|
|
|
Witam
Zastanawiam się jak oddzielić część ogrodu przeznaczoną na drzewka,krzewy owocowe od reszty. Moze ktos pomoże zdjęciem takiego przypadku? Nie chciałbym wstawiać płotów |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Poczekaj na innego spamera to ci da link do sponsorowanego artykułu. A żeby trzymać się tematu to zrób fosę
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Nie oddzielać ale jesli ogród duży to widziałam kiedyś i podobało mi się takie wydzielenie w stylu angielskim żywopłot z przejściem pod pergola porośnięta pnaca róża. Zdjęć nie mam bo widziałam gdzieś po drodze.moj ogród jest mały i drzewka owocowe są przy trawniku.
[spam] |
|
|
|
|
CYTAT Nie oddzielać ale jesli ogród duży to widziałam kiedyś i podobało mi się takie wydzielenie w stylu angielskim żywopłot z przejściem pod pergola porośnięta pnaca róża. Zdjęć nie mam bo widziałam gdzieś po drodze.moj ogród jest mały i drzewka owocowe są przy trawniku. spam a oto i spamer |
|
|
|
|
Admini jeden raz wyhaczyli. Tymczasem każdy ich post to spam grupowy
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
spam
|
|