|
|
|
Dobry Wieczór. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thomaszku V
Czy można zrobić coś,co sprawi, że jako "ten" thebil z Szówska, zostaniesz "przeprogramowany"? Inaczej wyślę ci drona lub czołg-72MA,ewentualnie rakietę Iskander,samolot SU-31,furmankę z odziałem OMON,pielgrzymkę RadiaM..! Może jednak wystarczy wezwać psychiatrów,ale wiadomo,jak pracuje ZUS. Specjalista od dekli-rejestracja na 2033r... Co do netu,to koziołkowi pacanowi,zasiłek kończy się w grudniu. Thomciu. Teraz to już sam siebie "przechodzisz",pachruściu. Niedługo będzie: zero kasy-zero opłat-zero netu. A roboty publiczne to sobie sam załatw, w domu publ...niech będzie-"biliotece"publicznej. Będą cię"wypożyczać"na godziny. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Sprawdziłem najnowsze informacje: Kijów liczy aktualnie 2.9 miliona mieszkańców. |
|
|
|
|
Ile milionów mieszkańców liczy Szówsko?
Czy jest tam woda z kranu, ewent.kąpiesz się w kałuży? To że jest tam stacja benzynowa gdzie rozdajesz kasę bezdomnym łążąc z krokodylem,to już wiem. I pytanie-Czym jest wg ciebie,obecnie," czarna śmierć"? Biegunka? SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
@jusek: na politologi nie uczą kiedy wynaleziono narko... tfu, znaczy antybiotyki... jakby uczyli, to by takich bredni nie wypisywał.
A tak serio, to ostatnio są duże braki w aptekach, a płyn lugola to cudu trzeba żeby kupić... |
|
|
|
|
Poniżej link do źródła: |
|
|
|
|
CYTAT Dobry Wieczór. dla mnie Bomba !!! |
|
|
|
|
CYTAT @jusek: na politologi nie uczą kiedy wynaleziono narko... tfu, znaczy antybiotyki... jakby uczyli, to by takich bredni nie wypisywał. A tak serio, to ostatnio są duże braki w aptekach, a płyn lugola to cudu trzeba żeby kupić... Narkotyków nie biorę i antybiotyków też. Jeśli to co piję, można nazwać "płynem Lugola",to oczywiście że przyjmuję. Właśnie "zaszczepiłem się" tj. spożyłem "dawkę przypominającą". Co do naszego politologa-Zawsze może sobie kupić coś w aptece,aby potem mógł się skupić,na kupie. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|