|
|
|
Lech Wałęsa: Jestem za tym, żeby zorganizowanie Europy powierzyć Niemcom, No comment.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Unia Europejska jest konfederacją, a nie federacją. |
|
|
|
|
CYTAT Lech Wałęsa: Jestem za tym, żeby zorganizowanie Europy powierzyć Niemcom, No comment. Kim jest Wałęsa. Nie znam człowieka. Kiedyś,coś słyszałem o spawaczu ze stoczni,którego SB łodzią transportowało do Gdańska,a potem "podsadzili"mu dupę,aby "przeskoczył mur. Ale to był TW'Bolek"! U mnie po ulicy jakiś menel się "wałęsa",ale chyba to nie ten z Gdańska? SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Lech Wałęsa: Jestem za tym, żeby zorganizowanie Europy powierzyć Niemcom, No comment. Kim jest Wałęsa. Nie znam człowieka. Kiedyś,coś słyszałem o spawaczu ze stoczni,którego SB łodzią transportowało do Gdańska,a potem "podsadzili"mu dupę,aby "przeskoczył mur. Ale to był TW'Bolek"! U mnie po ulicy jakiś menel się "wałęsa",ale chyba to nie ten z Gdańska? |
|
|
|
|
CYTAT [cytat] Jak na człowieka którego nie znasz to znasz bardzo dużo szczegółów z jego życia Szczególnie te,których "Bolek" nie pamięta. Chcem czy nie chcem,ale muszem... Tego obdartusa,menela, co się szlaja po ulicy, nie znam.Może to ktoś z Szówska? SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT [cytat] Jak na człowieka którego nie znasz to znasz bardzo dużo szczegółów z jego życia Szczególnie te,których "Bolek" nie pamięta. Chcem czy nie chcem,ale muszem... Tego obdartusa,menela, co się szlaja po ulicy, nie znam.Może to ktoś z Szówska? Jusek żałosny pajacu, zamilcz |
|
|
|
|
CYTAT Jusek żałosny pajacu, zamilcz @Neptusiu Na twoim pogrzebie będę milczał,a nawet łzę uronię.. Łzę,sztuk jeden. Bo jak zginął Król Lew z filmu Disney'a,też płakałem i też ze śmiechu! Bo ja taki uczuciowy jestem. Niedługo będę "brechtał",jak ciebie zakopią na"komunalnym",po tym jak ci w wyniku stresu",żyłka" w dupie pęknie!!! SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Lech Wałęsa: Jestem za tym, żeby zorganizowanie Europy powierzyć Niemcom, No comment. To tak jak 90% naszej opozycji. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Jusek żałosny pajacu, zamilcz @Neptusiu Na twoim pogrzebie będę milczał,a nawet łzę uronię.. Łzę,sztuk jeden. Bo jak zginął Król Lew z filmu Disney'a,też płakałem i też ze śmiechu! Bo ja taki uczuciowy jestem. Niedługo będę "brechtał",jak ciebie zakopią na"komunalnym",po tym jak ci w wyniku stresu",żyłka" w dupie pęknie!!! Wyciag penisa z gęby jak do mnie mówisz |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Głodnemu chleb na myśli. To musi być kolejne wcielenie stolca.
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Głodnemu chleb na myśli. To musi być kolejne wcielenie stolca. Wyciąg penisa z gęby juska. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Głodnemu chleb na myśli. To musi być kolejne wcielenie stolca. Wyciąg penisa z gęby juska. @Neptusiu Dla ciebie tamponie,to jestem Pan @jusek. Po drugie-Gębę to masz ty,lachociągu. To że jako głodny smarujesz chleb stolcem-twoja sprawa. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Jusek-ty znasz tylko TW-Balbina chyba jesteś starym kawalerem
|
|
|
|
|
CYTAT Jusek-ty znasz tylko TW-Balbina chyba jesteś starym kawalerem Kto jest-co to jest ,TW- Balbina ? Można być żonatą"ciotą,ale tez np.aktywnym kawalerem. Jak tam u ciebie,biblijny Onanie? Poczytaj co robił. Patrz np.na prezesa Jarka,ksywka"ciasna szparka". Jest bardzo, bardzo pociągający. Mnie też pociaga. Na wymioty... Przebija go jednak zdecydowanie panna Pa....łowicz. Ciebie nie znam,ale koziołku Matołku,gdzie indziej szukaj swojego"pacanowa". SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
O Wałęsie prawdy dowiemy się po jego śmierci.
|
|
|
|
|
jak ktoś się bolkiem urodził, to bolkiem... żadne niemcy tego nie zmienią.
|
|