|
|
|
Jak w tytule...
Nigdzie informacji o tym nie ma, a jakiś dziki hałas straszny! Jak jakieś powalone techno... Do której to potrwa? Wie ktoś? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
urodziny klakiera prezesa
|
|
|
|
|
Szanowny dentysta gwiazd Pan Piotr Trafidło otwiera swoje nowe centrum. Podobno unikatowe w skali Europy. Zaproszonych zostało liczne grono celebrytów ze stolicy na czele z detektywem Krzysztofem Rutkowskim oraz Michałem Szczygłem, Cleo, Ibiszem. Ludzie nawet z USA mają przyjeżdżąć się leczyć. Chociaż jak dla mnie to działalność tego Pana jest śmieszna i bardziej bawi się w celebrytę niż w stomatologa.
|
|
|
|
|
CYTAT urodziny klakiera prezesa Kompleksy można leczyć. Albo uzyć maści. |
|
|
|
|
Dzięki!
No faktycznie z roku na rok robi się z dr n. m. większy showman niż lekarz... Powinien jeszcze rozdawać dzieciom maskotki ze swoją podobizną. Poważne to nie jest, tak jak ta muzyka... Znaczy ten hałas. Tylko kiełbasy mi zabrakło i nic tylko więc wyborczy... Tylko za czym? Dla mnie to sr*nie pieniędzmi swoich klientów. Mylę się? |
|
|
|
|
Pierwszy ogólnopolski zjazd sztucznych szczenek. Tylko czekam aż się ściemni i zgasną latarnie uliczne a od tych zębów będzie widno jak w dzien
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT urodziny klakiera prezesa Kompleksy można leczyć. Albo uzyć maści. No właśnie użyj tej maści i lecz się |
|
|
|
|
Długo będą tak napier*alać?
Co to za szympans czy orangutan tak wyje i piszczy jak popier*olony po koksie? Basy też ćwoki podkręcili (już od południa), jak na techno party dla różowych debili z Berlina... |
|
|
|
|
@Reksio: a kto to jest ten Trafidło, pierwsze słyszę. Serio pytam.
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT urodziny klakiera prezesa Kompleksy można leczyć. Albo uzyć maści. Ludzi, którzy bronią pisu i tego jak niszczą ten kraj bez mrugnięcia powinno się wieszać na środku miasta. Was się już leczyć nie da. Pracuj tam w superiorze i sklej pysk, biedaku. Niedługo takie rachunki dostaniesz, ze będziesz dymal na 3 zmiany dziennie zeby to opłacić a i tak zagłosujesz na tych śmieci. Pluje na takie odpady ludzkie jak ty. Jesteś nikim. |
|
|
|
|
@neptun_to: a co twoja wypowiedź wnosi do tego wątku. Jak nie płacisz podatków to miska w kubeł i nie bulgotać!!
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT urodziny klakiera prezesa Kompleksy można leczyć. Albo uzyć maści. Ludzi, którzy bronią pisu i tego jak niszczą ten kraj bez mrugnięcia powinno się wieszać na środku miasta. Was się już leczyć nie da. Pracuj tam w superiorze i sklej pysk, biedaku. Niedługo takie rachunki dostaniesz, ze będziesz dymal na 3 zmiany dziennie zeby to opłacić a i tak zagłosujesz na tych śmieci. Pluje na takie odpady ludzkie jak ty. Jesteś nikim. Sznurze, gdzie ja obroniłem pis? W ktorym miejscu? Odpisałem chłopu, który prywatną inicjatywe, prywatnego gościa potrafił wmieszać w swoje uprzedzenia. To tyle jeśli chodzi o kulture z mojej strony. 1. Nie moja wina, że jesteś w takiej ciemnej dupie że musiałeś założyć nowe konto, żeby sobie poużywać. ( dzięki za uznanie - mój nick w twoim nicku. Mnie raduje, ciebie boli ). 2. Nie moge pracować na 3 zmiany, zabrania mi tego kodeks pracy. Teraz sie skup - nie wymyślił go pis 3. W dupie mam gdzie ty tam se plujesz. Podejrzewam że najczęściej plujesz na kiblu, nasieniem. Swoim. 4. Ty za to jesteś mastah. Wieśniaku P.s 5. wiesz że wieszanie kogoś ( domniemam na szubienicy )nawet na forum, to groźba karalna? I to można ścigać? I obelgi też. Jusek z forum co nieco sie zna na prawie to ci powie. Auuuuuuuuuuuu P.s 2 Tą maścią co proponowałem smaruj odbyt dwa razy. Przed i po stosunku |
|
|
|
