Dołączył: 16 Maja 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Witam. Czy ktoś wie dlaczego drzewa za placem są znakowane i oklejane taśmą? Chcą wyciąć resztki zieleni w tym mieście, czy zaznaczają czego wyciąć nie mogą? Pozdrawiam wszystkich!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie martwi cię już brak węgla?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
resztki? mieszkasz w piwnicy? masz parę wieżowców w stalówce, wyjedź na 10-te piętro i trochę się rozejrzyj. Nawet teraz jak liście opadły, zobacz ile jest drzew na około.
|
|
|
|
|
Kolejna nieuzasadniona wycinka drzew? Mamy prawo wiedzieć, zanim przystąpią do realizacji.
|
|
|
|
|
Kiedyś pamiętam jak sąsiadce założyli telefon jako pierwszej w klatce. Ludzie chodzili do niej skorzystać z tego luksusu gdy chcieli gdzieś zadzwonić do urzędu, po służby czy rodziny z innego miasta. Teraz prawie każdy ma telefon w kieszeni tylko chyba nie potrafią z niego korzystać, albo zapominają że można z niego gdzieś zadzwonić i uzyskać informacje.
|
|
|
|
|
No to poproszę numer, na który można dzwonić... i tak tak, wyszłam z piwnicy i dlatego zauważyłam. Tylko nie wiem co znaczy na około ale chyba nie rozumiem dzisiejszej ortografii. I nawet dowiedziałam się, że byłam zmartwiona węglem masakra jakaś. Mi to by było szkoda czasu, żeby się logować i wypisywać jak nie mam nic do powiedzenia w temacie. Pisać tylko po to, żeby dogryzać bez powodu. Chyba nigdy tego nie zrozumiem. No ale...co kto lubi, o hobby się nie dyskutuje. Życzę udanego psucia innych tematów.
|
|
|
|
|
No to poproszę numer, na który można dzwonić... i tak tak, wyszłam z piwnicy i dlatego zauważyłam. Tylko nie wiem co znaczy na około ale chyba nie rozumiem dzisiejszej ortografii. I nawet dowiedziałam się, że byłam zmartwiona węglem masakra jakaś. Mi to by było szkoda czasu, żeby się logować i wypisywać jak nie mam nic do powiedzenia w temacie. Pisać tylko po to, żeby dogryzać bez powodu. Chyba nigdy tego nie zrozumiem. No ale...co kto lubi, o hobby się nie dyskutuje. Życzę udanego psucia innych tematów.
|
|
|
|
|
Żeby nie zakładać nowego tematu.
Może ktoś wie czy 4b że szkoły 11 jedzie na wycieczkę pod koniec listopada? Żart |
|
|
|
|
CYTAT Żeby nie zakładać nowego tematu. Może ktoś wie czy 4b że szkoły 11 jedzie na wycieczkę pod koniec listopada? Żart tak, jedzie. Ma zaproszenie na spotkanie z szefem PO. |
|
|
|
|
Pisowce muszą brać ile tylko mogą ,bo drugi raz już nie wygrają wyborów.Drzewa wycinają bo to dobry interes dla nich jest.Proszę policzyć ile dziesiątek ciężarówek jedzie z drewnem do tartaku IKEI.
|
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT Kolejna nieuzasadniona wycinka drzew? Mamy prawo wiedzieć, zanim przystąpią do realizacji. Już wycięli. Uzasadnione mają, bo drzewa całe w jemiole. Zamiast obcinać te gałęzie gdzie rośnie, to czekają aż zaatakuje całe drzewo i mają pretekst do wycinki gotowy.
życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|