|
|
|
Potrafi ktoś poradzić jak włączyć nagrywanie rozmów w androidzie 10?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
już to nie jest możliwe, w nowszych telefonach nie da się, nie działają poprawnie żadne aplikacje, chodzi o RODO
|
|
|
|
|
Jezeli chcesz nagrywac za pomoca aplikacji to jedynie android 8 ratuje, na androidzie 10 mozesz natomiast nagrac "ekran" zaznaczasz opcje dzwieki multimedia I mikrofon czy jakos tak, bedzie nagrywalo, tylko przecwicz sobie by sprawnie wylaczyc i pamietaj ze format pliku to bedzie video.
|
|
|
|
|
Zależy w jakim telefonie. Ja poprzez dodatkowe aplikacje mam włączone i działa jak należy. Ale już piszą że w android 12 którego nie instalowałem na moim już nie ma opcji. Czytaj fora czy w danym modelu się da.
|
|
|
|
|
a jest możliwość cofnięcia do android 8? Wcześniej miałem 7-kę i tam rozmowy nagrywały się na dyktafon. Jest to bardzo pożyteczna funkcja bo można sobie odsłuchać rozmowę w razie potrzeby.
|
|
|
|
|
CYTAT Jest to bardzo pożyteczna funkcja bo można sobie odsłuchać rozmowę w razie potrzeby. Pożyteczna, ale nielegalna... |
|
|
|
|
a powiedz mi kolego co teraz jest legalne? Jest zamordyzm gorszy jak za komuny. Jakiemuś nawiedzonemu urzędasowi coś się ubzdurało. Przecież piszemy emaile i też możemy sobie odczytać historię korespondencji. I co? Za chwilę zakażą archiwizacji bo rodo?
|
|
|
|
|
tryb głośnomówiący + cyfrowy dyktafon i ogień a tak na poważnie luknij w aplikację FonTel kiedyś ją testowałem z ciekawości no i robiła robotę !!
|
|