|
CYTAT @Reksio: a kto to jest ten Trafidło, pierwsze słyszę. Serio pytam. Co tak szybko mój post o kokainie został usunięty ??? |
|
|
|
|
Już pan trafiało ma pewny kryzys wielu średniego
A co za tym idzie , można zobacz w tv Urbańskich , ibiszow i innych co chcą wyglądać na zdjęciach 40 lat młodziej |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT [cytat]urodziny klakiera prezesa Kompleksy można leczyć. Albo uzyć maści. Ludzi, którzy bronią pisu i tego jak niszczą ten kraj bez mrugnięcia powinno się wieszać na środku miasta. Was się już leczyć nie da. --------- wiesz że wieszanie kogoś ( domniemam na szubienicy )nawet na forum, to groźba karalna? I to można ścigać? I obelgi też. Jusek z forum co nieco sie zna na prawie to ci powie. Dzięki za to że uważasz mnie za Autorytet. Wracając do tematu.Z mojej strony nic ci nie grozi i raczej się to nie zmieni.Poczułeś się zagrożony przez? Nie ma problemu złożyć zawiadomienie na Policji. Umorzą postępowanie przygotowawcze,prokuratura zatwierdzi,ale jest jeden jeden"pozytyw",aby gościa "dopaść"i skierować sprawę z powództwa cywilnego. A po co to robić i jak? Informacje dotyczące procedury kroków prawnych,czyli "co i jak",są już płatne. A tak na marginesie.Widziałem szubienice z postaciami polityków ,robione przez nawiedzonych debili pewnej partii. Nazwy tej partii,nie ujawnię,ale...należący do niej"niezależny wymiar sprawiedliwości",sprawę udupił. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Z mojej strony nic ci nie grozi i raczej się to nie zmieni.Poczułeś się zagrożony przez? Nie ma problemu złożyć zawiadomienie na Policji. Umorzą postępowanie przygotowawcze,prokuratura zatwierdzi,ale jest jeden jeden"pozytyw",aby gościa "dopaść"i skierować sprawę z powództwa cywilnego. A po co to robić i jak? Informacje dotyczące procedury kroków prawnych,czyli "co i jak",są już płatne. Dobry z ciebie herbatnik. Ty nie masz pojecia o czym piszesz. |
|
|
|
|
Leczy się tam w ogóle ktoś? Może jak tak pięknie to i zęby piękne będą
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT urodziny klakiera prezesa Kompleksy można leczyć. Albo uzyć maści. No właśnie użyj tej maści i lecz się widać wypróbowałeś |
|
|
|
|
CYTAT Dobry z ciebie herbatnik. Ty nie masz pojecia o czym piszesz. Neptusiu Ja wiem co piszę. Za to odpowiadam. Nie wiem co ty z tego rozumiesz,krakersie. Odpowiadam np.za zachowanie mojego psa,opiekę nad nim,ale nie za ciebie. Ale jeśli jesteś bezdomny to...? Zapraszam. Micha żarcia,buda za "free" Warunek-Nie szczekasz,nie gryziesz po kostkach,nie wyjesz nocą,nie szczasz na wycieraczkę,zero internetu. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Neptusiu Ja wiem co piszę. Za to odpowiadam. Nie wiem co ty z tego rozumiesz,krakersie. Odpowiadam np.za zachowanie mojego psa,opiekę nad nim,ale nie za ciebie. Ale jeśli jesteś bezdomny to...? Zapraszam. Micha żarcia,buda za "free" Warunek-Nie szczekasz,nie gryziesz po kostkach,nie wyjesz nocą,nie szczasz na wycieraczkę,zero internetu. Oczy krwawią od czytania twojego szamba. P.s Wspólczuje psu własciciela. Biedny zwierz |
|
|
|
|
CYTAT [cytat] Wspólczuje psu własciciela. Biedny zwierz Neptusiu Nie musisz mi współczuć. Najważniejsze że nie trafisz do schroniska dla wielbłądów. Twoje życie to jeden wielki-błond. W Szwajcarii jest eutanazja. Kupię bilet. Zawiozą cię rikszą. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT [cytat] Wspólczuje psu własciciela. Biedny zwierz Neptusiu Nie musisz mi współczuć. Najważniejsze że nie trafisz do schroniska dla wielbłądów. Twoje życie to jeden wielki-błond. W Szwajcarii jest eutanazja. Kupię bilet. Zawiozą cię rikszą. Żenujące i słabe te twoje wysrywy. |
|