|
|
|
Słyszałem ze w miejscu gdzie była straż miejska ma powstać Flamingo II , wie ktoś coś o tym?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Słyszałem ze w miejscu gdzie była straż miejska ma powstać Flamingo II , wie ktoś coś o tym? ja słyszałem ze tam ma być kopia kopii, kopii ,kopii tego obrazu co był ponoć ostatnio !!!! ale to tez ma byc ponoć tylko kopia kopii,kopii,kopii tego miejsca gdzie niby powstał !!!!! BURN YOUR LOCAL CHURCH |
|
|
|
|
spartan wyluzuj sie troche
[IMG]http://img197.imageshack.us/img197/1930/photo1507fg0.gif[/IMG] |
|
|
|
|
CYTAT spartan wyluzuj sie troche qwa sam widzisz jak zacząłem pisać na te tematy jakiś czas temu to mnie wszyscy opluwali !!!!! a teraz powoli kazdy mi racje przyznaje!!!!!! troche dziwne !!!!! wiem,mam cięty język i nie przebieram w słowach ale ile można !!!!!!!! BURN YOUR LOCAL CHURCH |
|
|
|
|
hehe, a co? we flamingo 1 towar maja nieswieży? czy jak?
non serviam |
|
|
|
|
CYTAT hehe, a co? we flamingo 1 towar maja nieswieży? czy jak? hehheheehhe księża mają za daleko do rozwadowa !!!!! BURN YOUR LOCAL CHURCH |
|
|
|
|
No to będą kurv@ nowe miejsca pracy Ponoć kryzys jest, ludzie na życie nie mają, a tu masz ci los, jeden burdel za mało..
Nie wycinaj lasów, bo może kiedyś będziesz partyzantem. |
|
|
|
|
E, nie bedzie, przeciez jak sie o tym dowiedza rezydenci pewnego hangaru na JP II to zaraz tam beda spiewy i zawodzenia
Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
ale nowe miejsca pracy powstają także bezrobocie spada !!!!!
BURN YOUR LOCAL CHURCH |
|
|
|
|
Panowie przeciez owe "instytucje " powstaja wlasnie dla Was
o co ten krzyk ? Thajlandki maja sprowadzic , masazystki ze co ? |
|
|
|
|
no tak... ktos podłapał, że hutnicy jednak będą mieli pracę, a Ci co bedą na urlopie "przestojowym" będą mieli więcej czasu wolnego więc popyt będzie ;] btw. jak juz w Stalowej nowy kościół powstaje, to widocznie NIE JEST ŹLE
jest popyt - musi być podaż ;] Prawdziwy Mężczyzna nie je miodu - on żuje pszczoły ;] |
|
|
|
|
Oj, to miejsc pracy chyba jednak nie będzie. Ciekawe czy jakby ktoś inny burdel otworzył, to ludzie by tak przymykali oko..
Burdel burdelem, ale kantor np? Kto jest właścicielem kantorów w mieście?? Nie wycinaj lasów, bo może kiedyś będziesz partyzantem. |
|
Dołączył: 19 Cze 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT Słyszałem ze w miejscu gdzie była straż miejska ma powstać Flamingo II , wie ktoś coś o tym? http://bip.zetorzeszow.eu/umstalowawola/?c=mdTresc-cmPokazTrescTytul-163-3051 Pozdrawiam |
|
|
|
|
Pomieszczenie biurowe a potem salon masazu ;-)
ze co ? |
|
|
|
|
a te tajskie dziewczeta to calkiem trafiony pomysl na kryzys - pewnie beda tansze i bardziej ochocze do pracy od sasiadek zza wschodniej granicy.
teraz juz wiem dlaczego kupujac np.buty nike pisze na nich made in taiwan non serviam |
|
|
|
|
sammael
no widzisz sam sie zainteresowales tajki malutkie leciutkie wiecznie usmiechniete gorzej tylko jak sie chce spojrzec prosto w oczy ze co ? |
|
|
|
|
zaraz zaraz, ale te Tajki w 90 % maja HIV'a
Plage chcecie na nas zrzucic czy co drogie panie Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
tajki mają to do siebie że jak płaczą to im łzy po plecach lecą!!!!!!!
BURN YOUR LOCAL CHURCH |
|
|
|
|
flambingo ma powstać w byłym zakładzie, co go nazywali stragom
|
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Pomieszczenie biurowe a potem salon masazu ;-) dorota68 W moim Salonie masazu wyła byś z zachwytu: Nad - talentem,atrakcyjnością gry,techniką i akcja. O stylu i klasie nie wspomne |
|
|
|
|
CYTAT tajki mają to do siebie że jak płaczą to im łzy po plecach lecą!!!!!!! no nie bardzo spartan. Lachony z niektorych sa niewaskie Jak tam wleziesz do baru (zwyklego) to podchodzi mila pani i pokazuje asortyment siedzacy przy barze - od dziewczynek po transow Do wyboru do koloru i z dostawa do pokoju hotelowego. A to wszystko na cala noc za okolo 400 PLN HIV i grzybki w cenie niestety... Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
W moim Salonie masazu wyła byś z zachwytu:
Nad - talentem,atrakcyjnością gry,techniką i akcja. O stylu i klasie nie wspomne[/cytat] Zapomniales dodac ,ze wstep do rzeczonego salonu z certyfikatem inteligencji a BH i IQ na poziomie Dody ,co do BH moge rywalizowac gorzej z IQ ;-( ze co ? |
|
|
|
|
CYTAT Zapomniales dodac,ze wstep do rzeczonego salonu z certyfikatem inteligencji a BH i IQ na poziomie Dody,co do BH moge rywalizowac gorzej z IQ ;-( Very Happy |
|
|
|
|
CYTAT Zapomniales dodac,ze wstep do rzeczonego salonu z certyfikatem inteligencji a BH i IQ na poziomie Dody,co do BH moge rywalizowac gorzej z IQ ;-( Nie spróbowałas a juz odrzucasz.Niewiasto,zmień szybko zdanie.Zastanów się dobrze,wiary ci brakuje |
|
|
|
|
Ponury
Zastanowie sie szybko i dobrze wszak stawiam na jakosc nie na ilosc .Tylko nad czym ?? nazwij to jakos ;-) ze co ? |
|