? Nie masz do niego dostępu internetowego? |
|
|
|
|
@ stalowe |
|
|
|
|
Dobry Wieczór
Jest 00.30 Trwa nalot irańskich dronów na Kijów. Działa obrona przeciwpowietrzna. Nie chcę żadnych pieniędzy za informacje. |
|
|
|
|
Dzień dobry
Jest godz. 6.26 Ukraińcy w kontrofensywie próbują zamknąć Rosjan w kotle. Wróg wysłał dodatkowe siły. Nie chcę pieniędzy za informację. |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
Dołączył: 17 Maja 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
nie pisze się „Dobry” po „Dzień” z wielkiej litery. Pisze się Dzień dobry.
|
|
|
|
|
Według najnowszych informacji, armia ukraińska kontratakowała siłami czterech brygad pod kątem zamknięcia w okrążeniu wojsk rosyjskich atakujących Bakhmut od północy: |
|
|
|
|
W chińskiej bazie wojskowej od kilku dni przebywają wysocy rangą wojskowi Rosjanie.
Rosja może dostać od Chin uzbrojenie min. systemy artyleryjskie PLZ-05 czy MLRS AR1A Informacje państwu przekazuje bezinteresownie. Żerowanie i dorabianie się na wojnie jest zwykłym skurwysyństwem. |
|
|
|
|
CYTAT Dobry Wieczór Jest 00.30 Trwa nalot irańskich dronów na Kijów. Działa obrona przeciwpowietrzna. Nie chcę żadnych pieniędzy za informacje. Tomciusiu Pewnie chodziło ci "ośla łąko', o obronę przeciwlotniczą,przeciwrakietową,ale nie przeciwpowietrzną, bo jak można strzelać do... powietrza! W sumie można,ale gdzie tu sens,gdzie logika? Tylko jakiś debil z Szówska może to robić. Z procohaubicy. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Rosjanie rozbudowują swoje siły zbrojne do walki w Ukrainie. Do Wuhłedaru został wysłany 136. oddział brygady utworzony na potrzeby wojny w Czeczenii
___________________________________________ Informacje przekazuje bezinteresownie, zachęcam do wsparcia przy tym ludności dotkniętych wojną poprzez wpłaty na konta wybranych przez siebie organizacji. |
|
|
|
|
Dobry Wieczór. |
|