|
|
|
CYTAT [ 3. Dzisiaj również pisałem do CIA.[/justify] Tomciu Pisałeś, ale gdzie? Nigdy tam nie byłem,ale nie sądzę, aby w Tworkach była tajna baza CIA. ---- 6 grudnia Ukraina obchodziła świeto swoich sił zbrojnych. Z 360 uhonorowanych żołnierzy walczących z kacapami,210 otrzymało ordery pośmiertnie. W necie jest nagranie z początku grudnia,gdzie dwóch ukraińskich żołnierzy poddaje się,ale jak wyszli bez broni, zostają "rozwaleni"serią z kałacha przez fjutinowych. bydlaków. Ta swołocz nigdy się nie zmieni, towarzysze lenin, stalin czy fjutin,wystarczająco im nasrali do łbów. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
@ jusek |
|
|
|
|
Dobry Wieczór. |
|
|
|
|
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
CYTAT [justify]@ jusek Na polu walki też różnie bywa. Widziałem przypadek gdy rosyjscy żołnierze uciekali z okopu szturmowanego przez ukraińskich żołnierzy, a Ukraińcy strzelali uciekającym w plecy. Generalnie wojna jest prowadzona z przestrzeganiem reguł prawa międzynarodowego. Nie było przypadków że jakiegoś rannego żołnierza przeciwnika dobili kolbą, albo coś w tym stylu. Thomciu prosowiecki,prokacapski agencie. Specjalnie nie piszę"pro-rosyjski",co ty czynisz ich opisując, ruska sobako(psie). Twoje wypociny,rozbiorę na czynniki pierwsze. Rożnie bywa na polu walki-Dziwne stwierdzenie,kogoś,kto ma niedosrane pojęcie czym jest wojna. Jeśli ktoś ucieka to zwykle plecy ma z tyłu. Tylko odpowiedz-Gdzie to widziałeś "szczurze bojowy", ukryty w Szówsku? Oczywiście-internet. Wojna jest prowadzona z przestrzeganiem "prawa międzynarodowego"? W przeciwieństwie do twoich ciapatych kumpli z "hamasa",żołnierze ukraińscy nie ukrywają się w tunelach pod szkołami czy szpitalami. Twoje kacapskie sqrvsyny atakują szpitale, gdzie nie ma żołnierzy. Co do sposobu zabijania,co do tortur. Nie wiem jak tam było.Z pewnością tak,że jedni i drudzy,zayeb@li przeciwnika, w ten czy inny sposób. W końcu to jest wojna,a nie "misja stabilizacyjna". Taka nazwa była używana,gdy wojsko polskie brało udział w wojnie w Afganistanie. Żołnierze ci,mają status"poległ w walce",co wszystko wyjaśnia,ale politycy,tego nie powiedzą... SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
1. Tymczasem rosyjska armia zajęła ruiny wsi Marinka, posuwając się w ciągu dwóch lat o 6 kilometrów na zachód w stosunku do granicy Donieckiej Republiki Ludowej: |
|
|
|
|
2. W wolnych chwilach, mogą Państwo wysyłać przelewy na numer mojego konta bankowego.
To bardzo ważne.[/justify][/cytat] Aż tak to się k@rwa nie nudzę |
|
|
|
|
CYTAT
Za duzo alkoholu w święta było? |
|
|
|
|
1. Ja przez ostatnie trzy dni wypiłem trzy puszki piwa "Łomża" i tyle. |
|
|
|
|
CYTAT
Podaj choć jeden sensowny powód dla którego mielibyśmy to robić. Chociaż jeden. CYTAT
No to w końcu gdzie dokładnie jesteś? Na linii frontu w Ukrainie, czy siedzisz na chacie u rodziców pod Jarosławiem? |
|
|
|
|
Często gęsto informacje które poddajesz są tworem wybujałej wyobraźni jaką posiadasz.
|
|
|
|
|
CYTAT Często gęsto informacje które poddajesz są tworem wybujałej wyobraźni jaką posiadasz. On nie ma wyobraźni, tylko sraczkę umysłową. Nie ja go"zmajstrowałem",płacił na niego nie będę. Pracę z pewnością ma,tylko udaje ze nie,aby trochę kasy wyłudzić. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
1: |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
Dzisiaj robili nam ,,fałszywą flagę "Ukraincy wystrzelili rakietę w naszym kierunku i od razu wiadomość w sprzedajnych mediach rosyjska rakieta nad Polską .Wojsko może jechać na front walczyć z Rosją.USA tego chce wszyscy tego chcą oprocz zwyklych polakow .A oto dowod że ukrainską rakietę chcą nazwać rosyjską rakietę.Mieszkańcom zakazano wchodzić do lasu.Zakaz czyli żeby nikt nie mogl zobaczyc jak taka rakieta wyglada i co na niej pisze.
|
|
Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Dowódcy wojskowi razem z ministrem obrony podali że pocisk wleciał i wyleciał z Polski. Skoro tak to po co tyle ludzi szuka pocisku jak od początku wiedzą że na terenie Polski go nie ma?
|
|
|
|
|
@ bzk |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
CYTAT
Tomciu Pewnie nie był zaszczepiony,a wścieklizna,to śmiertelną choroba. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Dzień dobry.
Tomaszu, już 13, a ty jeszcze nie wstałeś? Wiem, że dziś święto, ale w sumie dla bezrobotnego to codziennie jest święto Czas na noworoczne postanowienia, ja sobie jak co roku postanowię zadbać o siebie i więcej ćwiczyć, pewnie wyjdzie z tego tyle samo co rok temu A dla ciebie mam szokującą propozycje, może dla odmiany po dwóch latach nic nie robienia byś PODJĄŁ PRACĘ? Może nie od razu jako analityk CIA czy ekspert FBI, ale jakąkolwiek? |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
Dobry Wieczór. |
|
|