|
![]() |
|
Dzień Dobry. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 30 Lip 2019r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Pewno żywią się ludzmi, łatwiej złapać. Jak mają technologię lepszą od naszej, nie liczyłbym że można ich od tak po prostu zestrzelić.
|
|
|
![]() |
|
@ rodzynek |
|
Dołączył: 27 Marz 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ja natomiast chciałbym poznać rozwiązanie problemu defekacji przez obsługę tego pojazdu.
Cudny Lolo |
|
|
![]() |
|
A teraz niech Państwo pomyślą o tych wszystkich astronomach, astrofizykach i innych naukowcach którzy nadal "szukają śladów życia pozaziemskiego". |
|
|
![]() |
|
Jedynymi obcymi na ziemi jesteś Ty Tomasz i jusek z forum
![]() |
|
|
![]() |
|
@ Neptun |
|
Dołączył: 29 Cze 2013r. Skąd: rst rni snd tgb Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
co ty piszesz?
spojrz na naszych rzadzacych, oni sa z innej planety! po co szukac obcych obychn skoro mamy wlasnych? |
|
Dołączył: 29 Cze 2013r. Skąd: rst rni snd tgb Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
co ty piszesz?
spojrz na naszych rzadzacych, oni sa z innej planety! po co szukac obcych obychn skoro mamy wlasnych? |
|
|
![]() |
|
Właśni to jednak swojaki np. Komoruski, Miller itp. Co z zagranicznymi lunatykami a'la Guy?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Zasadniczo, owi Obcy mieli zwyczajnie szczęście że w ich układzie planetarnym była druga, jakby "zapasowa" planeta nadająca się do skolonizowania. |
|
|
![]() |
|
Nigdy nie mówię nigdy. Będziemy latać po Układzie Słonecznym. Co do kosmitów to mowie pas
![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 30 Lip 2019r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Jeśli jakaś cywilizacja istnieje i widzi co wyprawiamy na ziemi, nie pozwolą nam skolonizować innej planety.
|
|
|
![]() |
|
Ta inna to gdzieś daleko,,, Szansa na drugą planetę taka jak Ziemia jest dużo mniejsza od szansy na drugie życie, powiedzmy w Drodze Mlecznej.
No i bez covida ![]() Słabo to widzę. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Jak już napisałem: |
|
|
![]() |
|
CYTAT Jedynymi obcymi na ziemi jesteś Ty Tomasz i jusek z forum ![]() Neptusiu ![]() Nie jestem obcy. ![]() To jest moja planeta i mam na to akt notarialny. ![]() Pytanie do @thomasca. ![]() Od kiedy statki kosmiczne"alienów"mają anglojęzyczne nazwy? ![]() Mój ma blachy RST i popierdala w garażu, na 4-rech cegłach,z prędkością pół litra na godzinę .: Na jakiej podstawie szacujesz prędkość ich -czyli twojego ,urojonego statku kosmicznego? ![]() Amerykański NORAD (sprawdz co to jest),tego nie potwierdza. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT
Chłopie z Szówska. ![]() Rodzina na Święta przyjechała a ty ich nie nie poznałeś? ![]() Są z twojej przeszłości,ale teraz,jak im zrobiłeś oborę, nie spodziewaj się,że ciebie jeszcze kiedyś odwiedzą. ![]() To ty jesteś obcy.Wyalienowany od rzeczywistości. ![]() Masz facjatę i wygląd nie z tej Ziemi. ![]() PS.Kiedy ostatnio dzwonił do Ciebie Fox Mulder,ten z "Archiwum X"? ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Neptusiu ![]() Nie jestem obcy. ![]() To jest moja planeta i mam na to akt notarialny. ![]() Gość ma akt notarialny że planeta jest jego.... Szpital w Choroszczy leczy takich jak ty. Jesteś obcy |
|
|
![]() |
|
Neptuś
![]() Lecimy po ciebie. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Neptuś ![]() Lecimy po ciebie. ![]() A zgode na lot Turbia wydała? |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
@ jusek |
|
|
![]() |
|
Zapomnieli folii i nie mogli szybciej lecieć. Prześcignęliby własne myśli,,,,
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() CYTAT @ jusek Wracając do twoich"luznych" jak majty szacunków,na jakiej podstawie oceniasz ich możliwości techniczne budowy statków kosmicznych? ![]() Twoja znajomość techniki ogranicza się zapewne do obsługi "własnego dżojstika". ![]() Dlaczego ograniczasz szybkość poruszania się ich statku do 1 proc.prędkości światła,a nie do 0,9 lub 99,99, a już o 101 nie wspomnę.? ![]() To że ktoś napisał iż nic nie może poruszać się z prędkością większą niż światło,niekoniecznie jest teorią prawdziwą. Najszybsza jest...CIEMNOŚĆ,bo kiedy tam dociera światło,ona już tam była!!! ![]() I ostatnie pytanie. Skąd wiesz czy biblijny Matuzalem,nie był pierwszym kosmitą na Ziemi? ![]() Żył podobno niemal 1000 lat. A ty żyj dalej w przekonaniu,że po ciebie wrócą... ![]() Karetką. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
1. "Phoenix Lights" to nazwa umowna, inspirowana wydarzeniami z 1997 roku nad Phoenix w stanie Arizona. |
|